Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ~You're the reason~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: ~You're the reason~   za dec 31, 2011 11:09 am

Alice stapte de auto uit en pakte de tassen uit de kofferbak. Ze kon het niet laten en moest weer eens winkelen. Vrolijk had ze tussen de nieuwste dingen gesnuffeld. En het passen vond ze ook geweldig. Ze was nu eenmaal dol op shoppen. "Ik ben weer thuis" Riep ze met een zachte stem en ging door naar haar kamer.
Eenmaal daar liep ze naar haar kleding kast en hing haar nieuwe aanwinst op. Daar eenmaal klaar mee huppelde ze naar haar badkamer en begon haar haren te kammen. Toen ze daar ook klaar mee was liep ze weer terug naar haar kamer en keek naar buiten. Alice dacht terug aan de tijd voor dat ze Jasper ontmoete.
Ze had lang op hem gewacht. Heel lang zelfs maar het was de moeite waard. Een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze terug dacht aan de ontmoeting. Ze had Jasper verteld dat ze lang op zijn komst had gewacht. En hij antwoordde met het spijt me, mevrouw. Alice was te ver heen met denken aan het verleden dat ze niet merkte dat Jasper binnen kwam.


& Jasper.
-Moet even in komen met haar-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   za dec 31, 2011 12:02 pm

Hij zette de auto in de garage. Trok de sleutel uit het contact en deed de deur open. Hij gooide de sleutel op het kasje en trok zijn jas uit. Die gooide hij over zijn sleutel heen. Toen haalde hij zijn hand door zijn krullen heen en glimlachte. Hij kon voelen dat Alice er was, dat kwam mooi uit. Hij wilde haar haar cadeautje geven. Hij kon zichzelf wel voor zijn hoofd slaan toen hij bedacht dat het in zijn jaszak zat, dat ging weer goed. Hij liep naar zijn jas toe en haalde het kleine pakje eruit, waar de ketting met glazen bloemetjes in zat. Waarschijnlijk wist ze allang wat hij voor haar gekocht had, maar het ging om het idee toch? Hij had graag iets voor haar willen kopen en dan liet hij zich echt niet tegenhouden door het besef dat ze toch wel wist wat ze zou krijgen. Al had hij door het cadeautje die hij wilde kopen een nieuweling ontmoet, Versilos. Hij was benieuwd of hij die nieuwe vampier kon helpen. Hij had tegen hem gezegd dat hij ook op dierenbloed wilde leven, wat natuurlijk heel dapper was. Hij kon hem alleen niet 24 uur in de gaten houden, dus hij hoopte dat Versilos zich gedroeg. Hij liep naar de deur en duwde de klink naar beneden. Hij wist dat ze in haar kamer was dus hij liep daar rechtstreeks heen. Hij zag zijn moeder wel even om het hoekje van de deur gluren en ze glimlachte hem toe. Hij glimlachte even terug en liep de trap op. Het pakje hield hij in zijn rechterhand terwijl hij zijn linkerhand over de leuning liet glijden. Boven aan de trap liep hij naar Alice haar kamer. Hij duwde de deur zachtjes open en glipte de kamer binnen. Hij grijnsde ze was veel te ver in gedachten om hem op te merken. Het kwam eigenlijk nooit voor dat hij haar kon verrassen, maar deze keer zou het hem wel lukken. Hij schoot naar haar toe en bleef vlak achter haar staan. Zijn lippen vlak naast haar oor. “Het gebeurd niet vaak dat je je laat verrassen,” fluisterde hij zacht in haar oor. Zijn goudbruine ogen fonkelden ondeugend terwijl hij haar naar zich toedraaide en even zijn armen om haar middel sloeg. “Goedemiddag schoonheid,” hij glimlachte warm naar haar en gaf haar een zacht kusje op haar lippen. Toen liet hij haar weer los en hield het pakje voor haar hoofd. “Ik heb iets voor je gekocht. Ik hoop dat je het mooi vind,” Hij keek zowaar een beetje onzeker. Hij liet zich op de bank vallen en wachtte totdat ze het open maakte. “Waarschijnlijk weet je toch al wat het is,” Grinnikte hij even. Hij legde zijn armen op de leuning en legde zijn benen over elkaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   za dec 31, 2011 3:11 pm

Alice schrok zichtbaar toen ze Jaspers stem in haar oor hoorde. “Het gebeurd niet vaak dat je je laat verrassen,” Een kleine glimlach kwam op haar gezicht toen ze zijn ondeugende ogen zag. Alice legde haar armen om zijn hals heen en naar glimlach werd groter. “Goedemiddag schoonheid,” "Goedemiddag liefje" Fluisterde ze met een zacht zangerige stem. Alice gaf hem een kus terug en keek hem aan. Ze liet te gelijk met hem los en keek naar het pakje voor haar. Ze nam het aan en glimlachte. Ze wist al wat het was maar het was lief van hem. “Ik heb iets voor je gekocht. Ik hoop dat je het mooi vind,” Alice keek toe hoe hij zich neer liet zakken op de bank en hoe hij goed ging zitten. “Waarschijnlijk weet je toch al wat het is,” Alice keek naar het pakje en haar glimlach bleef op haar gezicht. Ze hield van deze jongen. Zo veel. "Waarschijnlijk wel" Alice maakte het pakje op en haar glimlach werd groter. "Het is prachtig" Alice haalde het er uit en keek er naar. Ze liep bijna huppelend op Jasper af en ging naast hem zitten. Alice draaide zich naar Jasper en drukte lichtjes haar lippen op de zijne. "Heel erg bedankt" Alice glimlachte al weer en keek er naar. Daarna stond ze op en legde hem op haar nachtkastje. Ze schoot naar Jasper toe ging weer zitten en vleide tegen hem aan. Haar hoofd legde ze op zijn schouder en haar hand op zijn borst.
"Zullen we straks gaan jagen?" Vroeg ze hem. De dwang naar bloed was weer grote geworden. En haar goudamandel kleurige ogen waren wat donkerde geworden. Ze kon nog wel wachten. Maar wist dat Jasper er meer moeite mee had dan zij zelf. Alice keek op in zijn ogen en drukte al weer kort haar lippen op de zijne. Ze wou Jasper bedanken maar dacht even naar hoe ze dat zou kunnen doen. Ze zou wat leuks voor hem kunnen kopen maar wat? Misschien een auto. Of misschien wat anders. Alice trok zich terug en maar bleef met haar gezicht voor de zijne hangen. Ze kon het niet laten om een pluk van zijn haar achter zijn oor te streken. Helaas sprong het al snel weer terug. Alice probeerde nog een poging maar helaas. Weer sprong het terug.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   zo jan 01, 2012 10:23 am

Hij glimlachte rustig naar haar. Hij hield van haar zangerige stem die opeens door de kamer klonk. Zijn blik gleed zacht in die van haar. Altijd als hij bij haar in de buurt was dan leken alle zorgen van hem af te vallen, dan leek het of niks er meer toe deed. Als ze met zijn tweeën waren en er niet ergens een probleem was tenminste, dan kon hij zich ontspannen, dan durfde hij zich te ontspannen. Toen hij op de bank geploft was keek hij van het pakje naar haar en weer terug. Hij grinnikte zachtjes toen ze zei, dat ze het inderdaad vast al wist. Het maakte hem niet uit dat hij haar eigenlijk nooit kon verrassen, dat ze altijd al wist wat hij ging doen. Het was ergens wel een veilig gevoel, want ze wist precies wat hij die dag ging doen. Ook was ze dan altijd snel weer bij hem in de buurt. “Ach ja, het gaat om het gebaar toch?” vervolgde hij nog steeds zacht grinnikend. Toen hield hij op met grinniken zo snel ze het pakje open begon te maken. Hij keek gespannen van haar naar de ketting en weer terug. Er verscheen weer een brede glimlach om zijn lippen toen ze zei dat ze het prachtig vond en ze hem bedankte. “Gelukkig maar, dan hoef ik het niet terug te brengen,” grapte hij. Hij kuste haar zachtjes terug toen haar lippen de zijne raakte. “Wat hou ik toch veel van je,” fluisterde hij zacht. Hij wachtte totdat ze het geschenk neergelegd had en naast hem kwam zitten Hij legde zijn arm om haar heen en drukte haar nog dichter tegen zich aan.
“Hoe was jou dag verder?” vroeg hij toen. “Ik kwam een jonge vampier tegen in de stad. Zijn naam is Versilos. Hij zegt dat hij op dierenbloed wil leven.” Zei hij toen. “Hij stond op het punt iemand te vermoorden. Ik hoop dat ik hem inderdaad zo ver kan krijgen,” vervolgde hij kalm. “Het is gevaarlijk zo’n jonge vampier in de buurt,” Hij gaf een kus op haar haar. “Maar dat zal vast wel goed komen, denk ik.” Hij sloot even zijn ogen even.
Hij deed ze weer open toen Alice haar vraag tot hem doordrong. Hij fronste even zijn voorhoofd en knikte toen. “Ja, dat is waarschijnlijk wel een goed idee.” Zei hij toen. Hij maakte haar zachtjes van zich los en stond toen op van de bank. “Waar dan, was de planning?” vervolgde hij terwijl hij het raam open deed en eruit sprong. Hij had even geen zin om de voordeur te gebruiken. Hij keek omhoog of Alice hem zou volgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   zo jan 01, 2012 10:51 am

Alice keek Jasper glimlachend terug en was blij dat ze toen zo lang op hem gewacht had. Samen waren ze perfect. “Ach ja, het gaat om het gebaar toch?” Alice hield van zijn glimlach. En zijn gegrinnik. Eigenlijk hield van alles wat hij had. Of deed. Nou ja bijna alles. Er waren wel eens situatie's dat hij het moeilijk had qwa mensen bloed maar toch bleef ze van hem houden. Ze waren niks voor niks zo lang samen. En toen ze hem net ontmoete was hij ook nog van de mensen bloed. Al was hun relatie wel wat later ontstaan toen ze aan het reizen was. Op zoek naar de Cullens om zich daar bij te voegen. “Ach ja, het gaat om het gebaar toch?” Alice knikte vrolijk en maakte het open. “Gelukkig maar, dan hoef ik het niet terug te brengen,” Alice schudde glimlachend haar hoofd. Ze voelde een rilling door haar ruggengraat heen gaan toen Jasper haar terug kuste. Hij deed echt wat met haar. Nog steeds naar al die jaren. “Wat hou ik toch veel van je,” "ik ook van jou" Fluisterde ze glimlachend waarna ze haar ketting weg legde en even later Jaspers arm om haar heen voelde. “Hoe was jou dag verder?” "Zo al gewoonlijk shoppen" Zei ze met een glimlach. "Maar mijn dag was wel goed en de jouwe?" Vroeg ze. Waarna ze naar zijn verhaal luisterde. Jasper was altijd al behulpzaam. "Gelukkig heeft hij jou." Jasper wist namelijk als geen ander hoe hij het leven met mensenbloed achter zich kon laten. "Maar als je mijn hulp nodig hebt dan wil ik je graag helpen" Sprak ze zachtjes. Alice glimlachte toen ze zijn lippen tegen haar haren voelde. “Ja, dat is waarschijnlijk wel een goed idee.”
Alice stond ook op en dacht even kort naar. “Waar dan, was de planning?” Ze sprong net als hem ook uit het raam en keek hem aan. "Wat dacht je van dat natuur park waar we 5 maand geleden ook zijn geweest. Er is een overvloed aan panters en beren" Alice keek even op haar horloge en keek daarna weer naar Jasper. "Als we een omweg nemen zijn we er als het donker is en het park gesloten is" Het leek haar beter als het donker was in verband met de beveiliging. Die ze toch wel aan konden maar toch. Ze had geen zin in problemen. Die hadden ze al genoeg gehad.


Laatst aangepast door Alice op zo jan 01, 2012 12:32 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   zo jan 01, 2012 11:22 am

Hij glimlachte hij wist dat hij altijd op haar kon rekenen. Ook met nieuwelingen die zijn pad kruisten, of problemen als het hem even heel veel moeite koste om zichzelf in te houden als het op mensenbloed aankwam. Hij had altijd bij haar terecht gekund, ze was voor hem een vriendin en liefde tegelijkertijd. Ze was meer dan dat, ze was zijn soul mate. Daarom voelde het veilig als hij bij haar was, wist hij dat hij alles bij haar kwijt kon. Hij kon zijn twijfels aan haar vertellen zonder dat ze hem zou uitlachen. Natuurlijk zou niemand dat van de Cullens doen, maar toch had hij met Alice de meest speciale band. Hij wachtte beneden het raam terwijl de wind door zijn haren joeg. Het was een prachtige dag om te jagen. Het was bewolkt, een grijze lucht bedekte de wereld. Alleen het was wel droog. Het betekende dat het ook vannacht een geschikte jachtnacht zou worden. Hij vertrouwde op Alice haar instinct wat het geschikts was om vandaag te jagen. Hij knikte toen ze naast hem neerkwam en uitlegde waar zij dacht dat ze wel konden jagen. “Ja, dat is inderdaad wel een goede plek voor vandaag.” Stemde hij in.
Hij schoot er vandoor terwijl hij ondertussen Alice in de gaten hield. In zijn ooghoek keek hij naar haar terwijl hij ook in de gaten hield of er iemand aankwam, maar hij wist als dat zo was dat Alice het wel zou zien voordat het zou gebeuren. Daarom zou het geen gevaar zijn om op deze snelheid in de richting van het park te rennen. Niemand zou hun ontdekken. Vlak voor de grens van het park stond hij stil, de zon was inmiddels achter de horizon verdwenen. De nacht was in aantocht. Hij snoof de geur van de omgeving op en glimlachte. Er zaten hier vele dieren en zijn jachtinstinct werd geprikkeld. “Wat zullen we eens gaan pakken?” zijn ogen fonkelden. “Ik heb wel zin in een beer,” vervolgde hij. Hij keek opzij naar Alice. “Of geen beer vanavond?” hij veegde zijn haar uit zijn gezicht en keek weer voor zich uit, het natuurpark in. Sterren fonkelden aan de hemel, het was helder geworden. Gelukkig maakte dat niet uit, als het nacht was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   zo jan 01, 2012 12:31 pm

“Ja, dat is inderdaad wel een goede plek voor vandaag.” Alice glimlachte naar Jasper en keek hem even naar. Daarna volgde ze hem en schoot naar voren. Ze hield van dit. De snelheid en dan toch nog alles goed kunnen zien en horen. Alice keek even naar Jasper en merkte dat hij haar in de gaten hield. Het zou ook eens niet he. Een glimlach verscheen weer op haar gezicht en ze keek naar voren waar ze nog net op tijd een boom kon ontwijken. Ze moest niet zo veel naar Jasper kijken als de bomen zo dicht op elkaar stonden. Alice sprong over een paar boom stronken heen en stond plots stil toen ze bij de grens waren. Alice snoof de geur van dieren op en haar ogen veranderde van goud naar zwart. Man wat had ze een honger. Ze keek naar Jasper en daarna naar de lucht. Het was helder deze nacht. De sterren stonden al weer aan de hemel.
“Wat zullen we eens gaan pakken?” "Zeg jij maar" Alice keek op zij naar Jasper en wist eigenlijk al wat hij wou. “Ik heb wel zin in een beer,” "Nou dan nemen we beer" Alice wachtte niet echt op Jasper en rende het park verder in. Al snel rook ze de geur van beer. Ze stopte plots en zag dat het een jonkie had. Nee dat kon ze niet. Ze ging niet eentje vermoorden die voor een kindje moest zorgen. Alice zuchtte en rende verder. Gelukkig was daar een groepje beren die geen kleintjes hadden. Ze bleef even staan kijken. Toen ze merkte dat de beren haar op gemekt had. Rende ze op hen af en beet er eentje de keel door. Daarna liet ze haar tanden door de vacht heen gaan. Ze voelde het bloed in haar mond stromen en gulzig begon ze te drinken. De heerlijke smaak van bloed maakte haar nog dorstige. Toen de beer slap in haar armen hing liet ze het los en likte haar lippen af. Ze keek om haar heen en rende al snel op een andere beer af. Ook daar deed ze het zelfde. Toen ze met de beer klaar was maakte ze haar lippen weer schoon. Haar zwarte ogen veranderde weer naar goud. Alice keek naar haar handen en zag dat er een paar bloed spetters op zaten. Alice veegde het af aan haar broek en keek om haar heen waar Jasper was. Ze wist niet zeker of hij al klaar was. Zo ja dan wou ze nog niet meteen naar huis toe. Ze wou nog even alleen met hem zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   zo jan 01, 2012 1:30 pm

Hij grijnsde breed toen Alice instemde om op beren te gaan jagen. Ook zijn goudbruine ogen werden langzaam zwart. De glommen vervaarlijk in het donker en zijn blik schoot alle kanten op. Hij volgde Alice toen ze naar de beren toe liep. Toen zij op een beer afschoot schoot hij op een andere af. Hij sprong omhoog en beet zich vast in de slagader van de beer. De beer probeerde hem van zich af te slaan, maar hij bleef kalm zitten terwijl hij het bloed uit het lichaam begon te zuigen. Hij zoog de beer helemaal leeg en het dier viel op de grond. Hij sprong van de beer af en schoot op een andere af die de grot in gevlucht was. Hij sprong opnieuw omhoog en draaide de beer zijn nek om en duwde toen zijn tanden weer in het zachte vlees. Ook dit karkas zoog hij helemaal leeg toen likte hij zijn lippen af. Hij pakte een doekje uit zijn broekzak en veegde het laatste restje van zijn mond en gezicht af. Toen zocht hij Alice. Ze stond in het midden en deed duidelijk hetzelfde, zij zocht hem. Hij schoot de grot uit en greep haar vast waardoor hij er voor zorgde dat ze omviel. Hij rolde zich op zijn rug zodat ze boven op hem lag. Hij legde zijn hand om haar achterhoofd en duwde haar naar zich toe zodat hij haar op haar mond kon kussen. Zijn goudbruine ogen keken teder in die van haar. “Heb je genoeg gehad?” zei hij zachtjes. “We moeten die karkassen nog wel even opruimen.” Vervolgde hij. “Wacht laat mij dat eerst doen.” Hij pakte haar om haar middel en sprong overeind. Toen zette hij haar neer en legde de karkassen een voor in de diepe grot neer. Daar zou geen mens komen, dus dan zou het sowieso niet opvallen.
Daarna liep hij weer naar Alice toe. Hij bleef vlak voor haar staan en keek haar aan. Er lag een lieve glimlach om zijn lippen en zijn ogen keken in de hare. “Wou je alweer terug?” vroeg hij toen. Hij pakte haar weer zachtjes vast. Hij vouwde zijn handen in elkaar achter haar middel. “Of niet?” Hij keek opnieuw ondeugend. “Was je nog van plan iets te gaan doen vannacht?” Hij legde zijn kin op haar hoofd en staarde de duisternis in. Het was een nacht zoals zovele alleen het was altijd leuker als Alice erbij was. Hij was ook wel eens alleen weg of met zijn broers, maar met Alice jagen was toch wel het meest speciaal voor hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   zo jan 01, 2012 2:01 pm

Alice hoorde Jasper aan komen en draaide zich om. Voor dat hij het tegen kon houden lag ze samen met Jasper op de grond. Nou ja beter gezegd Jasper op de grond en zij boven op hem. Alice grinnikte zachtjes toen Jasper haar hoofd naar de zijne trok en gewillig kuste ze hem terug. “Heb je genoeg gehad?” Alice knikte als antwoord en keek hem met een schreef hoofd aan. "Heb jij ook genoeg gehad?" Vroeg ze zorgzaam terwijl ze hem liefdevol aan keek. “We moeten die karkassen nog wel even opruimen.” Alice knikte en wou van hem af. “Wacht laat mij dat eerst doen Voor dat Alice antwoord kon geven sprong Jasper op en ze stond weer met beide benen op de grond. Alice keek toe hoe Jasper dat deed en pakte er ook een en volgde hem om het daarna bij de andere te leggen. Daarna schoot ze weer naar buiten maar Jasper legde net de laatste weg waar door ze bleef staan. “Wou je alweer terug?” Alice legde haar armen om zijn nek heen en keek hem aan. "Nee we hebben de hele nacht nog" Zei ze glimlachend en kuste hem kort. “Was je nog van plan iets te gaan doen vannacht?” Alice knikte alleen maar en keek naar een plek. "Kom" Zei ze waarna ze zich los maakte en weg schoot. Ze hield er van om met Jasper alleen te jagen. Oké ze vond het ook leuk als ze met de andere jaagde of alleen. Nou ja alleen vond ze het niet zo leuk maar toch kon ze wel lol hebben. Alice keek even om of Jasper haar volgde en sloeg af naar links. Laatste toen ze alleen op jacht was kwam ze uit op een mooie plek. En daar wou ze weer heen. Al was het wel een stuk verder van huis. Maar ze zouden wel op tijd terug komen. En ze hadden een geluk dat er toch geen mensen waren zo diep in het bos. Toen ze er eenmaal was stopte ze en keek om haar heen. Voor haar was een prachte plek vol moet bloemen en een eindje verder een riviertje. Ze hoopte zo dat Jasper het ook mooi zou vinden. Vast wel. Alice snoof de geur van de omgeving af maar er was inderdaad niemand. Nou ja er waren wel dieren maar dat was het.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   zo jan 01, 2012 3:55 pm

Hij rende twee keer heen en weer en zag daardoor dat Alice ook een van de karkassen naar binnen tilde. Hij lachte naar haar. Toen schoot hij naar haar toe en ging voor haar staan. Ze legde haar armen om zijn nek en daarom legde hij zijn armen weer om haar middel.“Nee we hebben de hele nacht nog” Hij glimlachte opnieuw en kuste haar terug. “Dat komt nou even goed uit,” zijn ogen glinsterde. Hij kreeg steeds meer zin in deze nacht. Het beloofde een leuke nacht te worden. Gezellig met zijn tweeën dingen gaan doen, tenminste als ze niet gestoord werden. Hij keek haar vragen aan toen ze opeens weg schoot. Hij schoot er achteraan. “Waar gaan we heen?” vroeg hij toen. Hij begon naast haar te rennen. Terwijl hij tussen de bomen door zigzagde. Hij was benieuwd waar ze hem mee naar toe nam. Het zou vast iets speciaals zijn, anders deed ze niet zo. “Je, maakt me veel te nieuwsgierig,” mopperde hij, maar je kon aan zijn stem horen dat hij er niet zo veel van meende. Hij vond het wel leuk zo eigenlijk. Hij vond het altijd prima als zij bepaalde waar ze heen gingen, hij volgde wel. Hij was nooit zo goed in de speciale plekjes en hij wist dat Alice dat juist wel was, dus vond hij het altijd prima als zij hem ergens naar toe sleepte. Toen er even ruimte was dat ze precies naast elkaar konden rennen legde hij even zijn hand op haar schouder daarna liet hij haar weer los om een nieuwe boom te ontwijken. “Waarom staan er altijd zoveel bomen in een bos?” Hij bleef vol onschuld recht voor zich uitkijken. Net alsof het de normaalste vraag van de wereld was. Hij sprong over een boomstronkje heen en kwam weer naast Alice rennen. Toen er opnieuw een stukje ruimte was om naast elkaar te lopen. Opeens hield het bos op en hij stond meteen stil voor hen was een veld met bloemen. Zijn ogen werden even groot en er verscheen weer een glimlach om zijn lippen. Alice had weer een prachtige plek gevonden, dat was duidelijk. “Wat schitterend,” zei hij daarom ook. Hij liep het veld op en liet zich omvallen op zijn rug. Hij stopte zijn handen onder zijn hoofd en keek het veld rond. “Hoe heb je dit nou weer gevonden?” vroeg hij toen. “Ik vraag me dat altijd weer af,” grijnsde hij toen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   zo jan 01, 2012 5:06 pm

“Dat komt nou even goed uit,” Alice grinnikte en knikte. Dat kwam inderdaad goed uit. “Waar gaan we heen?” "Een bijzondere plek" Antwoordde ze eerlijk. “Je, maakt me veel te nieuwsgierig,” Een klein glimlachje kwam op haar gezicht. Het was heerlijk dat zij Jasper juist wel kon verassen en hij haar niet.
Alice keek om toen Jasper een hand op haar schouder legde. Al snel keek ze weer naar voren en zag dat Jasper een boom ontweek. “Waarom staan er altijd zoveel bomen in een bos?” "Waar schijnlijk omdat het anders geen bos is" Antwoordde ze glimlachend terug. Toen ze er eenmaal waren keek ze glimlachend naar zijn reactie. “Wat schitterend,” Glimlachend keek Alice toe hoe Jasper zich in het gras liet vallen.
Alice volgde hem en liet zich neer zakken naast hem. Daarna ging ze liggen en legde haar hoofd tegen zijn borst aan. “Hoe heb je dit nou weer gevonden?” "Nou ik had een visioen en toen was ik er heen gerend en was in de buurt en zag plots dit" Antwoordde ze glimlachend en keek naar Jasper. “Ik vraag me dat altijd weer af,” Alice ging wat zitten en kuste hem. "En ik wou graag deze plek met jou delen liefste." Fluisterde waarna ze hem in zijn ogen keek.

-Sorry hij is kort maar moet nu eten.-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   zo jan 01, 2012 5:53 pm

Hij schoot in de lach toen ze zei dat het kwam omdat het anders geen bos meer was. “Goh, je meent het lieverd.” Hij grinnikte nog na toen ze op het veld kwamen. Hij zag dat ze glimlachte om zijn reactie en dat vond hij fijn. Het deed hem goed om haar aan het glimlachen te maken. Alleen het was ook echt mooi, zoals altijd. Als Alice iets in haar hoofd had dan moest ze hem dat gewoon laten zien en daar was hij altijd maar wat blij mee. Hij zou zulke plekken echt niet willen missen, zeker niet. Anders was hij ze misschien ook nog wel een keer tegen gekomen, alleen dan duurde dat veel langer waarschijnlijk jaren. Hij hield even op met ademhalen toen ze haar hoofd op zijn borst legde, ademhalen was een gewoonte die gewoon doorging. Alleen je kon er mee ophouden als je zou willen. Hij blies de adem uit die hij in zijn mond gehouden had waardoor haar hoofd weer omhoog kwam. “Jou visioenen zijn soms echt wonderbaarlijk,” zei hij met een glimlacht. Hij sloot zijn ogen toen haar lippen weer tegen de zijne aankwamen. “Wat ben je toch opeens lief vandaag,” zei hij plagerig. Hij kuste haar nog eens voordat ze verder ging. "En ik wou graag deze plek met jou delen liefste." Hij glimlachte weer. “Nou, daar ben ik heel blij om.” Vervolgde hij. Hij legde zijn arm om haar heen en zuchtte nog eens. “Soms lijkt alles opeens zo zorgeloos,” fluisterde hij zacht. “Jammer, dat dat alleen maar schijn is.” Hij schoof zijn linkerhand ook naar haar toe en begon een beetje met haar haar te spelen. “En ik maak je haar door de war,” liet hij er droogjes en plagerig op volgen. “Maar dat vind je niet erg toch?” Hij lachte zachtjes en duwde haar tegen zich aan. Daarna keek hij naar de rivier een eindje verderop. Het leek sprookjesachtig hier, maar het bestaan was geen sprookje. Er waren veel dingen waar je rekening mee moest houden, vooral als vampier. Hij wist dat maar al te goed. Alleen hij had even geen zin om daar over na te denken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   zo jan 01, 2012 8:50 pm

Alice voelde dat Jasper stopte met ademen ze was gelijk gewaarschuwd en snoof diep in. Nergens rook ze mens dus wat was het dan? Alice wou al op veren om te vragen wat er aan de hand was maar al snel voelde ze zijn borst omhoog komen wat betekende dat hij weer ademde. Ze glimlachte. Er was dus niks aan de hand. Gelukkig maar. Ze wou niet dat er wat ging gebeuren. Want dan zou ze zich toch schuldig voelen omdat ze hem hier heen had gebracht. “Jou visioenen zijn soms echt wonderbaarlijk,” Alice knikte dat hij gelijk had. Haar visioenen had vele plus punten. Maar soms ook een min punt maar daar wou ze nu niet aan denken.
“Wat ben je toch opeens lief vandaag,” Alice glimlachte en keek hem aan. "Dat komt omdat ik zo veel van je hou" Antwoordde ze. Alice legde haar hoofd weer op zijn borst en voelde zijn arm om haar heen.
“Soms lijkt alles opeens zo zorgeloos,”Alice wist even niks te zeggen. Hij had wel gelijk maar ze wist dat dat niet voor lang duurde. Was het maar zo. “Jammer, dat dat alleen maar schijn is.” Dit keer knikte Alice en voor ze het in de gaten had voelde ze zijn vingers door haar haren. “En ik maak je haar door de war,” Alice grinnikte en plukte een paar pluisjes van zijn shirt. “Maar dat vind je niet erg toch?” "Zo lang jij dat doet niet nee" Alice had plots zin om te zwemmen. Ze ging staan en trok Jasper omhoog. "Kom zwemmen" Fluisterde ze. Waarna ze naar het riviertje liep en zich uit kleden. Alleen haar onderbroek liet ze aan. Alice liep het water in tot dat ze aan haar schouders onder water stond en wenkte Jasper. Onder tussen keek ze naar de maan die mooi helder was. Ook was er haast geen wolkje aan de lucht wat eigenlijk niet gebeurde. Niet dat ze het erg vond trouwens. De sterren waren ook mooi helder. Alice zuchtte. Soms vond ze het jammer dat ze niet kon slapen. Ze verlangde er wel eens naar maar op dit soort momenten was ze juist blij dat ze het niet kon. Alice keek weer even om naar Jasper maar keek al snel weer naar de maan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   ma jan 02, 2012 8:55 am

Hij glimlachte terug toen ze zei dat dat kwam omdat ze zo veel van hem hield. “Ooh, is dat zo?” Hij klonk opnieuw plagerig. Hij streek even met zijn hand over haar wang. “Oké, verklaring aanvaard dan,” vervolgde hij lachend. Hij liet een zacht gerommel uit zijn keel klinken toen ze haar hoofd weer op zijn borst legde. “Ik hou ook heel veel van jou,” zei hij toen zachtjes. Voordat zijn blik weer naar de sterren gleed.
Ondertussen begon hij door haar haar te kroelen. "Zo lang jij dat doet niet nee" Hij grinnikte opnieuw zachtjes. Toen wikkelde hij een lok van haar haar om zijn vinger en begon de sterren te tellen. Hij wist niet waarom hij daar opeens mee begon. Hij had ze al zo vaak geteld, gewoon als hij zich verveeld had. Toen hij Alice nog niet gekend had. Het waren er heel veel en hij was er maanden mee bezig geweest, maar het was toen mooi tijd vullend geweest.
Hij keek haar verbaast aan toen ze hem opeens overeind trok. Hij had eigenlijk wel lekker gelegen zo. "Kom zwemmen" Hij glimlachte, dat was het dus. Op zich had hij daar ook wel weer zin in. Hij liep ook naar het riviertje en kleedde zich uit. Hij gooide zijn kleren naast die van haar en dook naast haar in de rivier, waardoor het water ook over haar heen spatte. Hij zwom drie rondjes om haar heen voordat hij weer boven kwam. Het water droop van hem af terwijl hij naast haar ging staan en een arm om haar schouder legde. “Je hebt gelijk het is heerlijk om even te zwemmen,” zei hij toen. Hij keek ook omhoog naar de lucht en volgde haar blik. Toen ging hij voor haar staan en keek in haar goudbruine ogen. Zijn ogen twonkelen net als de sterren en er lag een glimlach om zijn lippen. "Is de lucht interessanter als mij schatje?" Hij boog zich naar haar toe en kuste haar zacht op haar mond terwijl hij haar weer tegen zich aantrok. Daarna liet hij haar weer los en dook opnieuw onder. Hij ging plat op zijn rug op de bodem van de rivier liggen en keek vandaar omhoog naar Alice. Hij legde zijn armen onder zijn hoofd en ging net zo liggen als hij daarnet in het gras gelegen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   ma jan 02, 2012 9:22 am

“Ooh, is dat zo?” Alice knikte en glimlachte als antwoord. “Oké, verklaring aanvaard dan,” "Fijn" Zei ze alleen maar. Terwijl ze genoot van de stilte. Ze hield er van als ze even alleen waren maar dan ook echt alleen. Ook al waren ze op hun kamer dan kon iedereen nog horen waar ze het over hadden of wat ze deden.
Maar op dit soort momenten niet. Niet dat ze nu op eens over hele andere dingen praten maar toch. Toen ze eenmaal in het water stond keek ze om en zag Jasper het water in springen. En nog geen seconden later voelde ze de spetters over haar heen gaan. Niet dat ze het erg vond. Ze keek toe hoe hij een paar rondjes zwom en daarna voelde ze een arm om haar schouder. “Je hebt gelijk het is heerlijk om even te zwemmen,” "Ik blijk wel eens vaker gelijk te hebben" Antwoordde ze glimlachend. Door haar gaven verdiende de Cullens veel. Aangezien ze kon zien wat ze moesten doen. Terwijl Alice naar de sterren bleef kijken stond op plots Jasper voor haar. Glimlachend keek ze hem in zijn ogen en zag zijn ogen twinkelen. Dit was toch mooi dan de sterren. Alles vond ze trouwens mooi aan Jasper. En dan ook echt alles. "Is de lucht interessanter als mij schatje?" Net toen Alice wou antwoordden voelde ze zijn lippen op de hare. Alice kuste hem terug en al snel liet hij los. Wat ze best jammer vond. Ze keek hem glimlachend naar toen hij onderwater ging liggen. Alice keek nog een keer naar de lucht en ging ook onderwater. Daarna legde ze haar kin op zijn borst zo dat ze hem aan kon kijken. Alice kon het niet laten en streelde met haar vingers over zijn lippen heen waarna ze haar vingers verruilde voor haar lippen. Zachtjes kuste ze hem. Maar liet al snel weer los. Haar lippen verplaatste zich naar zijn kaak en zijn nek. Daar drukte ze een paar zachtjes kusjes op en keek daarna weer naar Jasper. Hij was nu toch echt wel interessanter dan de sterren. Hij was haar vriend. Haar geliefde en haar man. Wat wou ze nog meer? Dan eeuwig bij hem zijn. Nog wel langer dan eeuwig. Alice zou echt niet weten wat ze moest doen als hij er niet meer was. Ze vroeg zich af hoe haar leven zou zijn als Jasper niet was op komen dagen. Of als het haar te lang duurde en niet op hem had gewacht. Waarschijnlijk zou ze een groot gat in haar voelen. Vampiers konden dan wel monsters zijn maar ergens diep van binnen hadden ze nog menselijke gevoelens zoals. Liefde, Bescherming, medeleven, zorg, respect, zelfbeheersing, en berouw. Je kon ook aan Edward zien dat een vampier ook van een mens kon houden. Alice schudde even haar hoofd en glimlachte. Dat ze daar nu aan dacht. Alice speelde met Jaspers haar en keek hem glimlachend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   di jan 03, 2012 8:11 am

Hij glimlachte toen hij zag dat ze helemaal nat geworden was, van de spetters die in het rond gevlogen waren. Alleen hij wist dat ze dat niet erg vond. Toen hij naast haar was gaan staan en een arm om haar schouder heen gelegd had begon ze weer te praten. Hij keek even omhoog naar de heldere lucht. “Ja, eigenlijk heb je altijd gelijk.” Zei hij toen weer glimlachend. Toen hij voor haar was gaan staan en haar een kus gaf kuste ze hem terug. Daarna ging hij op de bodem liggen en ze volgde zijn voorbeeld al snel. Hij keek haar nieuwsgierig aan toen ze haar vingers over zijn lippen bewoog. Hij tuitte even voor de grap zijn lippen en ontspande zich toen haar lippen weer de zijne raakte. Hij vond het helemaal niet erg dat ze hem nog verder kuste op zijn kaak en zijn nek. Toen ze opkeek gleed zijn blik weer in die van haar. Er was een lach in zijn ogen te lezen. Hij vond het wel fijn zo eigenlijk. Dus bleef hij liggen terwijl hij zag dat ze even in gedachten verzonk en vervolgens met zijn haar begon te spelen. Hij haalde zijn handen onder zijn hoofd vandaan en ging zitten. Toen pakte hij zachtjes haar hoofd beet en kuste haar nog eens op haar mond. Hij legde zijn hand op haar rug en trok haar tegen zich aan. Hij kuste haar in haar hals voordat hij haar weer aankeek met opnieuw een ondeugende blik in zijn ogen. Toen schoot hij omhoog weer het water uit. Hij sprong op de kant en ging tussen de bloemen zitten. Hij wachtte totdat Alice er ook uit zou komen. Druppels water drupten van hem af, maar dat deerde hem niet.
Hij keek Alice weer aan toen ze boven water kwam. Hij lachte naar haar terwijl hij zijn haar uit zijn ogen veegde. “Zullen we maar weer gaan lieverd?” vroeg hij toen. “Niet dat ik alweer weg wil,” Hij keek even naar de lucht, die alweer wat lichter begon te worden. “Maar omdat we hier anders straks nog zijn als het weer licht wordt,” Hij grinnikte even. “Ik denk dat de mensen een beetje raar staan te kijken als ze ons hier vinden,” Nee, dat was niet zo’n goed plan. Hij stond op en trok zijn kleren weer aan. Wat iets moeizamer ging omdat hij nog niet droog was, waardoor hij moest oppassen dat hij zijn spijkerbroek niet kapot trok.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   di jan 03, 2012 11:06 am

“Ja, eigenlijk heb je altijd gelijk.” Alice glimlachte. "Niet altijd" Antwoordde ze. Even dacht ze terug aan toen met Bella. Ze had moeten zien dat Bella weg ging. Maar nee ze had het niet gezien. Niet op tijd. Ach het was goed afgelopen. Ook al hadden ze James moeten vermoorden. En hij bleek ook nog eens de vampier te zijn die toen achter haar aan ging. Alice glimlachte toen hij zijn lippen tuiten toen ze met haar vingers zijn lippen streelde. Alice ging mee met Jasper toen hij ging zitten aangezien de half tegen hem aan lag. Glimlachend keek ze naar hem. Ze legde haar hand op zijn wang en kuste hem terug. Al snel voelde ze zijn hand op haar rug en werd ze tegen hem aan getrokken. Alice sloot genietend haar ogen toen ze zijn lippen in haar hals voelde. Toen ze zijn ondeugende ogen zag werd haar glimlach groter. Maar helaas was Jasper al snel weer weg. Ze keek hem naar en schoot daarna ook omhoog. Ze liep rustig het water uit en voelde het water van haar af druppen. “Zullen we maar weer gaan lieverd?" Alice zuchtte lichtjes en keek naar de lucht. Het was jammer dat de nacht altijd zo kort duurde. Als het aan haar lag dan wou ze hier nog een paar uur blijven. Maar ze wist donders goed dat het beter was als ze weg gingen. “Niet dat ik alweer weg wil,” "Ik weet het liefje" Sprak ze zachtjes en liep naar haar kleren. “Maar omdat we hier anders straks nog zijn als het weer licht wordt,” Alice grinnikte met hem mee en deed haar kleren aan. Toen ze eenmaal haar kleren weer aan had deed ze haar knoop dicht en liep op Jasper af. “Ik denk dat de mensen een beetje raar staan te kijken als ze ons hier vinden,” "Ik zie de gezichten al voor me" Fluisterde ze glimlachend. Alice hielp hem wat met zijn broek omdat die anders zou scheuren. Daarna pakte ze zijn hand en drukte nog een kus op zijn lippen. "Jammer dat we nu al weer weg moeten" Sprak ze zachtjes. Waarna ze even om haar heen keek en daarna weg schoot terug naar huis. Toen ze op de helft waren stopte ze plots. Mensen. Er waren mensen. Alice keek op naar Jasper en wees naar boven waarna ze de boom in schoot. Hopelijk volgde Jasper haar voorbeeld. Toen de mensen eenmaal weg waren sprong ze weer naar beneden en schoot weer naar huis toe. Eenmaal daar sprong ze haar kamer in aangezien ze geen zin had om de deur te nemen en deed gelijk natte kleren uit en gooide die in de wasmand. Hmm zou ze nog even in bad gaan? Ja dat ging ze doen. Alice liep naar de badkamer en draaide die los. "Jasper ik ga nog even in bad." Sprak ze zachtjes. En ergens hoopte ze dat hij er bij in kwam. Toen het bad bijna vol was deed ze de kraan uit en stapte in bad. Ze rilde even toen ze de warmte van het water op haar huid voelde. Al was het nog geen 25 graden maar voor haar was dit warm. Natuurlijk niet te warm maar wel warm. Alice zakte wat verder onder uit en sloot voor kort haar ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   wo jan 04, 2012 9:05 am

Hij grijnsde toen ze hem hielp met zijn broek. Het was wel eens eerder gebeurd dat hij de helft van zijn broek aan stukken had gescheurd omdat het stroef ging. Hij was niet zo voorzichtig met zijn kleren eerder lomp. Alice was daarin het tegenovergestelde dus hij was blij dat ze hem even hielp. Hij sloot even zijn ogen toen hij haar lippen weer op de zijne voelde. “Ja, maar ja de tijd gaat wel verder.” Fluisterde hij. Toen schoot hij achter haar aan de bossen weer in. Het werd duidelijk alweer licht. Gelukkig was het zoals zoveel dagen in deze streek bewolk en vielen ze niet op in het weer, alleen wel met de snelheid waarin ze zich nou verplaatste natuurlijk. Hij stond naast haar stil toen ze opeens stil stond. Hij kon ze ruiken er waren mensen in de buurt. Hij volgde haar de boom naast die waar zij in geklommen was in. Het fijne van mensen was dat ze eigenlijk nooit omhoog keken, hier zaten ze zo goed als veilig. De mensen liep luid pratend onder hen door, waardoor ze sowieso al niks merkten. Hij sprong de boom weer uit toen ze voorbij waren en schoot achter Alice aan. Hij volgde haar door het raam waar ze toen ze erheen gingen ook doorheen waren gegaan en sprong haar kamer in. Hij knikte toen ze zei dat ze nog even in bad ging. “Ik kom er aan, wacht even.” Zei hij. Hij liep naar zijn kast en pakte er droge kleren uit. Toen kleedde hij zich uit en legde zijn droge kleren bij het bad neer. Daarna stapte ook hij het water in, achter haar rug. Hij bad was net groot genoeg voor hem waardoor zijn voeten tegen het uiteinde aanduwde. Hij sloot zijn armen weer om haar middel en begon zachtjes te fluiten. Het was net ochtend en hij had belooft om Versilos weer op te halen. Hij hoopte dat de vampier zich gedragen had. Hij drukte een kus op haar haar. “Ik moet zo weer gaan Alice,” zei hij toen. “Ik heb belooft om Versilos op te halen,” vervolgde hij. “Anders gaat hij zich straks vervelen en gaat hij domme dingen doen,” Hij streelde haar even over haar haar en sprong toen het bad weer uit. Hij droogde zich af met een handdoek en deed zijn schone kleren aan. Toen draaide hij zich weer om naar Alice. “Wil je anders mee?” Hij keek haar vragend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 111
Punten : 322

Character sheet
Leeftijd: 19, Forever.
Partner: Jasper, You are my shining star, I love you.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   wo jan 04, 2012 10:53 am

“Ja, maar ja de tijd gaat wel verder.” Alice knikte en keek achterom of Jasper haar volgde. En dat deed hij ook. Ook volgde hij haar voorbeeld toen ze de boom in klom. Ze glimlachte even naar hem en daarna keek ze naar de mensen onder hen. Eigenlijk rookte ze best lekker. Niet dat ze hen aan wou vallen. Nee dat deed ze niet. Ze was al jaren Vegetariër en het was dom om die jaren op te geven. Ze moest er ook niet aan denken. Dat ze hier nu trouwens aan lag. Als Edward hier was geweest wist ze zeker dat hij haar raar aan had gekeken. Eenmaal thuis toen ze in bad zat keek ze toe hoe Jasper zich uit kleden. Ze schoof wat naar voren zodat hij makkelijker in bad kon. Daarna schoof ze weer naar achteren zodat ze tegen hem aan zat. Gelijk voelde ze zijn armen om haar middel heen. Eigenlijk glimlachte ze een stuk vaker als Jasper in de buurt was. Eigenlijk was dat best wel grappig. Alice keek omhoog naar hem toen hij floot. “Ik moet zo weer gaan Alice,” Ze knikte enkel en keek voor haar uit. Onder tussen maakte ze kleine golfjes in het water door haar handen wat te bewegen. “Ik heb belooft om Versilos op te halen,” Alice keek weer naar Jasper en glimlachte dat ze het begreep. “Anders gaat hij zich straks vervelen en gaat hij domme dingen doen,” Alice keek toe hoe Jasper zich afdroogde en zich aan kleden. Onder tussen trok ze de stop uit het bad en bleef nog even zitten. “Wil je anders mee?” "Het lijkt me leuk om hem eens te ontmoeten" Ze stapte uit bad en droogde zich af. "Als je een paar minuten hebt?" Ze schoot naar haar in loopkast toe en koos een jurkje dat ze gisteren had gekocht. Daar onder nam ze een paar mooie haken. En ook pakte ze ondergoed. Ze kleden zich snel aan. Daarna deed ze haar haren goed en maakte zich lichtjes op. Alice deed haar schoenen aan en draaide een kort rondje voor de spiegel. Daarna keek ze naar de ketting die ze van Jasper had gekregen. Die zou hier perfect bij passen. Ze pakte hem op en liep weer naar de spiegel waar ze de ketting om deed. De ketting die ze altijd om had liet ze dit keer thuis. "Klaar" Zei ze met een glimlachje. Het was soms best handig om vampier te zijn. Zo kon je tenminste binnen 3 minuten klaar zijn met alles.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Newsalem.actieforum.com
Jasper

avatar

Aantal berichten : 34
Punten : 286

Character sheet
Leeftijd: Always 20
Partner: Alice, my pretty girl
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   vr jan 06, 2012 7:54 am

Toen hij uit bad gestapt was en zich aangekleed had keek hij naar Alice en vroeg haar of ze mee wou. Hij glimlachte toen ze er mee instemde. “Natuurlijk heb ik nog wel even,” zei hij lachend. Hij ging weer op de bank zitten en wachtte totdat Alice klaar was. Toen ze bij de spiegel ging staan en de ketting omdeed die hij haar gegeven had fonkelden zijn ogen even. Hij vond het leuk dat ze hem meteen al om deed. Hij knikte toen ze zei dat ze klaar was. Hij sprong weer op van de bang en gaf haar een kusje in haar hals vlak boven de ketting. “Dan kunnen we gaan,” zei hij toen. “Hij staat je prachtig,” fluisterde hij er nog achteraan. Hij pakte haar hand en trok haar mee de trap af in de richting van de garage. Hij wou hem met de auto ophalen, omdat dat voor Versilos veiliger was. Hij moest nog veel leren en hij wou daar graag mee beginnen, misschien kon Alice hem wel helpen. Eigenlijk wist hij wel zeker dat ze dat kon. Hij hoopte echt dat ze het voor elkaar zouden krijgen dat Versilos zijn bloeddorst onder controle kreeg, maar hij wist dat dat nog heel lang zou duren, voordat ze dat zouden kunnen zeggen. Hij deed de deur van de garage los waarbij hij ook Alice haar hand los liet. Hij liep naar het kastje waar hij zijn jas en zijn sleutels opgegooid had. Hij trok zijn jas aan en pakte de sleutels. Toen stapte hij in de auto en sloeg de deur achter zich dicht. Hij wachtte totdat Alice naast hem kwam zitten. Toen startte hij de auto en reed de garage uit. Hij duwde het gaspedaal in en de auto scheurde er vandoor. “Ik heb hem bij de bergen achtergelaten. Die plek waar nooit mensen komen. Ik hoop dat hij een beetje zijn honger heeft kunnen lessen, dan concentreert hij zich vast ook beter op de les.” Vervolgde hij. Hij keek even opzij naar Alice en glimlachte naar haar. Hij was blij dat zij er ook bij was.

[Topic uit, mijn broertje opent de nieuwe met Versilos ;) ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ~You're the reason~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
~You're the reason~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Noorden :: Huizen :: Cullen-
Ga naar: