Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Wat gaat er gebeuren?(Vrij, mens, weerwolf of vampier, iedereen is welkom)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Withney

avatar

Aantal berichten : 35
Punten : 83

Character sheet
Leeftijd: 16 Years
Partner: Nobody
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Wat gaat er gebeuren?(Vrij, mens, weerwolf of vampier, iedereen is welkom)   wo dec 14, 2011 8:08 am

Langzaam waande Withney een weg door het bos heen, het was al aardig donker en daarom trok het bos haar zo. Haar ogen keken heen en weer terwijl ze haar handen in haar zakken stopte. Haar jasje wat ze aan had was niet al te warm. Langzaam liep ze verder en verder het bos in. Haar mond hoeken trokken even omhoog toen ze een diertje zag. Het leek op een eekhoorn vond ze. Langzaam liep ze naar het beestje toe en bukte ze even. Met een glimlachje keek ze naar het diertje, maar toen ze haar hand uit stak was het diertje alweer snel weg. ''Nou zeg'' mompelde ze in zich zelf. Ze pakte een tak beet en trok zich er aan op, ze keek rond en besefte nu pas dat ze niet precies wist waar ze was. Toch boeide haar dat niks, ze had een goed richting gevoel dus ze kwam er wel uit. Langzamer hand liep ze al dieper het bos in. Af en toe bukte ze eens om een tak te ontwijken. Toen ze tegen een tak aan knalde en omviel bleef te even liggen. ''stomme takken hier ook'' zei ze terwijl ze omhoog keek, daar was de tak.. Ze pakte de tak weer beet en trok zich op, ook al was dat niet de beste keus die ze maakte want onmiddellijk brak de tak door midden waar door ze weer op de grond kwam. Met een zucht keek ze omhoog en ging ze zitten. Haar haren waren inmiddels al aardig in de war geraakt. Ze pakte haar staart beet en trok met een ruk het elastiekje er uit. Ze deed het elastiekje om haar pols heen. Snel haalde ze haar hand door haar haren heen. Ze krabbelde weer helemaal over eind en klopte haar kont af en het boven stukje van haar rug. Al snel liep ze weer verder. Haar ogen keken rond en genoten van de natuur ze wist niet wat het bos hier had maar het was prachtig had ze al ontdekt. Een koud windje blies tegen haar in waar door ze rilde. Haar nu losse haren waaiden naar achteren toe. Ze gaf toe dat het lekker voelde maar toch was er iets aan het bos, ondanks de natuur en de wind wat ze niet vertrouwde. ''Boeiend,'' mompelde ze in zich zelf. Haar ogen hield te gericht op het pad, langzaam verzette ze haar voeten. De glimlach van even geleden kwam weer terug op haar gezicht terwijl ze liep. Haar blik viel even later op haar schoenen, haar nieuwe Vans zate helemaal onder het modder. Ze trok haar schouders omhoog. Snel liep ze weer door terwijl ze even een keertje op keek, ze zag dat ze al een stuk verder was dan net.

(Vrij, mens, wolf of vampier, iedereen is welkom)
I know it, een Nederlandse titel, ik kan amper engels >.<
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elyaz
SVDM
avatar

Aantal berichten : 483
Punten : 1394

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: Do you know what the last thing was on my mind, right before everything turned black? It was you, Ziva
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Wat gaat er gebeuren?(Vrij, mens, weerwolf of vampier, iedereen is welkom)   wo dec 14, 2011 10:16 am

Langzaam voelde hij de wind langs zijn vacht snijden. Een zacht gegrom ontstond uit het binnenste van zijn longen en baande zich een weg naar buiten. Met een agressieve houding liep hij rond, zin om iemand aan te vallen, het bloed te proeven, de angst te zien. Een grijns sierde zijn lippen terwijl hij ondertussen wat versnelde. Rustig rende hij verder. De topsnelheid van een gewone wolf ongeveer. Zijn neus ving een geur op. Zijn ogen werden feller en zijn snelheid harder. De geur kwam van een mens. Heerlijk, om een mens te vermoorden hoefde je niet zoveel moeite te doen, en die had je daarbij ook een stuk sneller bang. De meeste mensen stonden al te shaken op hun benen wanneer hij een stapje dichterbij zette. Sommige al als hij alleen zijn hoofd wat hoger hield. Hij genoot van de status die hij had. Eenmaal in de buurt van zijn slachtoffer veranderde hij naar mens. Het duurde wel even voordat hij gewend was aan de duisternis met deze ogen. Zachtjes liep hij wat dichterbij en zag een meisje stuntelen met een tak waarna ze overeind kwam en doorliep. Iets in hem zei dat hij haar al eens had gezien, maar waar? Hij kende zoveel mensen, het werd onmogelijk om ze allemaal te onthouden. Misschien had hij haar gewoon eens gezien. Wie weet. 'Lekker aan het wandelen door het grote boze bos?' Vroeg hij plagend met een charmante glimlach op zijn lippen. Hij had zich bedacht. Hij ging haar niet vermoorden. Ze leek hem wel een geschikt gezelschap voor hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Withney

avatar

Aantal berichten : 35
Punten : 83

Character sheet
Leeftijd: 16 Years
Partner: Nobody
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Wat gaat er gebeuren?(Vrij, mens, weerwolf of vampier, iedereen is welkom)   wo dec 14, 2011 5:23 pm

Af en toe kraakte er wat in het bos, maar Withney gaf er geen aandacht aan. Ze liep gewoon door, tot dat ze een stem hoorde die plagerig klonk. Ze bleef even staan maar draaide zich ten slotte toch om, ze keek hem aan en slikte even. ''Eeehm ja'' mompelde ze, ze bekeek hem. ''wandel jij ook lekker??'' voegde ze er nog snel aan toe. Haar haren zaten nog steeds aardig wild maar dat boeide haar niet, ze keek hem nog steeds aan maar wendde al snel haar blik af, naar een boom. Een kleine zucht gleed over haar lippen heen. Ze haalde toch maar even haar hand door haar blonde haren heen.Ook keek ze hem weer even aan maar alweer gleed haar blik weg. Haar blik gleed naar een andere boom, eerder naar de richting waar ze het net wat had gehoord en daardoor vroeg ze zich af of hij daar weg kwam. Maar dat wist ze natuurlijk niet zeker, het kon net zo goed een beestje of wat anders zijn. Langzaam zet ze een stap achter uit waar door ze een tak in haar rug voelde. Snel zette ze weer een stap naar voren toe, ze had geen zin om weer in gevecht te gaan met een tak. Ze keek niet meer naar de richting waar ze wat hoorde maar naar de grond die ook vol lag met takken en andere dingen. Toch trok ze haar mond hoeken een beetje omhoog en tilde ze haar hooft weer omhoog en keek hem aan. Ze dwong zich zelf tot een glimlachje die ook op haar gezicht kwam, ze bekeek hem nog een keertje onderzoekend aan. Ze wist niet precies wat ze nu moest, moest ze wat zegen of moest ze stil blijven staan. Misschien moest ze wel weg rennen, ze wist het gewoon niet meer dus bleef ze stilletjes met een grote nep glimlach op haar gezicht naar hem kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Wat gaat er gebeuren?(Vrij, mens, weerwolf of vampier, iedereen is welkom)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wat gaat er gebeuren?(Vrij, mens, weerwolf of vampier, iedereen is welkom)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Noorden :: Bos-
Ga naar: