Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 What ya waiting for?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yancey

avatar

Aantal berichten : 28
Punten : 109

Character sheet
Leeftijd: 15
Partner: Love is like heaven, but it can hurt like hell.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: What ya waiting for?   zo dec 11, 2011 10:33 am

Eindelijk was ze klaar met haar lange reis, kon ze écht beginnen met haar leven zonder de bemoeienis van haar ouders. Ze wisten niets van haar, niet eens dat ze in een wolf kon veranderen; dat ging ze overigens ook niets aan.
De zon scheen, haar gouden stralen raakte de vacht van Yancey. Op dit moment was ze in haar wolven gedaante, gewoon omdat het meer voordelen gaf tijdens het reizen. Stromend water klonk in de oren van de beige kleurige wolf, haar oren werden gespitst en terwijl ze haar lichtbruine ogen even bij elkaar kneep liet ze haar blik over het gebied glijden. Misschien was het beter om op twee voeten rond te lopen, dan zou niemand haar opmerken; al had ze van horen zeggen te weten gekomen dat hier meer wolven waren. Vandaar dat ze hierheen gekomen was.
Yancey keek even kort om zich heen, liet de gedaante zijn gang gaan en stond vervolgens weer op twee binnen. Ze had een kort, zwart broekje aan met een hempje erop en aan haar voeten had ze niets, gewoon omdat ze een hekel aan schoenen had. Zachtjes liep ze verder, kwam aan bij het water en trok haar hempje uit, een wit bikinitopje werd zichtbaar en ze liet zichzelf in het doorzichtige spul glijden. Het geklets van water dat uit de hoge watervallen kwam overstemde haar gedachten, kort schudde ze haar hoofd en haalde haar haren uit de paardenstaart die ze daarnet had. Blonde, lange krullen vielen langs haar schouders af, terwijl de puntjes ervan in het water dwarrelde. Het enigste wat ze nu nog moest zoeken, was een veilige plaats om te overnachten.
Geritsel was hoorbaar vanuit de bosjes, langzaam draaide ze haar hoofd om en zuchtte diep. Niks. Yanc liep verder het water in, liet zich erop drijven en sloot even voor kort haar ogen. Het zachte geruis van de wind, het geklets van het water en het gevoel van het koude spul op haar warme lichaam alleen al deed haar genieten. Deze plek was awesome, dat wist ze nu al.

[Open voor een andere wolf.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Aantal berichten : 10
Punten : 76

Character sheet
Leeftijd: 1 9 y e a r s.
Partner: xI just wanna be with you, that's all.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: What ya waiting for?   zo dec 11, 2011 11:39 am

D A R R E N


Vier poten bewogen zijn zware, brede lichaam voort. Darren' ogen keken de omgeving goed rond, kijkend of er iemand was. Niemand.. Gelukkig. Een grijns sierde zijn lippen en Darren versnelde zijn vaart. Bij iedere pootafdruk in de grond en hij weg was van die plek, voelde hij aan de achterkant van zijn poten aarde omhoog schieten. Toen Darren iemand rook - iemand bekends welgezegd - minderde hij vaart, veranderde hij terug in een mens. Zijn lichaam was bedekt met een korte broek, geen schoenen en een dun, simpel shirt.
Toen Darren een meisje in de verte zag glimlachte hij, rende hij op haar af. Was dat.. Yancey? Zijn zus? 'Yancey!' Darren' stem had vrolijk geklonken, luid. 'Lang niet meer gezien..' Langzaam ging hij naast haar staan, spreidde hij zijn armen en voor hij het wist knuffelde hij haar. Hij had haar gemist, dat was zeker. Vragend keek Darren naar haar, wat zou ze gaan zeggen? Was ze ook een weerwolf?


Laatst aangepast door Darren op ma jan 09, 2012 9:00 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yancey

avatar

Aantal berichten : 28
Punten : 109

Character sheet
Leeftijd: 15
Partner: Love is like heaven, but it can hurt like hell.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: What ya waiting for?   zo dec 11, 2011 11:46 am

Yancey opende haar ogen, ging naar het minder diepe waar ze kon staan. Haar handen vormde een kommetje, het werd met water gevuld en vervolgens wreef ze het even over haar gezicht. Ze was enorm moe, de reis had veel energie gekost en de gedaante verandering ging ook niet zonder moeite. Yancey draaide haar hoofd om toen ze haar naam hoorde, een glimlach sierde haar lippen toen ze zag dat het Darren was, haar broer. Het was lang geleden dat ze hem had gezien, ze was dan ook blij dat hij er nu was. 'Darren! Dat is inderdaad lang geleden.' Haar honingzoete stem sprak, terwijl de glimlach rond haar lippen breder werd. Yancey wist niet of Darren ook een weerwolf was, maar ze was niet van plan daar nu over te vragen; eerst wilde ze weten hoe het met haar broer ging.
'Hoe is het met je?' Vroeg ze hem glimlachend, het deed haar goed om nu tenminste een iemand te kennen op het nog onbekende gebied voor haar, dan kon ze toch ergens steun zoeken als dat nodig zou zijn. De band met haar broer was altijd sterk geweest en daar was ze blij om, niet elke broer of zus kon dat zeggen. Yancey haalde haar hand een enkele keer door haar haren, priemde haar ogen in die van Darren en schudde een enkele keer haar hoofd. 'Waar ben je al die tijd geweest dude?' Lachend had ze de woorden uitgesproken, Yancey was een enorm vrolijk meisje dat zich zeker nog niet volwassen gedroeg. Ze schaamde zich nergens voor, maakte veel lol en wist niet precies wat het leven inhield; maar daarvoor was je vijftien, toch? ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Aantal berichten : 10
Punten : 76

Character sheet
Leeftijd: 1 9 y e a r s.
Partner: xI just wanna be with you, that's all.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: What ya waiting for?   zo jan 08, 2012 7:23 pm

D A R R E N


Yancey draaide haar lichaam om na zijn woorden en dat bezorgde hem een lichtelijke grijns. Voor hij het wist liep hij naar haar toe en omhelsde hij haar. In de laatste paar maanden was Darren steeds groter en breeder geworden, maar nu bleef hij wel een beetje hetzelfde. Dat kwam natuurlijk door het wolf-zijn, zo'n groeispurt. Hier en daar dacht hij eigenlijk wel dat Yancey ook een shapeshifter was, want het moest in je bloed zitten en aangezien dat er bij Darren wel in zat, was de kans groot dat dat er ook bij Yancey in zat, ze was zijn volle zus namelijk.
Bij haar vraag glimlachte hij even breed. 'Goed! Zoals altijd. Met jou?' Toen ze vroeg waar hij al die tijd was geweest fronste hij even, wist ze dat niet? Hadden hun vader en moeder dat niet verteld, of was ze gewoon niet bij hun geweest? 'Hmm. Laten we zeggen; overal en nergens. Maar ik heb geld gekregen van pap en mam, dus heb ik hier een huis gekocht, in Forks. Woon je nog bij hun?' Met een nieuwsgierige blik keek hij Yancey aan. Nu ze zo voor hem stond leek het of hij haar al misschien wel tien jaar niet had gezien, maar in werkelijkheid was het misschien maar één jaar, of twee jaar languit. 'Weetje.. Ik vroeg me zo af hè.. Die verhalen die mam vroeger aan ons vertelde over die weerwolven, die shapeshifters, die zijn volgensmij echt waar.. Want.. Ik ben er een. En dat moet in je bloed zitten dus vroeg ik me zo af of.. Jij er ook een bent?' Eigenlijk zou het wel heel toevallig enzo zijn, en misschien nog vrijwel vroeg om een shapshifter te worden, op je 15e.. Darren was er zelf achter gekomen dat hij kon veranderen toen hij een woedeaanval had door iemand, maar gelukkig wist hij zichzelf in zijn andere gedaante te beheersen en had hij diegene voor hem niks aangedaan. Gelukkig zag hij die jongen nu nooit meer, maar hij zou het geheim vast en zeker ook niet door vertellen, daarvoor had Darren hem gewaarschuwd. Dat had hij gehoord uit de verhalen van Avelynn, dat die krachten geheim moesten blijven.. Even schudde Darren zijn hoofd en keek hij weer voor zich, naar zijn zusje, die hij eigenlijk best wel veel had gemist. Heel erg zelfs.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yancey

avatar

Aantal berichten : 28
Punten : 109

Character sheet
Leeftijd: 15
Partner: Love is like heaven, but it can hurt like hell.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: What ya waiting for?   ma jan 09, 2012 3:08 pm

YANCEY


Een glimlach krulde haar licht uitgedroogde mondhoeken in een sierlijke krul, terwijl haar reebruine ogen op die van Darren gericht waren. Het was echt té lang geleden dat die twee elkaar gezien hadden, vooral omdat ze vroeger altijd een sterke band hadden. Eentje die je maar weinig zag bij broer en zus, aangezien het voortaan een gewoonte was dat die helemaal niet met elkaar op konden schieten. Alleen maar ruzie hadden en elkaar wel konden wurgen. Nja, bij Darren en Yancey was het allemaal anders, misschien dat dat kwam omdat ze beide anders waren dan random mensen.
Langzaam draaide ze haar hoofd iets weg, toen ze voelde hoe de armen van Darren om haar heen geslagen werden beantwoordde ze zijn omhelzing en vervolgens richtte ze haar blik weer op de zijne. Na zijn woorden knikte ze een enkele keer, snoof lichtjes en de sterkte stroming van het water zorgde ervoor dat ze haar stem iets moest verheffen om zichzelf verstaanbaar te maken. `Met mij gaat 't ook goed.` De warme klanken rolde zonder enige moeite over haar woorden, ze fronste haar voorhoofd even toen ze opnieuw de stem van haar broer duidelijk hoorde. Geld gekregen? Toen zei het huis verliet had ze geen ene cent gekregen, misschien omdat de band met haar ouders niet zo goed was als Darren die had. Zo wie zo was ze met ruzie vertrokken, dus voorlopig had ze eigenlijk géén slaapplek. Een diepe zucht verliet haar keelgat, nog steeds haar ogen gericht op die van Darren. ]`Nee, ik woon niet meer bij pap en mam. We hadden ruzie, dus laten we het er op houden dat ik een soort van weggelopen ben.` Een kleine grinnik was hoorbaar nadat ze gesproken had, niet dat ze ermee lachte dat ze altijd ruzie thuis had, ze was juist blij dat ze er weg was. Yancey was op de een of andere manier benieuwd of Darren een shapeshifter was, als het in haar bloed zat zou het toch ook in zijn bloed zitten? Hij was immers haar volle broer, dus het was bijna onmogelijk dat hij het gen niet in zijn bloed had zitten. Net toen ze eraan dacht, hoorde ze de vraag van Darren. Een grimas speelde met haar licht roze-getinte lippen en ze schudde eventjes kort met haar hoofd. `Dat wilde ik jou dus ook gaan vragen. Maar inderdaad. Het is waar, ik ben er ook een.` Eigenlijk was ze alleen maar opgelucht dat ook Darren er een was, dan had ze het niet geheim hoeven houden, wat ze overigens zo wie zo niet zou doen tegenover haar broer. Yancey had geen geheimen voor hem.
Even kort kneep ze haar ogen samen, geruchten gingen rond dat er hier vampiers zouden moeten zitten en het was de taak van de wolven om de mensen daarvoor te beschermen. Hmm. Yancey draaide haar hoofd naar de linkerkant toen ze geritsel in de bosjes hoorde, ze deed een stap naar de kant waarheen ze keek en vervolgens draaide ze haar hoofd terug naar Darren. `Hmm~. Ik ga jagen. Ga je mee?` Zonder dat ze op antwoord had gewacht, rende ze naar voren, veranderde in haar wolven gedaante en klom zo een ietwat steile helling op, waar ze boven op wachtte tot Darren in zou stemmen en mee zou gaan. Yancey was er pas achter gekomen dat ze het gen in zich had, dus zo heel goed in jagen was ze nog niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Aantal berichten : 10
Punten : 76

Character sheet
Leeftijd: 1 9 y e a r s.
Partner: xI just wanna be with you, that's all.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: What ya waiting for?   ma jan 09, 2012 4:09 pm

D A R R E N


Yancey zei dat het met haar ook goed ging, dat was een opluchting, natuurlijk. Ze gaf antwoord op zijn vraag toen hij vroeg of ze nog bij hun ouders woonde, wat dus niet bleek. 'Ruzie? Waarover, waarom?' Eigenlijk snapte hij het wel misschien, Yancey was een puber nu, iets waar zijn ouders niet tegen konden, want dat wist hij uit ervaring. Hij was vroeger ook erg geweest, maar nu was dat al verminderd. Darren zat nu in de overgang om volwassen te worden, al leek dat soms wel moeilijk, eigen beslissingen enzo nemen. Maar het zou wel overgaan, hopelijk. Darren hield er namelijk niet zo van als mensen waar hij allebei van hield ruzie met elkaar hadden, dan voelde hij zichzelf een tussenpersoon of iets dergelijks en wist hij niet wie z'n kant hij nou moest kiezen. Toen zijn zusje haar woorden weer vervolgde keek hij op, glimlachte hij. Ze was dus ook hetzelfde als hem. 'Gelukkig. Hmmm. Hoe lang ben je al een shapeshifter?' Het was fijn om te weten dat hij niet als enigste een weerwolf kon worden. Nouja, hij had het vast van zijn vader of moeder geërfd maar toch, dan wist hij dat hij er met zijn zusje over kon praten. Of op pad kunnen gaan, of iets dergelijks.
Bij de vraag van Yancey verscheen een grijns op zijn gezicht, knikte hij maar bleek het dat Yancey al naar voren rende en veranderde. Darren rende achter haar aan, sprong een stukje in de lucht en voelde hoe hij veranderde in een weerwolf. Hij zag hoe zijn zus op hem wachtte en met een grijns haalde hij haar in, beet hij speels in haar flank toen hij voorbij rende. Hopelijk ging Yancey achter hem aan, maar hij wist het niet zeker dus richtte hij zijn blik naar achteren. Een glimlach verscheen rond zijn lippen en even minderde hij zijn vaart zodat hij naast de beige-achtige wolvin liep. 'Hmm. Wat had je in gedachten zussie?' Het woord zussie had hij expres plagend uitgesproken, en even wierp hij zijn blik op haar. Hij voelde hoe zijn vacht de vacht van Yancey raakte. Dit was de eerste keer dat hij samen was veranderd met zijn zus, en op de een of andere manier vond hij dit wel leuk. Hun broer en zus band was altijd al goed geweest. Sommige broers en zussen hadden altijd ruzie, maar Darren en Yancey niet, eigenlijk nooit. Ze deelden altijd veel met elkaar en daar was Darren blij om, dat hij iemand had waar hij mee terecht kon. Natuurlijk kon hij dat ook bij zijn beste buddy Avery maar.. Owh shit. Even was Darren vergeten dat Yancey nu alles mee kon horen en voelen wat hij voelde, dat hij ingeprent was met haar.. Yancey wist ook vast wel wie Avery was, van vroeger. Hij wilde het haar niet vertellen, bang dat hun goede vriendschap zou beëindigen, want hij voelde gewoon dat het gevoel wat hij voor haar voelde, niet wederzijds was.. Damn, het leven was gewoon hárd..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yancey

avatar

Aantal berichten : 28
Punten : 109

Character sheet
Leeftijd: 15
Partner: Love is like heaven, but it can hurt like hell.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: What ya waiting for?   ma jan 09, 2012 6:42 pm

YANCEY


De vraag van Darren drong pas laat tot haar door, kort draaide ze haar kop naar zijn richting en snoof ze zachtjes. Als ze haar schouders op had kunnen halen, was dat een ding wat ze zeker gedaan had. `Niks bijzonders. Ik was het gewoon zat, telkens dat gezeik van ze.` Telkens als ze eraan terug dacht werd het adrenaline gehalte alsmaar hoger. Tijd om het er even uit te rennen, haar gedachten aan de kant te zetten en absoluut niet meer aan thuis te denken. Dat al helemaal niet. Yancey versnelde haar passen, rende in een hoog tempo over de uitgestrekte vlakte heen met hier en daar een omgevallen boomstam, waar ze haar lichaam soepel overheen gooide. Snel sloeg de beige wolf een zijpaadje in, keek achterom of Darren er al aan kwam en vervolgens kwam ze meteen tot stilstand. `Hoelang? Dude~, volgensmij nog niet eens een maand.` Kort schudde ze haar kop even, voelde hoe Darren speels in haar flank beet en haar vervolgens voorbij rende. Snel schoot ze vooruit, was ondertussen al achter haar broer aangegaan en klemde zijn staart tussen haar kaken. Niet te hard natuurlijk, maar ze was ervan overtuigd dat hij wel tegen een stootje kon. Vervolgens liet ze los, voelde hoe haar vacht de zijne raakte en hoorde ze zijn gedachten. Avery? Was dat niet dat meisje waar hij vroeger altijd mee omging? Een zachte grom verliet haar keelgat, haar goudbruine ogen kijkend naar Darren.
`Je weet dat ik je gedachten kan horen eh?` Vervolgens schudde de wolf grinnikend haar hoofd, richtte haar blik weer voor haar, geconcentreerd kijkend naar het pad om zichzelf op vier poten te houden. Dat was de laatste tijd niet zo'n succes, vandaar. Zelf had ze nog op niemand ingeprint. Yancey had ook het idee dat dat nog heel lang zou gaan duren voordat het überhaupt zou gaan gebeuren. Althans, ze was nog niet de juiste persoon tegen gekomen. `C'mon Darren. Zie je dat konijn daar? Wie hem als eerste heeft.` Meteen sprintte ze er van door, voelde hoe de wind langs haar lichaam gleed en vervolgens vernauwde ze haar ogen iets, doelde op het konijn en sprong vooruit, voel op haar zij en rolde een paar meter verder. Zand stofte op, kuchend kwam ze overeind en schudde haar kop een enkele keer. `Damn.` Met een scheve grimas rond haar lippen getekend keek ze even naar Darren, zich ergens diep schamend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Aantal berichten : 10
Punten : 76

Character sheet
Leeftijd: 1 9 y e a r s.
Partner: xI just wanna be with you, that's all.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: What ya waiting for?   di jan 10, 2012 3:38 pm

D A R R E N


Knikkend keek hij Yancey' kant op bij haar antwoord. 'Hmm. Ik snap het wel. Net zoals vroeger bij mij was zeker, of niet soms?' Eigenlijk kon hij vast wel raden dat het zo was, zijn ouders waren nou eenmaal zo.. Darren was vroeger ook maar vaak genoeg weggegaan, maar daar had hij geen spijt van. Ineens gaf Yancey antwoord op zijn andere vraag, nog maar één maand? Hmpf. Darren was het dan al wel langer, wat ook wel logisch was, aangezien hij 19 was en Yancey 15. 'Waar woon je nu?' Opzich was hij best wel benieuwd daarnaar, want hijzelf woonde op zichzelf, gewoon hier in Forks. Snel sprong Darren vooruit, probeerde hij bij iedere pas zijn snelheid nog sneller te maken. Maar Yancey was snel, want hij voelde ineens tanden in zijn staart staan. Niet hard ofzo, maar hij voelde het wel. Een glimlach verscheen op zijn gezicht terwijl hij haar probeerde af te schudden door met zijn staart heen en weer te sklaan. Op een gegeven moment voelde hij dat ze had los gelaten en even keek hij achterom. Bij haar woorden stopte hij met rennen, stond hij stil en schudde hij zijn hoofd. 'Wacht maar tot jij bent ingeprent. Dan piep je wel anders kleine.' Plagend hadden zijn woorden gesproken, maar eigenlijk was hij nog iets vergeten te zeggen. 'Sorry. Doe ik ook niet expres, dat gebeurd gewoon, zondat dat ik het door heb.. En héél toevallig ken je haar ook nog eens.. Hmpf.' Yancey zou eens moeten weten, wat je dan allemaal voelde. Het was zóveel sterker dan normale verliefdheid of iets dergelijks, leek het wel. Je zag alleen nog maar haar, zij was alles, het liefst wilde hij altijd bij haar zijn. Zacht gegrom verliet zijn keelgat toen de woorden van Yancey zijn gedachten overstemde en instemmend knikte hij. Voor hij het door had, was de beigekleurige wolvin al weggerend, had ze een voorsprong. Zand kwam omhoog bij iedere beweging die hij maakte. Dat konijn, die moest hij hebben, als eerste, eerder dan Yancey. De wolvin voor hem sprong naar voren, maar schoot van het pad en rolde een paar meter verder door. Zand stofte omhoog en meteen stond Darren stil, richtte zijn blik op haar. Dat konijn maakte hem helemaal niets meer uit nu, als alles maar goed ging met haar. 'Gaat 't?' Darren zag hoe Yancey op een gegeven moment op stond, hem met een scheve grimas aankeek. Hij merkte wel dat ze haar schaamde, maar dat maakte hem helemaal niks uit. Ze had geluk dat ze geen wonden had, ofzo, voor zover hij had gemerkt. Opeens dacht hij na over het konijn, hij moest en zou hem hebben. Meteen zette de grote wolf zijn passen weer voort, het beest zoekend door te snuiven. Zigzaggend door de bomen zag hij op een gegeven moment een gedaante heen en weer huppen, snel, angstig. Een grijns was te zien op zijn gezicht, versnelde hij zijn passen om nog eerder bij het konijn te zijn. Met één hap zou hij hem hebben, zou hij waarschijnlijk van angst niet meer bewegen. Het arme dier.. Darren schatte dat de afstand tussen beide beesten niet meer zo groot was, sprong krachtig door met zijn achterpoten af te zetten de lucht in en belande boven het lichaam van het konijn. Met zijn vlijmscherpe tanden pakte hij het beest tussen zijn kaken, draaide hij zijn grote lichaam om en keek waar Yancey was. 'Gewonnen!' Een grijns was van zijn lippen af te lezen, terwijl hij zoekend naar Yancey stond te kijken, met het konijn dat nog leefde in zijn bek. Het beest leed pijn.. Darren zou hem zo meteen maar snel moeten doden, pijn lijden was nergens voor nodig..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yancey

avatar

Aantal berichten : 28
Punten : 109

Character sheet
Leeftijd: 15
Partner: Love is like heaven, but it can hurt like hell.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: What ya waiting for?   di jan 10, 2012 5:03 pm

YANCEY


Snel schudde ze haar beige kop, snoof ze luid en richtte haar goudbruine ogen op Darren. Ze knikte kort. Zoals het ook bij Darren vroeger was met hun ouders, zo was het nu ook bij Yancey. Vandaar dat ze vertrokken was, zonder spijt; haar ouders waren er blijkbaar ook enorm blij mee. Hadden ze tenminste geen last van haar, dus het was maar goed dat ze vertrokken waren. Yancey schudde haar licht gespierde lichaam uit, zag hoe een stofwolk opsteeg en vervolgens verdween, meegetrokken werd door de sterke wind die er waaide. Langzaam deed ze een paar stappen naar voren, hoorde de gedachten van Darren en glimlachtte kort. `Waar ik woon? Eh.` Na dat was ze even stil gevallen, deed ze een paar stappen naar voren en liet haar blik richting de grond voor haar glijden. `Nergens.. Al heb ik wel een paar dagen bij een vriendin kunnen slapen.` Een glimlach sierde haar vochtige lippen, ze sperde haar neusvleugels iets en nam de geur van een paar dieren op, die hier ondertussen vluchtte voor Darren en Yancey.
Darren trok haar aandacht toen hij vroeg of het ging, meteen knikte ze en liet zichzelf op de grond vallen, strekte haar poten vooruit en legde haar kop erop. Ontspannen sloot ze even haar ogen, hoorde hoe Darren zijn poten met luid geweld tegen de grond liet komen en vervolgens hoorde ze enkel gepiep; hij had het konijn te pakken. Meteen schoten haar ogen open, keek ze toe hoe hij trots aan kwam lopen met het nog half levende beest in zijn bek en grinnikend duwde ze zich overeind met haar voorpoten. Dat over dat inprenten had ze verder maar genegeerd, ze had nog niemand en dat zou ook nog wel een hele tijd duren voordat dat zou gebeuren. Nu moest ze maar van haar leven genieten als jonge shapeshifter, later bemoeide ze zich wel met inprenten en die stuff. Voor nu was ze nog haar zelf, genoot ze van die dingen die ze meemaakte en hing ze wat rond met vrienden. `Congrats brother~` Waren de woorden die door haar gedachten gingen. Al snel rende ze het bos in, veranderde in haar mensen gedaante en bleef ze staan, soepel draaide ze haar slankgebouwde lichaam om en liep terug naar Darren, die nog steeds in zijn wolven gedaante stond, het beest in zijn bek hangend. `Weetje. Ik hou me nog niet bezig met dat inprent gedoe. Máár natuurlijk ben ik blij dat jij wel een inprent hebt.` Langzaam haalde ze haar hand een enkele keer door haar gekrulde haren, die tot haar middel reikte. Yancey liet zichzelf op een enorme steen vallen, leunde met haar handen naar achter, haar blik nog steeds gericht op Darren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: What ya waiting for?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
What ya waiting for?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Zuiden :: Lagune-
Ga naar: