Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ~A new day~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: ~A new day~   vr dec 30, 2011 11:29 am

Hij scande de omgeving. Zijn oren stonden op scherp en ook zijn ogen flitsen alle kanten op, maar hij zag of hoorde niemand. Ook voelde hij geen gevoelens bij hem in de buurt, wat betekende dat er echt niemand in de weide omtrek aanwezig was. Dat was mooi, dat hoopte hij al. Dan hoefde hij niet op zijn kalme manier door het bos te drentelen en ook niet bang te zijn dat iemand hem betrapte als hij aan het jagen was. Het was hier een bergachtig gebied een eind van Forks vandaan. Hij joeg eigenlijk nooit in de buurt, puur voor de veiligheid. Hij sloot zijn ogen even en concentreerde zich nu compleet op zijn omgeving, op de dieren die hij zocht. Het duurde niet lang of hij hoorde het zachte gekraak van takjes onder hertenhoeven. Hij deed zijn ogen meteen weer open en schoot er vandoor. Hij zocht naar de hersens van het hert, herten hadden maar een lage gedachtegang. Maar ze konden wel degelijk angst voelen. Dat probeerde hij te bereiken te kalmeren. Het duurde niet lang of ook de gedachtegang van het hert had hij gevonden. Hij drong er zachtjes binnen, liet de kalmte en rust zijn werk doen. Na nog een paar meter was hij bij het hert, die keek op maar rende niet weg. Ze keek hem alleen maar aan, haar donkerbruine ogen leken zich over te geven. Ze voelde geen angst maar instinctief wist ze dat ze dood zou gaan. Hij greep het hert beet en draaide haar nek om, zodat ze verder niet meer hoefde te leiden. Toen legde hij haar op de grond en zette zijn tanden in haar slagader. Hij moest snel zijn voordat het bloed zou stollen, maar hij wist dat hij daarvoor al al het bloed uit het diertje gezogen had. Hij likte het bloed van zijn lippen en stond op. Toen pakte hij een zakdoekje uit zijn broekzak en veegde de laatste restjes van zijn mond af. Voordat hij het karkas oppakte en het achter een paar bosjes legde. Hij voelde hoe de kracht meteen door zijn lichaam begon te stromen. Het bloed deed zijn werk, maakte hem sterker. Lieten zijn zwarte ogen weer goudbruin glanzen. Hij zuchtte even voldaan. Toen rende hij weer terug naar Forks. Tussen de bomen door zodat niemand hem op zou merken. En al zou iemand hem al zien dan zou diegene denken dat die zich vergist had, hij ging te snel om hem te volgen. De schemer kondigde de ochtend aan terwijl hij zijn tempo terug nam en weer gewoon ging lopen. Nou bestond de schemer uit een grijze lucht, maar de lucht werd toch duidelijk helderder.

Hij liep even naar huis om zich om te kleden. Hij deed de deur open en gaf zijn moeder een knuffel die hem tegemoet kwam. Daarna liep hij naar boven kleedde zich om en verliet het huis weer. Voor hem was het nooit nodig om te zeggen waar hij heen ging, dat was altijd wel duidelijk. Alleen dan nog wisten ze wel dat hij op zichzelf kon passen. Hij liep in de richting van de kliffen en de zee. De wind blies zachtjes door zijn strooiblonde haar. Hij liep naar het uiterste puntje van de klif toe en bleef daar staan. De blik in zijn goudbruine ogen gleed kalm over de zee heen. Hij was even wat tijd voor zichzelf nodig. Hun leven had een flinke wending gemaakt sinds ze weer in Forks waren. Hij trok zijn gezicht in een grimas toen hij de geur van een mens rook die zijn kant op kwam. De zoete geur van het bloed wat in zijn aderen stroomde. Hij kon ruiken dat het een jongen was. Langzaam draaide hij zich om om hem aan te kunnen kijken. “Een goedemorgen.” Zei hij toen kalm. Hij keek de jongen kalm aan. “Was je ook van plan om te genieten van de ochtend?” vroeg hij toen. Een klein glimlachje verscheen om zijn lippen. Terwijl hij zich weer terugdraaide naar de zee en zijn blik opnieuw tot de horizon gleed en weer terug.

[Vincent]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 440

Character sheet
Leeftijd: 21.
Partner: Ben liever vrijgezel.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: ~A new day~   vr dec 30, 2011 4:50 pm

Vincent was al weer vroeg het de veren del laatste tijd was hij erg onrustige en leek hij energie teveel te hebben. Hij had geen idee waardoor het kwam. Misschien omdat hij pas geleden had ontdekt dat weerwolven echt bestonden en vampieren. Het was een behoorlijke schok voor hem geweest. Vooral toen hij de jongen voor zijn bek sloeg en ineens in een gigantische zwarte wolf veranderde. Gelukkige was Rachel toen ook in de buurt. Maar het was toch even schrikken geweest. Vincent schudde even zijn kop waarna hij richting de koelkast liep om een ontbijtje te maken. Vincent pakte een fles melk en de boter waarna hij naar de hagelslag en een brood zocht en een glas zocht. Snel smeerde hij wat boterhammen vulde een glas melk. En probeerde even rustige te gaan zitten om te ontbijten. Maar als snel stond hij weer Vincent ate maar snel de rest van de gesmeerde boterhammen op. Goot de rest van het glasmelk in een keer achterover. Waarna hij maar besloot een wandeling te maken. Rustige deed hij de deur van zijn flatje op slot waarna hij rustige de trap af liep. Het was muisstil in de gang van het aparmente gebouw en ook in het trappenhuis was nog niemand te bekennen. Wat hij toch wel even fijn vond het moest even zijn gedachten op een rijtje zetten. Of en toe stonde hier wel wat jongeren die op de 5 verdieping woonde wat rond te hangen. wat ze hier altijd precies deden wist hij niet. hij wou het eigenlijke ook niet weten. Op zich zat hij hier wel goed hij had aardige buren die altijd wel in waren voor een praatje. Soms lijkt het hier net een buurthuis buren die met elkaar aan het praten. Of de laatste nieuwtjes aan het uitwisselen. Rustige liep Vincent over staart en keek even op zijn klok. Zo vroeg was het toch ook weer niet. Waarna hij zijn handen in zijn zakken stak en rustige langs de weg richting de kliffen liep. Het was een stukje lopen maar hij had toch energie teveel de laatste tijd.

Met een langzame pas liep hij over de rotsen van de kliffen en keek rustige over de zee. Die er rustige uitzag in deze ochtend. Vincent liet zijn blik even over de kliffen gaan waarna zijn blik op een jongen viel. Rustige liep hij er naartoe even een praatje maken dacht hij. De jongen draaide zich langzaam terwijl Vincent met een vriendelijke stem zei. ‘Heey daar.’ Met een vriendelijke en wat kalme blik in zijn ogen keek hij de jongen aan. ‘Een goedemorgen. ‘ Zei de jongen kalm, met een kalme blik keek de jongen hem aan. Vincent glimlachte vriendelijke naar hem. ‘Jij, ook een goedemorgen.’ Zei Vincent rustige. ‘Was je ook van plan om te genieten van de ochtend?’ Vroeg hij daarna, Vincent knikte even. ‘Ja zoiets.’ Zei hij rustige en liet zijn blik even over de horizon gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~A new day~   za dec 31, 2011 9:19 am

Hij vond het altijd moeilijker om zich in te houden als hij alleen met één mens was. Dan was de verleiding heel erg groot, maar sinds hij alleen op dierenbloed leefde was het hem gelukt zich steeds beter in te houden. Ook al dacht hij tijdens zo’n gesprek soms nog wel aan bloed en kon hij het horen stromen. Toch was hij trots op wat hij inmiddels al bereikt had. Hij zat weer op school en wist in de stad rond te lopen, maar dat waren met groepen mensen op de een of andere manier was het met één persoon gewoon lastiger. Hij hoorde de stem van de jongen achter hem, die hem begroette. “Hallo,” zei hij alleen maar. Hij zag hoe de jongen hem vriendelijk toe glimlachte. Hij moest eens weten, ging er door hem heen. Of misschien was dit één van die mensen die niet bang voor hen waren, zoals Bella bijvoorbeeld. Al waren er niet veel zoals haar. Er waren meerdere mensen die wisten dat ze bestonden. Hij knikte de jongen toe toen hij hem ook een goedemorgen wenste. “Ochtenden zijn mooi, al is de nacht ook heel mooi.” Ging hij onverstoord verder. Het was eigenlijk een beetje onzinnig om het daar over te hebben. Hij grinnikte even zachtjes terwijl hij de jongen weer aankeek. “Zoiets?” vroeg hij kalm. Hij nam de jongen naast hem even in zich op voordat hij verder ging. Het leek hem een aardige jongen. “Mijn naam is Jasper trouwens, Jasper Hale.” Stelde hij zich toen voor. “Zou ik jou naam ook mogen weten?” Hij vroeg zich af hoe de jongen zou reageren op zijn naam. Hij wist dat hun namen best bekend waren in deze streek en hij vroeg zich af of deze jongen wist wie hij was en als hij het wist hoe hij daar dan op zou reageren. Dan kon hij meteen zien wat voor jongen hij voor zich had. Of hij voorzichtig bij hem moest zijn, over wat hij zei. Of dat het niet uitmaakte wat hij zou zeggen. “Werk jij hier? Of zit je nog op school?” Ging hij verder. De jongen zag er wel wat ouder uit om nog naar school te gaan, maar het zou kunnen. Je wist het natuurlijk maar nooit.

[Ik wist even niet goed wat ik moest schrijven. sorry...]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 440

Character sheet
Leeftijd: 21.
Partner: Ben liever vrijgezel.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: ~A new day~   zo jan 15, 2012 3:30 pm

Vincent ging rustige naast de jongen staan. Hij kwam hem een beetje bekend voor maar Vincent kon zich niet precies herinneren waar hij deze jongen eerder had gezien. Misschien op school dat hij hem wel ergens had zien staan of zoiets. Het maakte nou ook niet zoveel uit. Vincent keek over de kliffen naar de zee en knikte bij de woorden die de jongen uitsprak. Hoewel hij het een beetje onzinnige vond. Toen hij zichzelf voorstelde richten Vincent zijn blik weer op hem en glimlachte vriendelijke waarna hij zei. ‘Vincent aangenaam.’ De naam klonk hem een beetje bekende in de oren maar ook weer niet zo aangezien hij hier nog niet echt lang was. ‘Zeg ben jij niet.’ Vincent zweeg even en mompelde zijn naam nog eens maar schudde toen zijn hoofd hij wist het niet zeker of hij bij die grote familie hier hoorde. Hij had wel wat gehoord maar dat was over de Cullens. Dat scheen een vriendelijke en aardige familie te zijn. ‘Laat maar hoewel je naam. Me toch een beetje bekend voor komt. Maar zou ik het eerlijk gezegd zou niet weten. Wat ik zelf ben hier nog niet zo lang.’ Vincent keek hem even vriendelijk aan waarna hij weer van uit uitzicht genoot. Vincent gaf niet meteen antwoord op de vraag van Jasper. Langzaam draaide hij zijn hoofd weer zodat hij hem weer aankeek. ‘ik werk en ga naar school en jij of ben je al klaar met je opleiding?’ Vincent ging er vanuit dat hij ongeveer even oud was of wat jonger dan hem. Of hij kon net zoals hem ook naar school gaan en werken. ‘Of ga je zoals mij naar school en werk je?’ Vroeg Vincent vriendelijke.

late i know
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~A new day~   di jan 17, 2012 8:34 am

Hij kon voelen hoe de gevoelens van de jongen naast hem over elkaar heen bewogen. Hij kon voelen dat de jongen een lichte herkenning naar hem had. Er ontstond een glimlachje om zijn lippen. Nee, hij zou waarschijnlijk nooit onbekend zijn. Hij had het idee dat hun familie hier een soort beroemdheid was geworden. Waarschijnlijk omdat ze hen mysterieus vonden. Er was maar een enkeling die wist wie ze echt waren. Toen de jongen zich voorstelde als Vincent knikte Jasper hem even toe. “Aangenaam dan Vincent,” zei hij toen. Hij keek weer opzij toen Vincent aarzelend verder ging. Moest hij hem helpen erop te komen wie hij was, of zou hem dat zelf lukken. Waarschijnlijk niet voordat hij zei dat hij bij de Cullens familie hoorde. Dat kon ook geen kwaad om te zeggen aangezien het niet zo raar was, nou ja misschien ook wel. Velen vonden hun waarschijnlijk raar, maar daar trok hij zich niet zo veel van aan als het maar niet te ver ging. Als ze maar niet te veel te weten kwamen, dan mochten ze dat best vinden. Hij schoot in de lach toen Vincent doorging over dat zijn naam hem bekend voorkwam. “Dat zou heel goed kunnen hoor. Ik zit hier ook op school en mijn broers en zussen ook.” Ging hij verder. “Ik ben geadopteerd door Carlisle en Esme net als mijn echte zus Rosalie,” vertelde hij toen. Dan zou Vincent vast wel weten wie hij was en hoefde hij daar maar niet over na te blijven denken. Want Bella dacht altijd al heel veel na en daar had hij meestal wel genoeg aan. Mensen waren een warboel van gevoelens wist hij en als hij niet oppaste raakte hij verstrikt in dat web. Gelukkig wist hij hoe hij zich moest afsluiten als dat nodig was en alleen zijn gave gebruiken als het anders mis dreigde te gaan en dat gebeurde niet vaak. Zijn ogen keken kalm in die van Vincent. “Ik zit nog op school,” zei hij toen. “En nee ik werk op het moment niet,” vervolgde hij lachend. Waarschijnlijk kon hij dat beter ook niet doen totdat hij net zo goed was met mensen als zijn vader. Tot die tijd was hij wel genoeg onder de mensen met alleen school, werk er ook nog bij nee dat was hem wat te veel. Ze hadden natuurlijk genoeg geld, dus noodzakelijk was het ook niet. “Maar ik vind het wel prima zo,” hij glimlachte even en keek toen weer uit over de zee. Zeemeeuwen begonnen naar beneden te duikelen om vis te vangen. Hij vond dat altijd een grappig gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ~A new day~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
~A new day~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Noorden :: Kliff-
Ga naar: