Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Never regret.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jacob
Moderator
avatar

Aantal berichten : 243
Punten : 447

Character sheet
Leeftijd: 17 Years.
Partner: There is nobody who I can make my love.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Never regret.    za dec 10, 2011 10:43 pm


Never regret what you've done.
Because in the end, it makes you who you are.


De weg voor hem werd steeds smaller en de bomen kwamen steeds dichterbijer. Maar Jake wist zich een weg te banen, in het dichtbegroeide bos. Maar na zo'n paar meters eindigde het bos, en liep het over in een stuk gras met een meer. Nooit eerder was hij hier geweest, wat best jammer was, het was hier echt prachtig. Jake hielt stil aan de rand van het water, waar zijn blik op zijn spiegelbeeld viel. In het water zag hij een roestbruin kleurige wolf, een abnormale grote wolf. Jake liet zijn kop zakken en dronk gulzig van het heldere water. Waarna hij gedronken had bracht hij zijn kop omhoog, water droop van zijn kin. Jake stapte hij het water vandaan, en liet zich onder een boom door zijn poten zakken en zo ging hij liggen. Het was de bedoeling geweest dat hij zou moeten waaklopen, maar er viel weinig te waken. Dus nam hij even een momentje voor zich zelf, en Seth was immers ook in de buurt. Dus zou hij het wel horen, als hij nodig was. Jake liet zijn kop rusten op zijn voorpoten, waarna hij zijn ogen sloot. Zijn omgeving nauwlettend in de gaten houdend. Want hij mocht absoluut niet gezien worden. Half slapend half wakker, gingen er vele gedachtes door hem heen. En bij iedere gedachte draaide die weer terug naar Bella, wat wou hij graag dat ze hier was bij hem. Maar die stomme bloedzuiger zat aardig goed in de weg. Jake wist niet van opgeven, maar toch kwam het einde nader in zicht. Jake slaakte en vermoeide zucht, hij had al dagen niet fatsoenlijk geslapen. Dus het was heerlijk om zo even op deze manier weg te dommelen.

Edward ft. Bella.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Never regret.    zo dec 11, 2011 12:44 pm

Zachtjes raakte haar voeten de grond, takken kraakte door het gewicht wat erop kwam en de wind streek langs haar rode wangen. Bella's ogen staarde naar de grond, terwijl haar voeten haar voorbrachten; niet wetend waarheen. Haar gedachten waren er zoals gewoonlijk weer niet bij, op de een of andere manier zat ze er nog steeds mee, de ruzie van haar en Jacob. Vooral toen Seth zei dat hij verliefd op haar was; maar het enigste wat Bella wilde was vrienden zijn, meer niet. Zuchtend hief ze haar hoofd een beetje op, liet haar ogen over het gebied glijden en kwam al snel aan bij het meer. Daar liet ze zichzelf vallen, leunde met haar rug tegen een enorme boom aan, terwijl haar ogen naar het water staarde. Toen ze even naar de rechterkant keek, zag ze een.. wolf. Was dat niet Jake? Bella stond op, liet haar blik nog even op het enorme beest rusten en deed vervolgens een paar stappen in die richting. Niet dat ze naar hem toe zou gaan, ze zou wel wachten tot hij haar opmerkte. Wat wel het geval zou zijn, de zintuigen van wolven waren immers vele malen sterker dan die van een mens. Wat ze overigens ook ooit in een boek had gelezen, want verder verdiepte ze zich absoluut niet in Wolven. Bella duwde haar haren achter haar oor, haar handen ruste in haar zakken, terwijl haar ogen nog steeds op het dier waren gericht.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Jacob
Moderator
avatar

Aantal berichten : 243
Punten : 447

Character sheet
Leeftijd: 17 Years.
Partner: There is nobody who I can make my love.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Never regret.    wo dec 14, 2011 5:49 pm

Zijn hoofd schoot omhoog na het horen van een tak dat kraakte onder een voet van iemand die zich bij hem voegde. Jake focuuste zich op zijn ruikvermoge, Bella! Wacht ze mocht hem zo niet zien! Maar het was al te laat, daar stond zo mooi en lief als ze was. Maar ook zo breekbaar, en zo gevoelig. Bella keek neer op hem, Jake slaakte een korte zucht. Waarna hij opstond, op zijn vier poten was hij totaan zijn hoofd net zo groot als Bella. Eigenlijk zijn normale lengte alleen dan met vier poten en een vacht. Jake bracht zijn massieve lichaam richting Bella, hij wou dat hij nu kon praten. Of immers terug kon veranderen maar, hij had geen kleding bij zich. En hij wou het Bella niet aandoen, dat hij hier bloot stond. Jake drukte zijn warme natte neus tegen Bella haar wang als een begroeting. Waarna hij tegenover haar ging zitten, toch wel benieuwd wat ze van zijn wolf vond. Ze had hem eerder zo genoeg, met minder goede ervaringen dan. Maar Jake was Jake, en ook in zijn wolven vorm. Waarbij hij zich dus net goed kan beheersen als altijd. Ook kon hij nu veranderen zonder boos te hoeven zijn, gewoon waarneer hij maar wou. Jake bleef Bella aankijken, met zijn grote bruine ogen. Afwachtend, hopelijk vond Bella het niet raar om tegen een wolf te praten, hij kon haar immers gewoon verstaan alleen niet terug praten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Never regret.    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Never regret.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Zuiden :: Meer-
Ga naar: