Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 hunting

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kate

avatar

Aantal berichten : 35
Punten : 50

Character sheet
Leeftijd: rond de 1000 jaar.
Partner:
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: hunting   di dec 27, 2011 3:49 pm

Kate keek om haar heen. Gelukkig was het nacht. Haar ogen waren pik zwart. Ze moest jagen. Ze had bloed nodig. Haar blonde lange haren waaide op door de wind die kwam. Kate rook op een paar km af stand een hert. Het gif droop haar de mond in. Daarna zette ze het op een rennen en was binnen een paar seconden bij het dier. Kate aarzelde niet brak zijn nek en voelde haar tanden door het huid van het dier gaan. Gulzig dronk ze het dier leeg. Daarna gooide ze het dier op de grond en veegde haar mond af. Dit was niet genoeg. Ze wou en moest meer hebben. Kate stond op en rook weer een hert. Zuchtend begon ze er heen te rennen om daarna haar tanden in de huid van het dier en voelde het bloed al snel weer in haar mond stromen. Zo ging ze een tijdje door tot dat ze genoeg had. Haar hele kleren zaten onder het bloed en ook haar armen. Zuchtend liep ze naar een beekje. Ze keek naar haar kleren misschien kon ze beter eerst ergens kleren vandaan halen. Zou ze naar een winkel gaan? Om daar wat kleren te halen. Nee dat leek haar geen slim plan. Het dicht bij zijnde huis dan. Ja dat zou ze doen. Kate draaide zich om en was weer weg. Het eerste huis waar ze kwam daar waren nog mensen wakker. Dan toch maar de tweede. Kate rende naar het volgende huis waar ze het nodige vandaan haalde. Voor dat ze weg ging legde ze geld op het nacht kastje en verdween weer naar het bos. Eenmaal daar keek ze om haar heen maar zag niemand. Toen kleden ze zich uit en liep voorzichtig het water in. Eenmaal in het water bleef ze even stil staan en keek naar de maan die op haar neer viel. Daarna begon ze het bloed van haar af te wassen. Toen al het bloed er van af was bleef ze even in het water staan. Daarna stapte ze uit het water en maakte zich droog met een handdoek die ze ook 'gekocht' had. Daarna deed ze het ondergoed aan wat ze had mee genomen en later volgde het jurkje en de schoenen. Kate keek even naar beneden en knikte te vrede. Ze had nog eens de goede maat gepakt ook nog. Kate maakte de zakken van haar broek leeg en keek even waar ze haar spullen wou laten. Toen pas merkte ze dat er zakken in het jurkje zaten. "Wat zijn we toch ook weer slim Kate" Fluisterde ze tegen haar zelf en schudde glimlachend haar hoofd waarna ze de spullen in haar zakken deed. Daarna pakte ze alles bij elkaar legde er houd op en stak het in brand zo dat er een vuurtje was.


& Edward.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newsalem.actieforum.com/forum
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: hunting   za dec 31, 2011 12:34 pm

Behendig en snel sprong Edward van tak naar tak. Zijn maag was leeg, hij had dorst. Hij moest jagen. Zo stil mogelijk sprong Edward via de takken van de hoge bomen naar zijn prooi, die hij al had gezien. Eenmaal boven het beest stond hij stil op de tak, keek hij naar beneden en leken zijn ogen als het ware te fonkelen, liet hij zichzelf bovenop het beest vallen en beet in de nek van het beest, de luchtpijp was kapot en Edward keek toe hoe het dier naar lucht leek te happen, toen stil op de grond lag en hij grijnsde. Meteen hurkte Edward bij het dier neer, zoog hij het bloed op en glimlachte hij even later toen hij vol zat. Edward had meestal niet zoveel nodig, dit was goed genoeg. Even keek Edward naar zijn handen, bloed. Gelukkig had hij simpele kleren aan gedaan die hij meestal voor het jagen gebruikte, die waren dus ookal vuil. Geen probleem. Zo snel als hij kon rende Edward naar een riviertje, duwde hij zijn handen in het water en begon hij zijn handen schoon te maken. Toen hij ineens allerlei gedachten binnenkreeg keek hij op, kijkend wie het was. In de verte stond een meisje met blond haar. Toen hij hier en daar haar herkende stond hij op, sprintte hij naar haar toe en ging voor haar staan. 'Kate? Wat doe jij hier?' Plagend keek hij haar aan, dit was 'familie'. Echt raar dat hij haar niet eerder had herkend. Een glimlach sierde zijn lippen en even omhelsde hij haar. 'Ook aan het jagen geweest, zo te zien?' Een grinnik verliet zijn keelgat terwijl hij even met zijn handen over elkaar wreef. Enkele bloedsporen waren nog te vinden, maar niet veel. 'Hoe gaat het met je, en met de Denali leden?' Een glimlach was van zijn gezicht af te lezen, hopelijk wilde ze ditkeer hem geen elektrische schokken geven als hij haar aan deed raken. Ofja, dat had hij immers al gedaan, maar voordat hij haar perongeluk aanraakte ofzo, dat hij haar dan geen schok zou geven.. Even bekeek Edward haar. Nogsteeds dezelfde Kate als altijd, hij had haar nu ook alweer een tijdje niet gezien, dus goed dat hij haar nu even tegenkwam.

_________________Laatst aangepast door Edward op vr jan 13, 2012 3:41 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Kate

avatar

Aantal berichten : 35
Punten : 50

Character sheet
Leeftijd: rond de 1000 jaar.
Partner:
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: hunting   ma jan 02, 2012 7:31 pm

Kate hoorde plots iets. Ze keek om en zag Edward op haar af komen. Een glimlach verscheen rond haar lippen. 'Kate? Wat doe jij hier?' "Gewoon jagen" Antwoordde ze. Kate sloeg haar armen ook om hem heen en was blij dat ze haar gaven soms uit kon zetten. Zo als op dit soort momenten. Het leek haar namelijk niet fijn om telkens schrokken te voelen als je iemand aan raakte. 'Ook aan het jagen geweest, zo te zien?' "Ach ja soms is het nodig" Antwoordde ze met een glimlachje. Ze was blij om Edward weer te zien.
'Hoe gaat het met je, en met de Denali leden?' "Met mij gaat het goed, En met jou en bella?" Vroeg ze glimlachend. Ze had namelijk genoeg over Bella gehoord van Laurent. Even dacht ze terug aan de tijd toen hij bij hen was. Bij ze kon op zich goed met hem omgaan. En Irina haar zuster had wat met hem. Tot dat hij plots weg was. Laurant was vermoord door die honden van de Cullens. "Het gaat wel oké," Antwoordde ze twijfelend. Moest ze vertellen hoe het nu met Irina was. "Behalve met Irina, Daar gaat het niet zo goed mee aangezien die honden van jullie Laurent vermoord hebben" Sprak ze dan toch maar. Ze wist zeker dat Edward het al wist aan gezien hij gedachtes kon horen. Wat haar trouwens soms naar leek. Kate schudde lichtjes haar hoofd en keek naar het vuur dat ze gemaakt had. "Hoe gaat het trouwens met de rest van de Cullens?" Ze had niet echt zin om alle namen op te noemen. Al waren dat er maar 6. Kate glimlachte even naar Edward en keek om haar heen. "kom lopen" Kate maakte een beweging met haar hoofd zodat Edward wist welke richting. Ze liep dit keer op mensen snelheid. Ze had al een hele tijd gerend. En ze had er niet echt zin in omdat weer te doen.

-flut-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newsalem.actieforum.com/forum
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: hunting   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
hunting
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Noorden :: Bos-
Ga naar: