Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 De Boomklimmer

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Julija

avatar

Aantal berichten : 25
Punten : 60

Character sheet
Leeftijd: 16 jaar
Partner:
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: De Boomklimmer   di dec 27, 2011 2:23 pm


Overdag was het duistere bos helemaal geen duister bos. Wanneer het nog licht was, was het een gewoon bos, met bomen enzo. Het was een vrij warme, geweldige lentedag en Julija had vrij. Daarom was ze die middag ook in het niet zo heel duistere bos te vinden. Ze hield van het bos. Eerst wandelde ze zomaar wat rond. Ze ging onder een boom zitten, stond weer op en praatte wat tegen de struiken bij gebrek aan beter gezelschap. En toen was er die boom. De boom die opeens recht voor haar neus stond. Of die daar altijd al gestaan had, maar waar ze eerst omheen gekeken had. De boom riep haar. ‘Julija.. Julija.. Kom, klim omhoog. Klim in mijn takken.’ Eigenlijk praatte de boom helemaal niet, maar het zou erg cool geweest zijn als hij dat wel gedaan had. En klimmen, dat kon Julija wel. Als kind was ze een ervaren boomklimmer geweest, en zoiets verleerde je nooit. Julija zette haar voet op een dikke, uitstekende knoest en trok zich op aan een dikke tak. Langzaam klom ze hoger, en op een meter of twee hoogte bleef ze zitten. Ze kón wel hoger komen, maar ze was moe. Of eigenlijk was ze niet moe, eerder lui. En ze zat echt wel lekker. Én ze was nu wel twee meter dichter bij de zon dan wanneer ze op de grond gestaan had. Ze genoot van de rust. De wind die met de bladeren speelde, de vogels die floten en een eekhoorntje dat langs een andere boom omhoogklom.
Het donkerharige meisje spitste haar oren toen ze een nieuw geluid hoorde. Voetstappen. Iemand kwam dichterbij. Julija liet zich een klein stukje omlaag glijden en keek hoe een ander meisje met opvallend rood haar dichterbij kwam. Toen ze nog maar een meter of drie van Julija verwijderd was, kreeg Julija een geniaal idee. Ze wist niet of het meisje haar al gezien had, maar ze ging er niet van uit. Ze ging onder de tak waar ze op zat hangen en liet zich razendsnel vallen. “BOE.

(Ziva)

clapLaatst aangepast door Julija op wo dec 28, 2011 9:26 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva

avatar

Aantal berichten : 279
Punten : 935

Character sheet
Leeftijd: .:18 years almost 19:.
Partner: The scars are gonna heal,But they’re never gonna go away.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: De Boomklimmer   wo dec 28, 2011 1:07 am

Ziva stapte door de bossen heen ze moest haar gedachten verzetten. En dit keer wandendelde ze als mens door de bossen. Ze was net met Elyaz ingeprent. Een jonge van waar ze hield, maar niet verwacht had dat het haar ware was. Haar haren waren deze keer los en ze had haar kleren nog aan van het streetracen. Yep, ze had net geraced en het bleef leuk. Zij was 1 van de weinige spelers dat een meisje was. En 1/3 van die weinige meisjes wonnen veel races. Ziva, zij won vaak. Ze was dan nog geen expert, maar dat ging niet lang meer duren. Driften was haar sterkste punt. Een meisje sprong van de boom naar beneden. Een Ros meisje keek het meisje vuil aan. "Klein kind." Zei het rossig meisje en stapte door. Ziva stapte naar het meisje toe. Ze was 16 jaar schatte Ziva haar. "Trek het je niet aan." Zei ze vriendelijk tegen het meisje. Ziva kon makkelijk vrienden maken, omdat ze vaak rustig bleef. Ondanks ze maffia mensen kende en bijna zelf in de maffia zat. Ze werd gerespecteerd door haar rustig karakter. En weinige hadden er last van dat ze zo rustig was. Ook nam ze geen drugs, wat haar inprent wel deed. Ze wou op dit moment eigenlijk alleen zijn. Maar aan de andere kant. Het kon geen kwaad meer mensen te leren kennen. "Ziva. Ziva Deh Pablo." Zei ze rustig en keek het meisje vriendelijk aan. Ze keek naar boven. Dus zij kon goed klimmen? Hmmm. Ziva was niet echt een uitstekende klimmer, maar ze kon het wel. "Wedstrijdje?" Zei ze terwijl ze de boom in klom en begon te klimmen. Waarschijnlijk zou het meisje veel beter kunnen klimmen dan Ziva. Zowiso.

Sorry flut en sorry voor eventuele spelfouten
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.horsebackriding.be
Julija

avatar

Aantal berichten : 25
Punten : 60

Character sheet
Leeftijd: 16 jaar
Partner:
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: De Boomklimmer   do dec 29, 2011 8:34 am


Julija zakte bij haar landing een stuk door haar knieën, maar viel niet om. Al snel stond ze weer recht en keek het roodharige meisje recht aan. Missie volbracht. Haar slachtoffer leek haar opgemerkt te hebben. Julija lachte hardop, maar niet op een gemene manier. Julija lachte op een vrolijke, vriendelijke manier. Dat probeerde ze tenminste. Het roodharige meisje keek het meisje vuil aan. “Klein Kind.” Zei het roodharige meisje en stapte door. Ongeveer anderhalve seconde lang zweeg ze. “Ziva. Ziva Deh Pablo.” Daarna stak ze haar hand uit naar het andere meisje genaamd Ziva, waar een zwarte handschoen omheen zat, bij wijze van een begroeting. “Ik heb geen zin in een wedstrijdje, misschien een ander keertje?” Zei ze terwijl het meisje in de boom klom en begon te klimmen. “En trouwens, mijn naam is Julija.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva

avatar

Aantal berichten : 279
Punten : 935

Character sheet
Leeftijd: .:18 years almost 19:.
Partner: The scars are gonna heal,But they’re never gonna go away.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: De Boomklimmer   vr dec 30, 2011 9:20 pm

Ziva zag dat het meisje haar hand uit stak. En reageerde op haar aanbod. “Ik heb geen zin in een wedstrijdje, misschien een ander keertje?” Ziva haalde haar schouders op. "Maakt niet uit. Ik zou toch hebben verloren." Glimlachte ze. “En trouwens, mijn naam is Julija.” Ziva glimlachte en ze had zoals altijd een vrij rustige houding. "Leuk je te ontmoeten Julija." Zei Ziva even rustig als anders. Even gleed haar aandacht naar een jongen die ze leuk vond. En eigenlijk dacht ze ook aan de straatrace die ze vandaag gereden had. Ze was 2de, het kon beter. Toch had zij geld gekregen, wat ze normaal niet deden. Ziva had nu tenminste weer een motivatie. Ze wou degene verslaan, kost wat het kost. Sevens zou ze gaan Streetdancen. Ook 1 van haar hobby's. Maar zij ging niet bepaald met normale mensen om. Ookal leek het dat ze vrij normale vrienden had. Ze richte haar aandacht weer op het meisje. "'En wat brengt jou hier." Zei ze voor een gesprek te starten. Eigenlijk wist ze niet goed wat zeggen.

*Het spijt me echt voor het flutje <3*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.horsebackriding.be
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De Boomklimmer   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De Boomklimmer
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Noorden :: Bos-
Ga naar: