Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Lost between the houses.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shade

avatar

Aantal berichten : 78
Punten : 550

Character sheet
Leeftijd: 11 jaar
Partner: How will try?
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Lost between the houses.   wo jan 04, 2012 9:22 pm

Vanuit het donker in de maanloze nacht renden een kleine gedaante die opzoek was naar zowel voedsel, water een een plek om de nacht door te brengen. Vermoeit door de reis naar hier was slopend geweest. Het meisje had in die tijd niet veel gedronken of gegeten en zeker geen goede slaapplaatst gevonden dan een dasenhol die leeg was of een holle boom om zich daar in op te krullen en te gaan slapen. Shade claw was geen gewoon meisje, nee ze was een geboren weerwolf net zoals vele van haar soort zoals haar broer. Hun ouders zeiden dat het hier veiliger voor hen beiden zou zijn, maar nog oor ze goed en wel voet hadden kunnen zetten op deze bodem waren ze aangevallen door een grote groep vampiers. Haar broer had Shade bevolen om verder te gaan terwijl hij de vampier bezig zou houden. Of het hem gelukt was wist ze niet en was nu nog voor ze op de vlucht als het maar even kon. Shade was nu in haar menselijke gedaante en slenterde tussen de huizen door op zoek naar een losstaande scheur waar ze de nacht in door brengen kon. Haar gezicht stond angstig en zeer schuw keek het kind om zich heen, bang dat er uit elke schaduw weer een vampier tevoorschijn zou kunnen springen? Het geluk lachte haar toe toen ze een scheurduer op een kleine kier zag staan en renden er geluidloos naar toe ook al zouden de weerwolven of vampier haar hebben kunnen horen lopen, maar voor mensen was dat niet het geval. Snel snoof Shade de licht op en merkte dat er alleen maar een mensenlijke geur hing. Blij met dat vooruit zicht schoot ze de kier door en keek rond en zag dat achterin de scheur een kleine boot stond waar je gemakkelijk een zeil op kon vast maken. Er los zeil lag er over heen en Shade liep er heen om er onder te kunnen kruipen. Er lag nog van alles in en voorzichtig haalde Shade de spullen er een voor een uit zonder enige geluid te maken en kroop de boot in en trok het zeil zover over zich heen dat ze er wel onder lag, maar dat er nog verse lucht in kon zodat Shade niet zou stikken. Haar vermoeide lichaam deed pijn en Shade rolde zich op tot een bal en viel al snel in slaap. Haar geest dwaalde door de droomwereld die steeds haar op vrolijkte of haar nachtmerrie's bezorgden.

De volgende ochtend werd ze niet wakker door de zon, omdat die niet op haar gezicht kon schijnen, maar ze schrok wakker van een luid gevloek van iemand die de scheur binnen was gekomen. Shade was bang voor wat er komen kon. Voorzichtig keek ze over de rand van de boot en zag een schaduw in de deur opening staan. Wie het was wist ze niet en aan de geur kon ze ook niet opmaken of het nu een man of een vrouw was?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathaniël

avatar

Aantal berichten : 56
Punten : 244

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I know I'm great
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Lost between the houses.   do jan 05, 2012 12:12 am

"Veneska, keek eerst eens naar je eigen hobby voor je er iets van tegen anderen gaat zeggen." Voor de zoveelste keer had Nathaniël een discussie met de vampier over het zeilen. volgens haar was het veel te gevaarlijk voor hem als astmapatiënt om alleen de zee op te gaan, maar zeilen was zeg maar zijn leven. Dat was ongeveer de enige inspanning die hij nog kon doen zonder te stikken, alleen het zeil ophangen was al wat moeilijker en vergde wel een beetje kracht. Als kleine jongen had zijn vader hem ooit meegenomen op zo'n zeilschip en hij had het leuk gevonden. Nu zijn ouders dood waren, had hij zelf het initiatief moeten nemen om een zeilboot te kopen, maar met Vaneska's geld was dat niet echt een probleem geweest. Nathaniël had allemaal hout en het gerief om een boot te maken gekocht en was er in de schuur mee aan de slag gegaan. In het begin ging het nogal moeizaam, maar na veel tijd en geduld was het hem toch gelukt om een heuse zeilboot ineen te zetten. Er moesten wel nog een paar dingetjes aan gebeuren voordat hij ermee op zee kon gaan, maar dat waren dingen die snel gebeurd waren. Het eerste wat de jongen zag was dat het materiaal waar hij mee gewerkt had op de grond naast de boot lagen terwijl hij toch zeker wist dat hij ze er gisterenavond netjes in had gelegd. Hij vloekte wat luidop toen hij merkte dat het zeil niet meer op zijn plaats hing en ook niet zoals de rest op de grond lag, misschien waren er dieven binnen geweest. langzaam liep hij dichter naar de boot toe en zuchtte opgelucht toen hij het zeil erin zag liggen. Nathaniël trok een wenkbrauw op toen hij merkte dat er een bobbel onder het zeil leg, net alsof iemand daar lag te slapen. Zijn groene kijkers bleven strak op het zeil gericht terwijl hij op zijn hurken ging zitten en het zeil tussen de toppen van zijn vingers vastpakte. De verbazing was duidelijk van zijn gezicht te lezen toen hij een meisje onder het zeil zag zitten. Ze zag er jong uit, misschien een jaar of tien? En had duidelijk honger. "Hee kleintje, waar zijn je ouders?" Het was toch niet normaal dat mensen hun kind gewoon aan haar lot overlieten en haar dwongen om in iemand schuur de nacht door te brengen? De jongen stak zijn hand uit om het meisje uit de boot te helpen en wreef met de ander even door zijn bruine haren. "Wanneer heb jij voor het laatst iets fatsoenlijks gegeten?" Hakken die op het tui pad tikten zorgde ervoor dat Nathaniël omkeek en glimlachte naar de vrouw met vuurrode ogen en stijl blond haar. "Nath, wat doet dat hier?" Aan de toon waarop Vaneska die woorden zei kon Nathaniël opmaken dat het meisje dat hij hielp waarschijnlijk een weerwolf was. "Ze lag hier te slapen, blijkbaar hebben haar ouders haar in de steek gelaten." Even had hij zijn ogen op de vrouw in d deuropening gericht, maar na die woorden kreeg het meisje terug zijn volledige aandacht. "Waar kom je vandaan?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade

avatar

Aantal berichten : 78
Punten : 550

Character sheet
Leeftijd: 11 jaar
Partner: How will try?
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Lost between the houses.   do jan 05, 2012 8:35 pm

Ze hoorde twee stemmen spreken en hoopte eigenlijk dat wie het ook was weg zou gaan, maar dat was eidelehoop geweest en het zeil werd omhoog getrokken. Eerst was ze bang, maar nadat zijn stem rustig klonk voelde zij zich op haar gemak bij hem worden, maar Shade's nek haren stonden overeind toen ze de geur van een vampier bij hem rook. Een masker van afschuw gleed over haar gelaat en verborg de angst die ze eerder nog had uitgestraalt. Shade ging rechtop zitten en hielt haar mond stijf dicht. Ze wilde geen info geven aan iemand die om ging met vampieren, want die hadden zowel haar als haar broer aangevallen en schudden haar hoofd. Toen de geur van een vrouwelijke vampier haar neus binnen drong begon ze boos te grommen en deed een poging om verder weg te kruipen, maar ze zat al tegen de rand van de zeilboot aan en bleef herhaalderlijk grommen en haar fel blauwe ogen keken neidig naar die van de vrouwelijke vampier die in de deuropening stond en Shade haar weg versperde. Shade sprong snel op de rand toen ze zijn handen voelde en schrok daarvan. Shade's ogen bleven even op de man hangen die haar verschillende dingen gevraagd had en Shade zou nooit of te nimmer voor zo ver ze kon iets ook maar tegen een vampier zeggen. Haar lippen bleven verzegelt en haar grommende keelgeluid zwol aan tot het bijna oorverdoven leek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathaniël

avatar

Aantal berichten : 56
Punten : 244

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I know I'm great
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Lost between the houses.   vr jan 06, 2012 1:08 am

De afschuw die over het gezicht van het meisje ging zorgde ervoor dat Nathaniël een wenkbrauw optrok. Hij had eigenlijk nooit echt begrepen waarom weerwolven en vampieren elkaar haatten en hij probeerde het meisje tevergeefs gerust te stellen. Vaneska hielp ook niet echt mee met haar hatelijke opmerkingen, maar ach, zij was dan ook een vampier. "Vaneska, ga gewoon even weg, wil je? Dan moet je niet zo hard meer klagen over de geur die hier hangt." Ze had hem even woedend aangekeken, maar haar blik was verzacht toen ze in zijn ogen gekeken had en luid mopperend liep ze terug naar binnen. Het was beter dat de vrouw er nu niet was, zeker niet omdat het meisje dat overnacht had in zijn zeilboot een weerwolf was. De jongen had gezien hoe het meisje naar de openstaande deur had gekeken en van hem mocht ze weg als ze wilde, maar hij zou toch eerst graag hebben dat ze zijn vragen beantwoorden. Nathaniël negeerde het gegrom dat uit haar keel kwam, pakte haar onder haar oksels vast en hief haar uit de boot. In het begin was ze bang geweest, waarschijnlijk omdat hij voor haar een vreemde was. Ze leek nog maar tien jaar oud te zijn en welke ouders lieten hun kind op die leeftijd nu achter? "Als je weg wilt mag je van mijn part gaan, ik wil je alleen maar helpen aangezien je volgens mij echt ergens heen kan." Zijn groene kijkers boorden zich in die van het meisje terwijl hij wachtte op haar reactie.

Derp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade

avatar

Aantal berichten : 78
Punten : 550

Character sheet
Leeftijd: 11 jaar
Partner: How will try?
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Lost between the houses.   vr jan 06, 2012 2:33 pm

Toen de vrouwlijke vampier weg was werd Shade ook weer rustiger en liet zich door de jongen man uit de boot tillen zonder zich zorgn te hoeven maken dat de vrouw weer terug zou komen? Haar ogen bleven op die van de jongen hangen en luisterde naar wat hij zei, maar ze schudden haar hoofd en ging zitten. Ze wilde niet dat iemand wist dat ze verdwaalt was en haar broer verloren was in hun reis naar hier, maar het masker van onverschilligheid bleef. 'Ik ben hier omdat ik dat wil, maar kon geen andere plek vinden om te overnachten.' sprak Shade op een toon die niet verried dat ze nog angst voelde of verwarring.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Lost between the houses.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lost between the houses.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Noorden :: Huizen-
Ga naar: