Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Tell me what you want. ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Tell me what you want. ~   wo dec 28, 2011 2:15 pm

Bella had de hele weg naar de auto haar mond gehouden en zo Edward ook. Ze wist dat hij er enorm veel moeite mee had dat ze net als hem wilde worden, maar Bella zou niet van gedachten veranderen; ze wilde voor altijd bij hem zijn, dat was een ding wat heel duidelijk was. Als Edward dat ook zou willen, was er maar een optie en dat was haar in een vampier veranderen. Toch had ze besloten het eerst met de rest van de familie Cullens te overleggen, gewoon om te kijken wie er voor zou stemmen en wie tegen.
Piepend kwam de auto tot stilstand, ze stapte beide uit en liepen de trap op, om vervolgens bij de glazen voordeur uit te komen. Edward ging voor, Bella hing haar jas op en liep richting de woonkamer, waar zo te zien al de hele familie stond. Bella liep Edward voorbij, zag dat hij op de trap bleef staan en zuchtend schudde ze even met haar hoofd. Glimlachend keek ze even naar iedereen, nam toen een grote teug met lucht en opende haar mond om te beginnen met haar verhaal. 'Jullie weten allemaal wat ik wil..' Begon ze, eventjes haar blik op Edward rustend. 'Nu leek het me wel zo eerlijk om te stemmen, dan kan ik meteen zien wie het wel en niet wilt.' Haar woorden hadden zachtjes geklonken, wetend dat ze hiermee Edward absoluut geen plezier deed. Hij haatte het idee dat ze straks geen ziel meer had, maar om haar ziel maakte Bella zich helemaal geen zorgen. Zonder Edward wilde ze die niet eens, nog steeds hoopte ze dat Edward dat ooit zou begrijpen. Ondertussen was ze er ook al achter wat er allemaal zou gebeuren als nieuwe vampier; je zou enorm dorstig zijn, krachtig en de verandering zou twee dagen zéker pijn doen. Daar had ze het wel voor over, want met de gedachten dat ze dan voor altijd bij Edward kon blijven zou het vast beter gaan. Bella's blik viel op Alice, om zo te laten merken dat ze haar mening erover mocht geven, wat ze vervolgens ook deed.

[Esme, Edward, Alice, Jasper, Rosalie & Emmett]

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Tell me what you want. ~   wo dec 28, 2011 4:36 pm

Ze had gezien dat Edward over een paar minuten binnen zou stappen samen met Bella, dat ze zou vragen wie er wilde dat ze net zoals een van hun werd. Daarom had Alice het tegen iedereen gezegd, zodat ze al beneden in de woonkamer stonden toen ze kwamen. Bella liep van de trap af, daarnaast Edward, maar die bleef tegen de muur aan leunen toen hij bijna bij het einde van de trap was en Bella liep door, ging op de verhoging staan onder de grootste trap en stond nu nog steeds op een plateau, wat nog 3 treeën hoger was dan de grond. Bella begon met spreken, en keek Alice aan. 'Alice?' Een glimlach kwam rond haar lippen te staan en even keek ze nog naar rechts van haar, naar Jasper, liet ze zijn hand los en liep ze vrolijk op[color=violet'Voor mij ben je al een echte zus.'[/color] Een big-smile stond tijdens haar lippen en even gaf ze Bella een knuffel, liet ze haar weer los en keek achterom toen Jasper begon te spreken. Gegrinnik verliet haar keelgat even en meteen liep ze weer liefjes op hem af om daarna haar lichaam dicht tegen zijn lichaam aan te drukken. Edward keek nogsteeds kil, boos. Alice wist hoe hij erover dacht, dat hij het niet wilde maar.. Edward wilde Bella niet kwijt, dat wist Alice dus als ze 'nee' had gezegd had ze haar broer pijn gedaan, dat hij Bella kwijt zou raken. Alice zou het ook erg vinden als ze Jasper kwijt zou raken, maar dat was natuurlijk anders, hij was al een vampier. Even gleed haar blik naar Rosalie, toen zíj waarschijnlijk haar woordje wilde inbrengen. Even streek Alice' haar hand langs haar voorpluk om die voor haar ogen weg te halen en bleef ze koeltjes staan, glimlachte ze en bleef ze haar lichaam nogsteeds tegen Jasper' lichaam aan drukken. Waarschijnlijk wilde Bella natuurlijk dat Edward het zelf deed maar.. Alice kon haar broer wel door en door, hij zou dat echt niet zomaar doen. Ze wist hoe hij over zielen dacht, en dat hij niet zomaar Bella' ziel af wilde pakken om haar een leven te geven zoals hen allen, een oneindig leven..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Tell me what you want. ~   wo dec 28, 2011 7:20 pm

Hij stond vlak achter Alice. Zodat zijn borst tegen haar schouder ruste. Ze had hen verteld wat er zou gaan gebeuren en hij was er ergens niet eens verbaast over geweest. Hij had het ergens misschien zelfs wel zien aankomen. Hij wist hoe Edward er over zou denken, maar ook hoe Alice er over dacht. Het klonk voor hem allemaal eigenlijk wel logisch. Zijn broer kon niet zonder haar, dus leek het hem ook beter als Bella ook bij hen hoorde. Toch wist hij maar al te goed hoe het was, de eerste tijd en dat het altijd moeilijk zou blijven, maar ja dat hoorde er bij. Ze hadden Bella dat al meerdere keren uitgelegd en blijkbaar was ze vastbesloten en waarom zou hij dan nee stemmen? Het zou trouwens ook voor hem een stuk makkelijker worden, eigenlijk. Als Bella zo vaak aanwezig was, wat ze nou eigenlijk al was. Was het ergens eigenlijk wel een prettig idee. Hij legde even zijn hand op Alice haar schouder en trok haar kort tegen zich aan voordat Edward en Bella naar hun toe zouden komen. Toen liet hij haar weer los en keek even van Bella naar Edward en weer terug. Hij wist wat Edward voelde en wat Bella voelde. Die twee waren allebei koppig, maar waarschijnlijk was iedereen dat wel een beetje. Hij pakte Alice haar hand beet en keek een beetje stug naar de muur naast Edward. Dit werd weer een leuke bespreking. Zijn blik gleed naar Bella precies op het moment dat Bella naar Alice keek. Alice liet zijn hand los en liep meteen naar haar toe. Er ontstond een klein glimlachje om zijn lippen, misschien hield hij daarom wel zo veel van haar. Hij keek Alice aan toen hij zag dat ze achterom keek, vlak nadat ze ingestemd had met Bella. Ze verwachtte blijkbaar dat hij iets zou gaan zeggen. Hij keek Bella aan. “Ja, Het zou een stuk prettiger zijn dat ik je niet meer wil doden.” Er stond iets plagerigs in zijn ogen, maar ergens zat er ook wel waarheid in zijn woorden. Hij liet nooit zo merken dat hij Bella mocht, maar dat was wel zo. Ze paste bij Edward en hij wou het beste voor hen allebei en dat beste was deze beslissing leek hem. Hij keek even omhoog naar Edward, maar hij negeerde de boze blik. Hij zou vanzelf wel weer bijdraaien, uiteindelijk. Zijn ogen fonkelden weer even toen Alice zich weer tegen hem aanduwde. Hij keek even op haar neer voordat hij naar de andere familieleden keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emmett

avatar

Aantal berichten : 7
Punten : 28

Character sheet
Leeftijd: 20 years since 1915.
Partner: Your forever mine, Rosalie.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Tell me what you want. ~   vr dec 30, 2011 1:32 pm

Met zijn armen over elkaar, half onderuit gezakt had hij gebruik gemaakt van de tv. Hij was eigenlijk de enigste in het huis, die gebruikte van de tv. Misschien omdat, hij er gewoon tijd voor maakte. Hij had immers het eeuwige leven, en aangezien hij s’nachts meestal actiever was dan overdag. Football was zijn geliefde sport, waar hij vaak naar keek op de tv. Iets anders trok zijn aandacht gewoon niet. Op de achtergrond hoorde hij het gepraat van Alice en Jasper. De zingerige stem van Alice vroeg hen te komen, Emmett klikte de tv uit en bracht zichzelf omhoog waarna hij naast Rosalie kwam te staan. Hij lachte breed, waarna hij zijn arm over Rosalie haar schouder liet vallen. Kort drukte hij zijn ijzige lippen tegen de zijkant van haar hoofd ’Wees een beetje lief, wil je?’ Fluisterde hij zo zachtjes, dat alleen zei het kon horen. Emmett wist hoe Rosalie over Bella dacht, ze had gelijk voor een groot deel. Maar Emmett mocht Bella zoals ze was, dus hij had zeker geen problemen met haar wensen. En Rosalie zou er ook wel overheen komen, dat wist hij zeker. Edward kwam binnen gevolgd door Bella. De kamer werd gelijkt gevult met de overheerlijke geur van mens, maar Emmett had geleerd zich te beheersen. Iets waar hij nu bij dit soort dingen niet meer over na hoefte te denken. Emmett lachte, zijn qua jonges lach. Kort knikte hij naar zijn broer Edward, die hij immers ook al een paar dagen niet gezien had. Maar hij had dingen te doen, dingen die nodig waren. Waar hij begrip voor had, misschien werd het maar eens tijd dat ze met zijn allen the hole family eens samen gingen jagen of iets waarbij ze samen waren. Iets wat ze vroeger vaak deden, iets wat hij miste. Nouja wie weet. Hij hoorde de woorden van Bella, iets wat hij al wist. Alice stemde als eerst mee in, wat te verwachten. Daarna kwam Jasper met zijn mening, ook hij ging ermee akkoord. Emmett lachte kort ’Je bent meer dan welkom zussie’ Hij lachte nog breeder, waarna hij kort naar Rosalie keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosalie
Moderator
avatar

Aantal berichten : 118
Punten : 208

Character sheet
Leeftijd: 18, forever.
Partner: Emmett ♥
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Tell me what you want. ~   do jan 05, 2012 7:30 pm

Een licht briesje speelde met haar goudblonde haren terwijl ze zorgeloos uit het raam staarde die wijd open stond. Het was wisselvallig weer en de donkere wolken hadden voor even plaats gemaakt voor een lichtere tint die op een voorlopig droge lucht wees. Ze zuchtte kort en volgde met haar gouden ogen de boomtoppen die zachtjes heen en weer bewogen door de wind. Veel stemmen vermengden zich in de grote woonkamer. Ook zij besloot naar beneden te gaan aangezien toch niemand zich boven bevond. Ze verplaatste haar gewicht in haar benen, deed het raam dicht en liep naar beneden. De kamer was bezaaid met het vampiergezin, inclusief Bella. Ondertussen was ze al wat gewend geraakt aan de aanwezigheid van haar. Het knaagde nog steeds aan haar, maar dat was niet omdat ze haar persoonlijk niet mocht. Het was gewoon niet éérlijk. De wensen die ze had, de dingen die ze wilde en op wilde geven. Van mens in vampier transformeren, laat haar niet lachen. Ze vergooide haar leven, gelukkigheid. Ook op deze manier kon je gelukkig zijn, maar het was anders. Een eigen kind was verleden tijd, werd uit het niets weggerukt. Snel zette ze deze gedachten weer uit haar hoofd, voordat het haar weer rot deed voelen. Ze was dolgelukkig met Emmett, dat wist iedereen. Ze wilde niets anders. Máár een eigen kind, dat was haar grote wens. Dat wist iedereen; het was iets waardoor ze het vampier zijn verachtte. Dat was waardoor ze zo tegen de roekeloze keuzes van Bella was. Ook Edward was het er niet mee eens, dat wist ze. Vrijwel iedereen was het er wel weer mee eens, zagen haar al degelijk als een "zus". Het was voor haar moeilijk Bella als een "zus" te beschouwen. Het ging allemaal zo snel, ze snapte het niet. Maar ze zei hier verder niets van, want iemand kwetsen wilde ze niet. En Bella was ook niet onaardig, maar ze kon het niet uitstaan dat ze verkeerd besloot. Meteen toen ze beneden aangekomen was wist ze wat er aan de hand was. Emmett kwam overeind van de TV, zette zich naast haar neer. "Wees een beetje lief, wil je?" Ze knikte, antwoordde op dezelfde zachte toon als hoe hij had gesproken met een "ja". Tot nu toe had iedereen ermee ingestemd, ook Em. Ze keek even naar Edward, merkte dat zij nu aan de beurt was haar mening te geven. "Sorry Bella, maar nee. Je weet hoe ik erover denk. Je verspilt je menselijke leven."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Tell me what you want. ~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Tell me what you want. ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Noorden :: Huizen :: Cullen-
Ga naar: