Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Party whole night long

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elyaz
SVDM
avatar

Aantal berichten : 483
Punten : 1394

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: Do you know what the last thing was on my mind, right before everything turned black? It was you, Ziva
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Party whole night long   ma dec 12, 2011 9:02 pm

De harde bass drong door merg en been. Het voelde goed om weer op zijn plek te staan, dicht bij de boxen, drank binnen handbereik en een uitgebreid uitzicht over de club. Hij sloot zijn ogen even en dacht aan de smaak van bloed. Mm.. Hij wilde het. En wel nu.. Zijn ogen gleden over de massa mensen heen. Zijn blik viel op een sneakie jongen die verdacht vlug naar buiten ging. Een triomfantelijk lachje verliet zijn mond waarna hij met een gedreven blik en een genietende smile op zijn mond de jongen achtervolgde. Hij was niet meer te zien in het donker. Maar hij rook hem. Hij voelde zijn aanwezigheid. Zijn duistere blik gleed over de omgeving terwijl hij geruisloos transformeerde naar zijn wolvengedaante. Hij kreeg de jongen in het vizier. Hij sloop naar hem toe en sprong naar zijn nek. Zijn scherpe tanden sneden door de huid heen terwijl er een hels gegil hoorbaar werd. Het was dat hij niet kon lachen in deze vorm, anders had hij nu op de grond gelegen van genot. Een beuk in de buik zorgde ervoor dat de grote held neerviel. Grijnzend beet hij hem, overal waar hij kon. Toen de hartslag verdwenen was stopte hij teleurgesteld. Hij had nog zo voorzichtig gedaan zodat het nog even zou duren. Betreurt veranderde hij terug naar zijn mensengedaante terwijl hij terugkeerde naar de club en zich weer tussen de mensen voegde. Zijn onderdanen keken hem grijnzend aan. Ze wisten van zijn bezigheden. Het waren wolven, net als hem. Maar niet van die pussy's die mensen wilde redden van vampieren. Hij had wel wat beters te doen. Ze eigenhandig vermoorden namelijk. Zijn blik gleed weer over de menigte en bleef hangen bij een meisje. Hij kende haar nog niet en eigenlijk had ze wel iets..

[ Openn mens/wolf/vamp maakt ni uit ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicilia

avatar

Aantal berichten : 32
Punten : 116

Character sheet
Leeftijd: forever 9
Partner: I'm forever nine, do you want me?
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   di dec 13, 2011 10:31 am

De muziek werd luider naarmate ze dichter bij de discotheek kwam. Sicilia had dorst, waardoor haar ogen meer bordeaux dan vuurrood waren, maar door de kleurenlenzen zag je het verschil niet. Sommige mensen keken haar verbaasd na: welk negen-jarig meisje zwerft nu nog door de straten van Port Angeles op weg naar een discotheek? Zij dus. Abrupt bleef het meisje staan toen ze gegil hoorde. Gegil van een man in doodsangst. Haar lippen vormde een lichte glimlach toen ze op het geluid af schoot en even later zo'n veel te grote wolf een mens zag vermoorden. Sicilia trok een wenkbrauw op terwijl ze geïntresseerd bleef toekijken. Volgens haar waren die stinkende honden ervoor om de mensen te beschermen, net als die vampieren met gouden ogen, maar verandering kon nooit kwaad. Het meisje draaide zich om toen de hartslag van de mens stopte en liep met de snelheid van een vampier de discotheek binnen. Als ze netjes in de rij was gaan staan had ze nooit binnen gemogen omdat ze eruit zag als een kind van negen. Meestal speelde haar uiterlijk in haar voordeel, maar bij zo'n dingen vervloekte ze het gewoon. Zonder op de afkeurende blikken van vrouwen en bewonderende blikken van mannen te letten liep ze door naar de bar. "Ben jij niet nog wat te jong om hierbinnen te mogen, kleintje?" vroeg een jonge man die naast haar kwam zitten. Sicilia klauwde haar vingers zodat de luchtpijp van de man deels dichtgeschroefd werd. De ogen van de man verwijde zich een stukje en zijn handen vlogen naar zijn keel. "Niemand gelooft je als je het zou vertellen," fluisterde ze poeslief in het oor van de man voordat ze van de barkruk afgleed. Haar ogen bleven gefocust op de man die net binnengekomen was en die ze meende te herkennen als die reusachtige wolf. Geruisloos liep ze naar het groepje toe, zette een zielige blik op zoals alleen een negen-jarige dat kon en trok aan het t-shirt van de man. "Sorry, meneer. Maar hebt u misschien mijn broer gezien?" Ze negeerde de mislijkmakende geur en dacht niet aan het feit dat de man ook kon ruiken wat zij was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 440

Character sheet
Leeftijd: 21.
Partner: Ben liever vrijgezel.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   di dec 13, 2011 10:41 am

Vincent stond even rustige buiten de club een luchtje te scheppen. Met een grijns stond hij met wat mensen te praten en wat vrienden die ook gezellige op stap waren gegaan. Maar toen die weer naar binnen wouden schudde Vincent even zijn hoofd en stak nog een sigaartje op. Binnen de club mocht je om de een of andere reden niet roken. Dus vandaar dat hij nou ook even buiten stond. Zijn vrienden gingen weer naar binnen terwijl hij rustige zijn sigaartje oprookt en even zijn benen strekte. Maar al snel besloot hij maar weer naar de club te gaan. Met een rustige blik liet hij zijn blik over de menigte gaan het was er al behoorlijke druk en er waren wel een paar leuke meiden. Vincent bekeek rustige even de verschillende dames. Hij kon er zo uitpikken wie er een vriendje had en wie niet . Bij de bar bestelde hij een biertje en ging rustige aan de bar zitten. Huil was eigenlijke niet zo van het uit gaan maar af en toe waas het wel leuk. Als je samen met een stel vrienden op pad was en gewoon lol maakte. En een biertje ging er altijd wel bij hem in. Vincent keek ineens wat verbaast op toen de man naast hem wat zie en ineens naar zijn keel greep alsof hij stikte. Wat nog gekker was was het kind van negen die ineens van de barkurk afgleed en naar een groepje liep. Vincent keek haar even wat verbaast na maar richten toen zijn aandacht op de man. ‘Gaat het wel?’ de man leek alweer bij te komen en klom moeizaam weer op zijn kurk. De man schudde enkel zijn kop. Vincent vind dit allemaal een beetje raar worden, Vincent nam nog een slok van zijn bier en bleef op een afstandje het meisje die hij negen schatte maar even in de gaten houden. Er was iets raar met haar hij wist niet wat maar hij had het gevoeld dat er iets niet helemaal klopte hier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
SVDM
avatar

Aantal berichten : 483
Punten : 1394

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: Do you know what the last thing was on my mind, right before everything turned black? It was you, Ziva
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   di dec 13, 2011 2:08 pm

Na een tijdje naar haar gekeken te hebben besloot hij naar haar toe te gaan. Een beetje lol kon geen kwaad toch? Hij liep kaarsrecht op zijn doel af, tussen de mensen door. Sommige keken hem verontwaardigt na wanneer ze door hem uit moesten wijken. Het enige wat het met hem deed was een goed gevoel geven. Niemand die wat terug durfde te doen, niemand die hem eens op zijn plek wees. Sommige deden wel eens een poging maar het eind was hetzelfde. Een bloedbad met mensenbloed, niet van een weerwolf. Al snel bereikte hij zijn bestemming, naast de dame. 'Zin in een dansje?' Vroeg hij met een charmante glimlach op zijn gezicht en verleidelijke ogen terwijl hij zijn hand naar haar uitstak. Zoals bijna altijd voelde hij al snel haar hand in de zijne, gevolgd met een trots glimlachje van haar naar haar vriendinnen. Hij koos de meiden niet zomaar uit. Ze moesten wel echt boven zijn verwachtingen uitstijgen. Dan hadden ze een kans. Na wat 'dirty dancing' met haar was het tijd voor haar om naar huis te gaan. Tja.. Er waren altijd ouders die hun kinderen zelfs op deze leeftijd op tijd thuis wilden hebben. Gelukkig had hij daar geen last meer van. Dat gezeik van ouders aan zijn hoofd. Hij moest er niet aan denken! Hij keerde terug naar zijn vrienden terwijl hij de lippenstift van zijn mond afveegde. Kon er nog meer op die lippen van haar? Terwijl hij wat aan het praten was drong er een geur zijn neus binnen. Gevolgd door een zacht getrek aan zijn t-shirt. Hij keek fel naar achteren maar zag niets. Hij liet zijn blik naar beneden glijden en zag een klein meisje. Zijn blik werd zachter toen ze begon te praten. Haar broer? 'Hoe heet hij en hoe ziet hij eruit?' vroeg hij aan haar. Een bekende zou hij wel herkennen als ze het goed zou beschrijven. Zijn blik viel op een geschrokken man en een jongen ernaast die de man hielp. Wat was er daar aan de hand? Had hij iets gemist? Hij liet zijn blik weer vallen op het meisje. Hij had wel door dat het een vampier was, maar hij had er niets tegen. De meeste vampieren waren niet zo pussy, daar had hij het wel op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicilia

avatar

Aantal berichten : 32
Punten : 116

Character sheet
Leeftijd: forever 9
Partner: I'm forever nine, do you want me?
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   di dec 13, 2011 6:38 pm

Sicilia's scherpe gehoor vingen woorden op die tegen de man die ze letterlijk had laten stikken bedoeld waren. Even keek ze over haar schouder en zag een jonge man, duidelijk een mens, aan de bar zitten. Een fractie van een seconde kruiste haar blik die van de man, maar al gauw richte ze haar aandacht weer op de weerwolf die haar een vraag stelde. Het meisje plooide haar wijsvinger twee keer, een teken dat de man zich naar haar toe moest buigen, ging op haar tippen staan en fluisterde de antwoorden in zijn oor: "Zijn naam is de dood en hij ziet eruit als je ergste nachtmerrie." Ze ging terug op de bal van haar voeten staan en keek de jongen serieus aan, net alsof ze meende dat haar broer de dood was. Wat er met haar broer gebeurd was, wist ze niet. Het kon goed zijn dat hij hier rondzwierf en de rol van de dood op zich nam. De ogen van het mens die zich in haar rug boorden irriteerde haar, maar ze probeerde niets te laten merken. In plaats daarvan keek ze haar 'speeltje', zoals ze wezens die ze interessant vond noemde, met grote bruine ogen aan, greep zijn hand vast en trok hem met een kracht die nooit in zo'n klein meisje zou kunnen zitten mee naar buiten. Toen ze voorbij de bar kwamen, kromp de man die haar had beledigd angstig ineen en ze grijnsde vals naar de jonge man die haar o zo hard irriteerde. Als hij hen mee zou volgen had ze al meteen haar avondeten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Withney

avatar

Aantal berichten : 35
Punten : 83

Character sheet
Leeftijd: 16 Years
Partner: Nobody
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   di dec 13, 2011 7:58 pm

Langzamer hand kwam Withney dichter bij de disco, de luide muziek die ze al in de verte had gehoord vond ze zeker niet verkeert. Haar mond hoeken trokken langzamer hand op, tot dat er een brede glimlach op haar gezicht stond. Even lachte ze zachtjes in zich zelf waar door haar spleetje tussen haar tanden zichtbaar werd. Al haar hele leven had ze een spleetje tussen haar tanden, ze had er af en toe last van. Anderen keken haar soms raar aan als ze het spleetje zagen, maar daar dacht ze nu niet aan. Haar blonde haren waaiden even voor haar gezicht maar ze gaf er geen aandacht aan. Ze keek tussen haar haren door en liep niet veel later naar binnen toe. Even rilde ze en trok ze haar mouwen naar naar beneden toe, ze had een grijs-achtig shirt aan met een grote print er op. Zoals normaal had ze ook nog eens een vest aan, gewoon wat haar lekker zat. De muziek dreunde al snel in haar oren en ze zong even zachtjes mee. Ze zag een paar mensen aan de bar en al snel liep ze er naar toe. Haar ogen gleden over de bar heen, snel gleden ze naar een lege kruk waar ze heen liep. Met een zucht ging ze er op zitten. ‘’een cola graag’’ zei ze met een glimlachje tegen de man achter de bar, na een minuutje of wat had ze haar cola al. Ze zette het glas aan haar lippen waardoor haar rode lippenstift een beetje af gaf tegen het glas. Ze nam een slokje uit het glas, ze zette het glas weer terg op de bar en slikte de koude cola door. Weer rilde ze doordat de cola nogal koud was door de ijsklontjes. Ze kneep haar ogen even tot spleetjes en keek wat rond, ze moest altijd staren als ze dingen op afstand wou zien. Snel wendde ze haar blik weer af en keek ze naar haar glas met cola. De ijsklontjes maakte haar aan het rillen, ze hield van de kou. De kou van het sneeuw, maar de kou van het ijs vond ze maar niks. Ze blies zachtjes in haar glas en grinnikte even in zich zelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
SVDM
avatar

Aantal berichten : 483
Punten : 1394

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: Do you know what the last thing was on my mind, right before everything turned black? It was you, Ziva
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   wo dec 14, 2011 9:56 am

Zijn donkere ogen volgde het meisje haar blik naar de man die nog steeds aan het bijkomen was. Zijn blik gleed terug naar het meisje. Hij grijnsde. De kans was groot dat zij dat had veroorzaakt. Aangezien een meisje van negen jaar niet snel in een club kwam, moest ze wel al een tijdje vampier zijn. Dat leek hem wel fijn, niemand zou je verdenken. Maar aan de andere kant zou je nooit weten hoe het was om echt te daten, aangezien een vriend zou worden opgepakt beschuldigt van pedo-zijn. Hij vond het zeker wel wat hebben, een meisje waar de mensen schrik van hadden. Die iedereen uit kon schakelen als ze het wilde. 'Goed bezig' Grijnsde hij en knikte in de richting van de man om duidelijk te maken waar hij het over had. Toen ze gebaarde om dichterbij te komen deed hij dat. Het was toch een behoorlijk lengteverschil. Hij luisterde naar haar woorden en een smile ontstond op zijn lippen. 'Zal zeggen als ik hem zie' Glimlachte hij. Zijn blik viel op een mooi meisje wat aan de bar zat. Een cola, dat was iets wat hij niet vaak iemand zag drinken hier. Maar het ging er altijd wel in he. Eigenlijk wilde hij wel eens een praatje aangaan met haar maar voor hij het wist werd hij door het meisje meegetrokken naar buiten. Door de menigte heen. Hij zag de man ineen kruipen en schoot in de lach. Oh wat was het leuk om een man zo bang te zien voor een kind. Nouja.. Vampier maar in de man zijn ogen kind. Hij volgde het meisje door de menigte heen. Eenmaal buiten gekomen keek hij naar haar. 'Wat gaan we hier buiten eigenlijk doen?' Vroeg hij aan haar. Hij had best zin in wat lol. 'Zin om iemand de dood van zijn leven te geven?' Grijnsde hij en wachtte op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 440

Character sheet
Leeftijd: 21.
Partner: Ben liever vrijgezel.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   wo dec 14, 2011 3:33 pm

Vincent nam nog een slok van zijn bier terwijl hij het meisje in de gaten hield. Het meisje maakte een gebaar naar de man die naar haar toe boog en iets in de oor gefluisterd werd. Vincent had er niet echt een goed gevoel bij even kruiste haar blik en de zijne. Alsof ze wist dat hij haar in de gaten hield maar al gauw richtte ze haar blik op de man voor haar. Vincent keek het tweetal nog even na toen ze de club verlieten. Nou de man werd beter gezegd door haar mee getrokken door de dansende menigte. Terwijl Vincent haar zou bekeek krijg hij toch wel de rillingen van haar. Vincent liet even een zuchtje los. Waarna hij zijn blik even weer op de man richtte. Die ineens doodsbang leek te zijn voor het meisje. En bang ineen kruip toen ze voorbij liep. Vincent vond het maar raar en schudde even zijn kop. Vincent genoot even van de muziek die zeker niet verkeerd was. En besloot maar om gewoon van zijn avond gaan te genieten. Vincent bestelde nog een biertje en nam rustige een slok terwijl hij van de muziek genoot en zijn blik de club rondging. Waarna zijn blik op een meisje veil, die vlakbij hem aan de bar zat. Vincent schoof wat haar kant op. Ze had mooi blond haar en bestelde een cola. Vincent liet even zijn blik over haar gaan en besloot even een gezellige praatje met haar te maken. ‘Heey daar mooie dame.’ Zei Vincent met een vriendelijke en charmant stem. En keek haar met een glimlach en vriendelijke blik aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Withney

avatar

Aantal berichten : 35
Punten : 83

Character sheet
Leeftijd: 16 Years
Partner: Nobody
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   wo dec 14, 2011 5:13 pm

Een stem hoorde Withney, ze keek naast zich en zag een man, een charmante stem had hij zeker wel vond ze. Haar mond hoeken trokken omhoog terwijl ze hem aan keek. ''Hoii'' sprak ze tegen hem en ze tilde haar hooft op, ze had hem nog geen blik ge gunt. Ze keek hem even aan waardoor haar glimlach alleen maar breder werd. ''wat brengt jou op deze avond hier?'' vroeg ze met een uitdagende grijns, ze vond het wel grappig om jongens af en toe eens wat uit te dagen, met woorden of met een gezicht uitdrukking. Even keek ze weer naar haar cola en ze pakte hem beet, ze wierp weer een blik op de man en daarna op haar cola. Weer zette ze haar lippen er aan maar dit keer gaf haar lippen stift niet meer af aangezien haar lippen stift er al bijna af is. Ze neemt een grote slok en zet haar glas weer terug op de bad neer, toch houd ze het glas nog beet. Waarom weet ze ook niet. Weer keek ze de jongen even aan tot dat er een nieuw liedje begon. Ze keek daarom even achter om naar de boksen en ze glimlachte even. ''Leuke muziek he?'' vroeg ze aan de jongen, ze draaide haar hooft weer bij naar hem toe en keek hem aan met een glimlachje. Even prutste ze wat aan haar haren maar bleef hem aan kijken. Ze was wel nieuwsgierig waarom hij met haar praatte en wat hij van de muziek vond. Toch zet ze haar cola die ze nog steeds in haar hand had weer aan haar mond, een ijsklontje kwam tegen haar lippen aan waar door ze even rilde. Snel nam ze een slok en haalde ze het glas weer weg. Ze zette het glas terug en liet hem dit keer staan. ''Koud'' mompelde ze in zich zelf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 440

Character sheet
Leeftijd: 21.
Partner: Ben liever vrijgezel.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   wo dec 14, 2011 5:47 pm

Vincent keek haar met een kalme en vriendelijke blik aan. Toen ze naast zich keek, haar mondhoeken trokken meteen wat omhoog toen ze haar hem naast haar zag staan. Vincent glimlachte charmant naar haar terug. Ze tilde haar hoofd wat op en keek hem even met een glimlach die alleen maar breder werd aan. Vincent knikte even vriendelijke en met een glimlach naar haar. Toen ze hem vroeg wat hij hier deze avond deed werd zijn glimlach wat breder en haalde hij even zijn schouders op. ‘Ooo, gewoon. De muziek, de gezelligheid wie wil dat nou missen?’ Vincent zag de uitdagende grijns van haar hij hield wel van meiden die een beetje van uitdagen houden. Het meisje nam nog een slok van haar cola. ‘En jij?’ Vroeg Vincent op een uitdagend toontje terug, waarna hij rustige de barkruk wat verder haar kant opschoof en naar zicht toe trok. En wat beter ging zitten, Vincent tikte rustige met zijn vingers op de bar op de maat van de muziek. Hij had eigenlijke wel zin om te dansen. Vincent richten zijn blik weer op het meisje en glimlachte. ‘Ja zeker maar waarom hier zitten als we er ook op kunnen dansen. En met zijn hoofd gebaarde hij naar de dansvloer met een uitdagende grijns op zijn gezicht. Met een benieuwd gevoel wachten keek hij haar met een uitdagende blik aan. Benieuwd of ze ja zou zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Withney

avatar

Aantal berichten : 35
Punten : 83

Character sheet
Leeftijd: 16 Years
Partner: Nobody
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   wo dec 14, 2011 6:11 pm

'Wie dat wil missen? ik niet' zei Withney tegen hem met een glimlachje, ze keek hem aan. ''Ik ben hier om de boel een beetje te verkennen'' zei ze met een glimlachje tegen hem, ze vond het wel leuk een beetje contact met andere. Ze wiebelde even met haar wenkbrauwen. Snel pakte ze haar cola weer en nam ze er een paar slokken van tot dat haar glas helemaal leeg is. Ze laat de ijsklontjes die voor de helft zijn gesmolten in het glas zitten. Toen hij ook op een kruk ging zitten stopte ze met wiebelen van haar wenkbrauwen en keek ze even naar de bar man die heen en weer aan het rennen was met drankjes en andere dingen. Ze zag hem naar de dansvloer toe wenken en wat zeggen, ze had wel zin in een uitdaging, maar toch was er iets wat haar tegen hield. ''Kom maar op'' zei ze ten slotte uitdagend, ze stapt van haar barkruk uit en trekt weer haar wenkbrauwen met een uitdagende grijns naar boven. ''Laat maar zien wat je in huis hebt'' zei ze tegen hem terwijl ze haar wenkbrauwen liet zakken. Ze weet dat zij ook niet bepaalt een top danser is, maar in een uitdaging had ze wel zin. Dat gene wat haar net tegen hield was helemaal verdwenen. Ze haalde haar hand door haar haren heen en keek hem met nog steeds een erg uitdagende blik aan. Ze tikte met haar voeten op de grond, mee met de maat. Op haar gezicht verscheen weer de glimlach van zonet terwijl ze hem aan keek, nog steeds wachtend tot dat hij mee zal komen, op naar de dansvloer. Ze schudde haar hooft even heen en weer en al haar haren gingen mee, ook vielen er een paar haren voor haar gezicht, daar blies ze zachtjes tegen aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicilia

avatar

Aantal berichten : 32
Punten : 116

Character sheet
Leeftijd: forever 9
Partner: I'm forever nine, do you want me?
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   wo dec 14, 2011 7:57 pm

Toen de koude wind in haar gezicht sloeg glimlachte ze. De wind was doordrenkt met macht, wat je alleen maar tegenkwam als er zich iemand die de wind kon besturen in de buurt was. "Hij is hier echt," mompelde ze zachtjes. Later zou ze haar broer gaan opzoeken, maar nu wilde ze even dollen met meneer de weerwolf. 'Wat gaan we hier buiten eigenlijk doen?' Sicilia keek de jongen naast haar aan en een valse grijns verscheen op haar gezicht toen ze zijn volgende woorden hoorde. "Ik wilde eerst zien ofdat mijn voorgevoel klopte, maar nu je daarover begint kan ik zeggen dat dat het plan is, ja." Haar ogen fonkelden ondeugend toen ze een redelijk forse man zag lopen, waarschijnlijk iemand van een straatbende. "Kijk en leer." Ze zette een pruillip op en liep naar de man toe. "Meneer, ik heb dorst en mijn keel brand verschrikkelijk." De hoge stem van het negen-jarig meisje galmde over de verlaten straat heen en bij wie een beetje van vampieren afwist moesten alarmbellen gaan rinkelen, maar de man keek haar alleen maar vies aan. "Wat moet ik daar aan doen, klein mormel." De pruilip veranderde in de valse grijns die ze net van haar gezicht geveegd had. "Je kunt er wel degelijk iets aan doen, meneer. Namelijk je leven geven." Zonder enige waarschuwing sprong ze op de rug van de man, sloeg een hand om diens mond en beet in zijn nek. Zo langzaam mogelijk zoog ze het bloed uit zijn lijf en liet de man echt lijden. Na een kwartier gesmoorde kreten geslaakt te hebben viel de man levenloos op de grond. Sicilia keek de weerwolf triomfmatelijk aan terwijl ze haar mond afveegde. "Ik heet trouwens Sicilia en mijn broer waarover ik het had ben ik echt kwijt, weet je?" Met een nonchalant gebaar streek ze haar rode kleedje weer glad en schopte tegen het lijk van de man.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
SVDM
avatar

Aantal berichten : 483
Punten : 1394

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: Do you know what the last thing was on my mind, right before everything turned black? It was you, Ziva
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   wo dec 14, 2011 8:50 pm

De frisse lucht deed hem goed, door zijn goede reukvermogen werd hij soms wel een beetje gek tussen al die mensen. Het was al helemaal vies wanneer de mensen dan ook nog eens stonken. Zijn blik gleed door de duisternis, maar toch zag hij goed. Toen ze vals grijnsde werkte het aanstekelijk op hem. Op zijn mond verscheen dezelfde grijns, die nog iets valser werd bij haar volgende woorden. Hij volgde haar blik naar de man. Het was vrijwel zeker dat ze hem uit zou zoeken als haar slachtoffer. Zijn volgde haar passen naar de man toe en grijnsde. Hij mocht haar zeker. Het stemmetje zorgde ervoor dat hij een lachje moest inhouden. Ze klonk zo puur en onschuldig. Maar van binnen vermoordde ze je zonder medelijden te tonen. Hij zag haar actie en de man zijn gezicht vertrekken van de tijd. Het schreeuwen, het bloed, de angst.. Hij kreeg er een kick van en kon zich moeilijk inhouden erbij te springen. Een kwartier lang moest hij het volhouden. Hij ademde diep in en uit. Hij vond het aan de andere kant leuk om te zien. een horrorfilm in real-life. De wind werd sterker en maakte de nacht nog frisser. Koud had hij het niet, al liep hij er in een shirtje bij. Hij grijnde toen ze terug kwam. Het levenloze lichaam was niet meer interessant voor hem. Het ging om de angst zien in hun ogen. De spieren uit angst samen voelen trekken. 'Elyaz, aangenaam' Knikte hij haar toe. De enige manier om hem relaxed en respectvol met je te laten praten was de manier waarop Sicilia hem benaderde. Hij zou je als een gelijke moeten zien. Bij haar broer dat hij even na maar kwam er niet echt uit. Hij schoot zachtjes in de lach toen ze het lijk nog eens naschopte. Humor had ze zeker. 'Volgende slachtoffer zoeken?' Grijnsde hij vals.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 440

Character sheet
Leeftijd: 21.
Partner: Ben liever vrijgezel.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   do dec 15, 2011 12:51 pm

Vincent keek haar Rustige en glimlachte vrolijke bij haar opmerking, natuurlijk wou je dat niet missen. Ze was een beetje de boel aan het verkennen was haar antwoord, Vincent knikte alleen maar terwijl hij en beetje op de maat van de muziek danste en rustige op haar antwoord wachten. Dit was wel leuk een beetje contact met andere en haar een beetje uitdagen. Hij zou natuurlijke niet te ver gaan. Ze nam nog een slok van haar Cola ze wiebelde een beetje op haar kruk wat een grappige gezicht was. ‘Nou al dronken? We kunnen jou beter dan maar geen alcohol geven.’ Zei Vincent met een plagende stem. Toen hij vroeg of ze wou dansen leek ze even te twijfelen. Vincent wachtte rustige af als ze niet wou dan was dat jammer voor hem Toen ze uitdagend antwoord gaf en van haar barkruk afgleed en glimlachte. 'Laat maar zien wat je in huis hebt.’ Zei ze nog, Vincent knikte alleen maar en stapte ook van zijn barkruk af. Dat zou hij zeker laten zien hij was dan niet geweldige goed maar hij kan aardige dansen. Vincent keek haar even aan terwijl ze met een uitdagende blik op hem stond te wachten. Haar voet tikte op de maat van de muziek. Vincent pakte haar hand vast en begeleidde haar naar het midden van de dansvloer waarna hij rustige op het ritme en op de maat van de muziek begon te dansen. ‘Nou laat maar wat zien.’ Zei hij uitdagende naar haar, terwijl hij rustige en uitdagende om haar heen danste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicilia

avatar

Aantal berichten : 32
Punten : 116

Character sheet
Leeftijd: forever 9
Partner: I'm forever nine, do you want me?
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   do dec 15, 2011 10:09 pm

Een kleine glimlach verscheen om de lippen van het meisje toen de man in de lach schoot. Haar gemeende glimlachen zonder valsheid waren zeldzaam en alleen bedoelt voor mensen die ze mocht. 'Elyaz, aangenaam' Sicilia knikte en liet het lijk gewoon liggen. Mensen wisten toch al dat er moordenaars in de stad rondliepen, dus een lijk meer of minder maakte niet uit. 'Volgende slachtoffer zoeken?' Het meisje hield haar hoofd een stukje schuin. "Nu is het jouw beurt. De wereld telt toch veel te veel mensen." De grijns kroop terug omhoog terwijl ze wat met het water in een plas speelde. Ze liet er kleine golfjes doorgaan die steeds groter en groter werden. Dit kon ze ook doen met mensen die haar irriteerde, ze pijn laten lijden en laten doen wat zij wilde. Dat laatste vergde veel kracht, dus dat gebruikte ze alleen in noodgevallen. Na een tijdje stopte ze en keek Elyaz aan. Ze wilde wel eens zien hoe hij juist te werk ging. Hetgeen wat ze in de steeg gezien had vond ze al wel grappig.

[kort en flut, sorry]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Withney

avatar

Aantal berichten : 35
Punten : 83

Character sheet
Leeftijd: 16 Years
Partner: Nobody
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   vr dec 16, 2011 7:52 am

Toen hij ook van zijn kruk afgleed keek Withney met een grote glimlach rond, hij nam haar hand beet en begeleide haar naar de dans vloer. Ze wist nog niet eens zijn naam maar dat boeide haar niet bepaalt veel. Zachtjes lachte ze even en bewoog ze een beetje mee op de muziek. ''Volgende nummer'' zei ze met een nog steeds uitdagende blik in haar ogen. Ze keek hem aan en ze grijnsde even. Er was een plukje haar voor haar ogen gevallen, ze keek er aan terwijl ze nog wat mee bewoog op de maat. Ze keek hem aan. ''hoe heet je eigenlijk?'' vroeg ze. Ze keek hem aan, als ze nog harder moest gaan praten dan moest ze schreeuwen, en daar had ze niet bepaalt veel zin in. Ze pakte haar blonde plukje haar beet die nog steeds voor haar gezicht hing, ze deed hem achter haar oor. Nu was ze wel benieuwt geworden naar zijn naam, hij wist de hare ook nog niet eens. Maar dat boeide haar echter niet, ze volgde hem met haar ogen. Nu pas kon ze hem helemaal bekijken, haar glimlachje werd weer wat breder en ze richtte haar blik op de boxen die niet al te ver van hun vandaan stonden. Haar ogen keken al snel weer zijn kant op. Langzamer hand deed ze haar mouwen weer omhoog, het was warmer op de dans vloer dan bij de bad was haar nu opgevallen. Tot dat haar shirt weer helemaal gekreukeld zat aan de boven kant liet ze de 1ne weer los en deed ze de andere omhoog. Pas toen ze daarmee klaar was bewoog ze weer mee op de maat en keek ze hem aan met een grote glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
SVDM
avatar

Aantal berichten : 483
Punten : 1394

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: Do you know what the last thing was on my mind, right before everything turned black? It was you, Ziva
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   vr dec 16, 2011 8:56 am

Verrast keek hij op toen ze daadwerkelijk naar hem glimlachte, zonder valsheid. Het was nou niet iets wat hij had verwacht. Bij het antwoord van haar grijnsde hij en bedacht vast een tactiek. Er waren zoveel manieren om ze hard te laten lijden, zoveel manieren om ze snel dood te hebben. Maar meestal ging hij voor het eerste, maar dan was het nog steeds een grote keuze. Opeens kreeg hij een idee. Hij keek naar het water dat golfjes vertoonde. Hij keek naar Sicilia en merkte dat zij het veroorzaakte. Bewonderend keek hij even toe. 'Kom je?' Vroeg hij en liep in de richting van de kerk. Er waren nog enkele mensen rond aan het wandelen. Het was vast pauze tussen het voetbal. Dan gingen bijna alle mannen vlug de hond even uitlaten. Hij grijnsde en had zijn slachtoffer al snel gevonden. Een klap tegen het hoofd was al voldoende om hem te versuffen zodat deze niet tegen zou gaan stribbelen. En daar ging hij de kerk beklimmen. Met in de ene hand zijn slachtoffer die hij meesleepte, en met de andere kant klom hij omhoog. Toen hij bij de top aankwam was het slachtoffer al een stuk minder suf en begon te gillen, hij grijnsde en keek een keer naar Sicilia. Hij ontspande zijn hand, de man gleed weg. In de goede richting. Op deze manier zou hij nog voor haar neer klappen. Hij hoopte op veel bloed. Rustig liet hij zich van de kerk afglijden en sprong het laatste stuk. Erg goed was de man er niet aan toe. Hij leefde nog net.

[ Ma ni uitttt hahha ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicilia

avatar

Aantal berichten : 32
Punten : 116

Character sheet
Leeftijd: forever 9
Partner: I'm forever nine, do you want me?
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   za dec 17, 2011 10:05 pm

Het meisje knikte en volgde Elyaz naar de kerk, benieuwd wat hij zou doen. Bewonderend keek ze naar het grote gebouw. In de tijd dat ze nog mens was bestonden er zo'n gebouwen niet en als vampier heeft ze nooit de tijd genomen om het te bekijken. Sicilia grijnsde toen Elyaz een man een klap in zijn gezicht gaf en daarna de kerk beklom, net KingKong. Ze legde haar hoofd in haar nek om de man te kunnen blijven volgen en de grijns werd breder toen ze de man hoorde gillen. Mensen die voorbij kwamen hoorde het gegil niet en zouden waarschijnlijk denken dat ze de kerk aan het bekijken was, sukkels. Haar rode ogen gleden, samen met de man, naar beneden en eindigde op de grond toen de man met een harde plof voor haar voeten neerviel. Een plas bloed vormde zich om de man die nog lichtjes ademde. Een paar bloedspetters waren op haar rode jurkje, gezicht en handen terecht gekomen en met veel smaak likte ze haar vingers af. "En wat ga je nu met hem doen?" Haar hoge stemmetje klonk nieuwsgierig en vragend keek ze Elyaz, die inmiddels ook al terug op de grond stond, aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 440

Character sheet
Leeftijd: 21.
Partner: Ben liever vrijgezel.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   zo dec 25, 2011 12:39 pm

Vincent glimlachte naar haar terwijl hij lekker op de maat van de muziek dansde. Zachtjes lachte hij even en knikte toen ze uitdagende zei en met een uitdagende blik in haar ogen . ''Volgende nummer'' Vincent keek haar even uitdagend aan. ze grijnsde even waarna er een plekje haar voor haar ogen viel. Vincent grijnsde even terwijl hij samen met de onbekende dame op de maat en ritme van de muziek aan het dansen was. ze kende elkaar namen nog niet eens maar de boeide hem eigenlijke niks. ''hoe heet je eigenlijk?'' vroeg ze Vincent kon het nog net horen. Vincent grijnsde even en keek haar wat plagende aan. hij kon het wel zeggen maar wat is daar nou leuk aan. wat plagerige zei hij. ‘Als je de jouwe geef geef ik de mijne.’ Vincent keek haar met een plagende en uitdagende blik aan. Hij was wel benieuwd hoe ze heette. Vincent keek even rond het was een stuk warmer dan bij de bar. Maar al snel richten hij zijn blik weer op haar. Vincent keek met een grijnsje toe hoe ze haar mouwen omhoog deed en haar shirt weer oprolde. Toen ze daarna klaar was bewoog ze weer op de muziek mee. ‘Je kan best goed dansen.’ Toen er een slow nummer op gezet werd pakte haar handen en begon rustige met haar te schuifelen. ‘Eens kijken of je ook kan schuifelen.’ Terwijl hij haar wat uitdagende aankeek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Party whole night long   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Party whole night long
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Westen :: Port Angeles-
Ga naar: