Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Home sweet home i think.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fayina

avatar

Aantal berichten : 93
Punten : 191

Character sheet
Leeftijd: 16
Partner: I am looking for a very special, warm and gentle person. That not will break my heart.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Home sweet home i think.   di jan 17, 2012 6:19 am

Fayina tikte op het stuur terwijl ze moest wachten op het stoplicht. Ze keek er heel erg tegen op om weer thuis te komen. Misschien omdat ze schaamde. Maar misschien ook wel omdat ze bang was voor de reacties van haar broer en Veneska . Veneska was de vampier die voor hen zorgde. Dus ze wisten over het bestaan er van. Hun ouders waren door gegaan. Fayina schudde haar hoofd. En drukte het gaspedaal in en scheurde er van door. Als Veneska hier achter kwam werd ze boos. Ze grinnikte en beet op haar lip. Om haar gedachten ergens anders op te richten zette ze de muziek harder. Plots reed er een politie auto voor haar en werd ze aangehouden. Fayina beet nog harder op haar lip. Waarom moest ze ook al weer zo snel rijden? Omdat ze het leuk vond. Fayina liet haar rijbewijs zien en kreeg een boete. Maar ook kreeg ze nog een welkom terug te horen. Mooi welkom home cadeau. Fayina beloofde zachter te gaan rijden en reed weer verder. Toen ze eenmaal het bord van forks zag voelde ze zich toch zenuwachtig worden. Wisten ze het al dat hij dood was? Of wisten ze nog helemaal niks. Ze zuchtte en reed verder. Eenmaal thuis zette ze haar auto uit en bleef zitten. Ze durfde niet. Maar toch deed ze het. Fayina haalde de sleutel uit het contact en stapte uit. Ze deed de auto op slot en beet weer op haar lip. Daarna liep ze toch maar naar de deur. Aarzelend pakte ze haar sleutels en deed de deur van het slot. Daarna liep ze de gang in. Er was tot nu toe niks veranderd naar die jaar. Ze liep verder en duwde de klink van de deur naar de woonkamer naar beneden. Ze durfde het niet. Maar toch deed ze hem open. Ook hier was niks veranderd. Zuchtend liep ze veder en keek om haar heen. Niemand was hier zo te zien. Maar toch wist ze dat Nathaniël thuis was aangezien zijn sleutels op het kastje lag waar het altijd lag. Fayina bleef staan en keek naar boven waar ze geluid hoorde. Ze liep er heen en bleef weer aarzelend voor zijn deur staan. Fayina klopte aan en deed ook deze deur langzaam open.

[Nathaniël]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathaniël

avatar

Aantal berichten : 56
Punten : 244

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I know I'm great
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   wo jan 18, 2012 8:31 pm

Mevrouw moest weer gaan jagen dus moest Nathaniël er zelf maar voor zorgen dat hij niet verhongerde. Zijn groene ogen waren tot spleetjes geknepen terwijl de kasten afzoekt naar iets eetbaars dat je gewoon moest opwarmen. Na een tijdje had hij wat raviolli ergens helemaal achterin de kast gevonden, deed het in een kom en zette het in de microgolf. De jongen was dan misschien helemaal geen keukenprins, maar zelfs hij wist dat je nooit iets van metaal in de microgolfoven moest zetten. Een keer had hij dat eens gedaan en dat was niet echt goed afgelopen, maar welke jongen van zeventien moet nu voor zichzelf koken? Normaal was Vaneska diegene die verschillende recepten uit haar mouw schudde en op een, twee, drie klaarmaakte. Nu stond de blonde vampier altijd alleen in de keuken, maar zo'n jaar geleden was dat anders. Toen had zijn kleine zusje er altijd bij gestaan en het was altijd grappig geweest om die twee bezig te zien, maar dat was voor Fayina met haar vriend van huis wegliep. Waarom ze dat had gedaan wist hij nog steeds niet, maar hij respecteerde haar keuze wel. De thuissituatie was nooit echt makkelijk geweest, elke dag kwamen de herinneringen aan hun ouders terug boven en dat kon ervoor zorgen dan Nathaniël weer eens stikte door die stomme astma. De jongen had Vaneska laten beloven dat als hij eraan zou sterven dat ze hem moest laten sterven en zeker niet moest veranderen. Het getuut van de microgolf zorgde ervoor dat hij uit zijn gedachten werd gehaald en voorzichtig haalde hij de kom eruit. Samen met de raviolli, wat brood en een vork liep hij terug naar zijn kamer, zette het eten op zijn bureau en zocht in het rekje met cd's naar goede liedjes. Voetstappen die voor zijn deur halt hielden en zacht geklop op zijn deur zorgde ervoor dat hij stopte met waar hij bezig was en zich omdraaide. Vaneska kon nog niet terug zijn, want als ze ging jagen bleef ze meestal een hele dag weg. Nathaniëls ogen verwijdden zich even toen hij het meisje in de deuropening herkende. "Fayina?" De cd's liet hij even links liggen en met een glimlach liep hij op zijn zus af. "Ik heb je gemist," zei hij terwijl hij voor haar bleef staan. Waarom was ze ineens hier? En waar was Roy heen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fayina

avatar

Aantal berichten : 93
Punten : 191

Character sheet
Leeftijd: 16
Partner: I am looking for a very special, warm and gentle person. That not will break my heart.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   wo jan 18, 2012 9:57 pm

"Fayina?" Ze slikte even en knikte. "That's me" Zei ze met een zenuwachtige glimlach. Had hij haar gemist? Of was hij juist boos over dat ze zo maar weg ging. Ze had er ook best veel spijt van gehad toen ze eenmaal weg was. Maar ze durfde niet meer terug. Bang dat ze haar niet meer binnen wouden hebben. En nu ze eindelijk durfde zakte ze liever door de grond heen. Fayina keek toe hoe Nathaniël op stond. Een kleine glimlach kom rond haar lippen toen ze de volgende woorden hoorde. "Ik heb je gemist," Fayina twijfelde even maar zette een stap naar haar broer en sloeg haar armen om hem heen om hem een knuffel te geven. "Ik jou ook," Fluisterde ze waarna ze hem weer los liet. Ze beet op haar lip en wist niet wat ze nu moest doen. Of ze hem moest vertellen wat er was gebeurd. Eigenlijk wou ze dat wel. Maar toch schaamde ze zich er voor als ze het hem vertelde. Het was toch iets persoonlijks, En wie wist moest ze janken als ze het hem vertelde. En dat wou ze niet. Ze wou dapper wezen en hem vergeten. Maar dat ging nu eenmaal moeilijk. Fayina liep aarzelend naar binnen en keek om haar heen. "Er is niks veranderd" Sprak ze. Terwijl ze op haar hakken balanceerde. Ze was toch heel erg benieuwd hoe haar kamer er uit zag. Of alles nog zo lag toen ze het verlaten had. Maar ze durfde niet naar haar kamer te gaan. Het leek wel als of dit niet haar huis was. Als of ze hier op bezoek was. Misschien had ze eerst moeten bellen. En nu stond ze hier een beetje onwennig om haar heen kijkend. Fayina zag het eten en keek naar haar broer. "Ze is zeker jagen?" Vroeg ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathaniël

avatar

Aantal berichten : 56
Punten : 244

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I know I'm great
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   vr jan 20, 2012 6:00 pm

Het voelde goed om zijn zus terug te hebben, om haar stem te horen en haar terug te kunnen aanraken. In het begin was het voor hem best erg geweest om niet meer op haar te kunnen letten, om niet meer te kunnen zorgen dat haar niets overkwam. Maar nu was ze weer veilig terug en kon hij zijn taken als oudere broer terug oppakken. Ze verschilden misschien maar een jaar, maar zelfs dat jaar was genoeg om ervoor te zorgen dat Nathaniël redelijk beschermend tegenover Fayina was. Met een zucht van opluchting beantwoordde hij haar omhelzing en stopte zijn neus in haar haren. De aarzeling was in haar ogen te lezen toen ze elkaar weer loslieten, maar dit was nu niet echt het moment om er naar te vragen. "Er is niks veranderd" Hij keek terug zijn kamer in en zijn lippen krulden lichtjes om. "Nee, veel is er inderdaad niet veranderd. Behalve dan het feit dat Vaneska vond dat ik een fatsoenlijke gitaar moest hebben in plaats van dat versleten ding dat ik ooit van mijn spaarcenten had gekocht." Tja, Vaneska was nu net zo'n vampier die vond dat iedereen die in haar huis woonde het beste van het beste moest hebben. Alleen zijn auto had hij mogen houden omdat hij daar ooit met zijn vader wat aan had gesleuteld. Toen was het nog zijn vaders auto geweest, maar in diens testament had duidelijk gestaan dat Nathaniël de oude sportwagen erfde. "Wezens zoals zij moeten ook eten, niet?" Antwoordde hij op haar vraag terwijl hij zich terug omdraaide, haar bij haar arm pakte en meesleurde naar haar eigen kamer. "Aan jou kamer is ook niets veranderd, alleen heeft Vaneska om de twee weken andere lakens op gelegd uit de hoop dat je ooit zou terugkomen." Voorzichtig drukte hij de klink naar beneden en duwde de deur open. Alle spullen lagen nog precies op dezelfde plaats. Toen Fayina nog maar net weg was had de jongen hier soms uren doorgebracht en had zo weinig mogelijk aangeraakt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fayina

avatar

Aantal berichten : 93
Punten : 191

Character sheet
Leeftijd: 16
Partner: I am looking for a very special, warm and gentle person. That not will break my heart.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   za jan 21, 2012 10:11 am

Het voelde goed om Nathaniël weer een knuffel te kunnen geven. Ze had hem gemist. Heel erg zelfs. Ook had ze Vaneska gemist. Ze had iedereen gemist.
"Nee, veel is er inderdaad niet veranderd. Behalve dan het feit dat Vaneska vond dat ik een fatsoenlijke gitaar moest hebben in plaats van dat versleten ding dat ik ooit van mijn spaarcenten had gekocht." Fayina grinnikte lichtjes. "Zo is ze nou eenmaal" Sprak ze met een kleine glimlach. Fayina had raar op gekeken toen ze over vampiers hoorde. Ze had het niet geloofd maar uit eindelijk moest ze wel. Ze kon niet anders. Toen ze eenmaal vroeg of Vaneska aan het jagen was kreeg ze het antwoord dat die wezens ook moesten eten. Fayina knikte als antwoord. Tuurlijk moesten die mensen ook eten. Maar toch vond ze het wel vreemd. Hoe hun alleen maar op bloed konden leven, Fayina keek naar haar broer toen hij haar bij haar arm pakte. Wat was hij van plan. Aarzelt liep ze met hem mee. "Aan jou kamer is ook niets veranderd, alleen heeft Vaneska om de twee weken andere lakens op gelegd uit de hoop dat je ooit zou terugkomen." Fayina slikte moeizaam om de tranen binnen te houden. Hoe moeilijk kon dat nou zijn. Heel moeilijk zo te merken. Toen Nathaniël de deur los had gedaan bleef ze aarzelend staan. Toch liep ze naar binnen en zag dat alles inderdaad nog zo lag zo als ze het had liggen voor dat ze weg was gegaan. Fayina keek rond en zag de brief liggen die ze geschreven had voor dat ze weg ging. Ze liep er heen en pakte hem op. Ze las het weer over nieuw. Maar al snel legde ze hem neer. Het was de grootste fout geweest wat ze had kunnen maken. Fayina liep verder door de kamer en liep naar de foto van haar ouders. Ze slikte moeizaam en voelde de tranen over haar gaan. Maar ze veegde ze weg. Ze wou niet dat Nathaniël ze zou zien. Fayina liep door naar haar stereo en zette die aan. Ze hoorde al snel Kelly clarkson door de boxen gaan met Breakaway. Zachtjes zong ze mee terwijl ze verder liep. Een jaar geleden wou ze weg hier, Omdat ze het niet meer aan kon. Het verlies van haar ouders ze kon het maar geen plek geven. En ze had ook heel erg het gevoel dat ze hier niet meer thuis hoorde. Fayina bleef uit eindelijk bij het raam staan en zuchtte. Ze wou dat ze de tijd terug kon draaien. En er voor kunnen zorgen dat haar ouders nog leefde. En dat ze nooit weg was gegaan. Maar dat kon ze niet. Fayina veegde al weer een paar tranen weg. Ze draaide zich om en glimlachte zwakjes naar hem. "Het spijt me" Fluisterde ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathaniël

avatar

Aantal berichten : 56
Punten : 244

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I know I'm great
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   za jan 21, 2012 8:17 pm

Hij wilde het bijna van de daken gaan schreeuwen dat Fayina terug was, zo gelukkig was hij. Nathaniël was diegene die de brief op haar kamer had gevonden toen hij wilde vragen of ze mee naar port Angeles wilde. Vaneska was komen kijken toen hij na een half uur niet meer naar beneden kwam en had hem gebroken op het bed gevonden. Zijn zus was zegmaar zijn beste vriendin en het was net alsof ze een stuk van zijn ziel had meegenomen. Dat was eigenlijk de eerste keer dat de tranen echt volop over zijn wangen hadden gestroomd, de enige keer dat hij zich niet had kunnen herpakken. Hij was zelfs bijna letterlijk in de tranen gestikt. Natuurlijk was hij nu ook blij dat ze terug was en wachtte hij met de vragen, die kwamen later wel. Nathaniël zag dat Fayina de brief die hij gewoon op zijn plaats had laten liggen pakte en weer herlas. De glimlach verweek van zijn gezicht toen ze de brief snel weer weg legde en de foto van hun ouders pakte. Het was voor hen Azië ei moeilijk geweest nadat hun ouders waren gestorven, maar voor haar was het iets moeilijker geweest dan voor hem. Voorzichtig liep hij verder de kamer in, maar kwam niet verder dan twee stappen. De muziek verdreef de gespannen sfeer wat, maar niet helemaal. De jongen wist heel goed dat zijn zus zich schuldig voelde over wat er gebeurd was, maar hij kon haar vergeven. "Het is al goed," zei hij zachtjes met hese stem. Met snelle passen werkte hij de afstand die tussen hen in lag weg en nam haar in zijn armen, drukte haar tegen zich aan en was niet van plan om de eerste minuten los te laten. Een paar tranen rolden over zijn wangen en voor de tweede keer in heel zijn leven deed hij geen moeite om ze weg te vegen. In haar bijzijn kon hij huilen zonder dat iemand raar opkeek. Nathaniël bleef wel diep in en uit ademen, het was echt geen goed idee om nu te gaan hyperventileren, want dan was de kans groot dat zijn keel weer dicht zou slibben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fayina

avatar

Aantal berichten : 93
Punten : 191

Character sheet
Leeftijd: 16
Partner: I am looking for a very special, warm and gentle person. That not will break my heart.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   za jan 21, 2012 10:44 pm

"Het is al goed," Ze slikte toen ze hem naar haar toe zag lopen. "Nee dat is het niet Nathaniël" Fluisterde ze. Ze sloeg aarzelend haar armen om hem heen. Fayina legde haar hoofd tegen zijn borst aan en kon de tranen niet meer binnen houden. Al snel vulde haar snikken de kamer. Ze klampte zich vast aan Nathaniël vast. "Was ik maar nooit weg gegaan" Fluisterde ze tussen het snikken door. Ze moest het tegen hem zeggen. Al was het beschaamt. Maar ze moest haar verhaal kwijt. Dat moest gewoon. Fayina probeerde rustig in en uit te ademen wat dan ook naar een tijdje lukte. Fayina liet Nathaniël los en draaide zich om. Ze wou hem niet aan kijken als ze het hem vertelde. Fayina liep naar haar bed en ging er zitten. "Hij is dood" Fluisterde ze. Fayina keek naar haar handen en zag dat ze weer trilde. Fayina legde haar handen onder haar benen en beet op haar lip. Ze durfde hem niet meer aan te kijken. Straks dacht hij dat ze daarom terug was. Dat was niet zo. Echt niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathaniël

avatar

Aantal berichten : 56
Punten : 244

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I know I'm great
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   za jan 21, 2012 11:10 pm

De woorden die ze zei negeerde hij volkomen toen hij haar vastpakte. Alles was wel goed. Ze was terug, dat was het enige wat telde. Hij kon haar terug onder zijn hoede nemen, moest niet bijna sterven van ongerustheid. Haar vriend zou ook wel goed voor haar kunnen zorgen, maar het was gewoon beter dat hij haar zelf ook in het oog kon houden. Nu hij het over haar vriendje had, waar was hij eigenlijk? Zachte snikken vulden de kamer en hij kon niets anders doen dan wat kalmerende woordjes fluisteren. Dat het niet zo erg was en dat hij blij was dat ze terug was. Dat Veneska ook blij zou zijn om haar te zien en nog zo van die dingen. Met ogen die nog altijd wat nat waren van de tranen keek Nathaniël haar aan toen ze hem losliet. Het viel hem op dat ze hem niet aankeek en even trok hij een wenkbrauw op, wat was er gebeurd? Zijn groene ogen volgde elke beweging die ze maakte toen ze langs hem heen liep en op haar bed ging zitten. De woorden die ze uitsprak zorgde er voor dat hij even verstijfde, maar zo snel mogelijk herstelde hij zich. Kalm liep hij naar haar toe en ging voor haar op zijn hurken zitten. "Fayina, kijk me aan." Met zijn wijsvinger duwde hij haar kin naar boven zodat ze hem wel moest aankijken. "Het maakt niet uit waarom je bent teruggekomen, maar wat was er gebeurd?" Nathaniël kon er echt niet tegen om haar zo gebroken te zien. Ze had echt van Roy gehouden en het moest hard voor haar zijn nu hij dood was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fayina

avatar

Aantal berichten : 93
Punten : 191

Character sheet
Leeftijd: 16
Partner: I am looking for a very special, warm and gentle person. That not will break my heart.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   zo jan 22, 2012 12:15 pm

Ze vond het fijn toen haar broer haar probeerde te troosten. Dit had ze gemist in de jaar dat ze weg was. Hoe kon ze ook zo dom zijn geweest. Ze had thuis moeten blijven zo als elk ander zou doen. Maar nee ze had het niet gedaan. Ze had het verdomme niet gedaan. Ze zag dat Nathaniël naar haar toe liep. Fayina beet op haar lip.
"Fayina, kijk me aan." Ze wou het niet. Ze kon hem niet aan kijken. Maar ze moest wel aangezien ze zijn vinger onder haar kin voelde die er voor zorgde dat ze hem aan keek.
"Het maakt niet uit waarom je bent teruggekomen, maar wat was er gebeurd?" Fayina slikte moeizaam en probeerde weg te kijken. "Ik wij" Ze beet op haar lip en schudde kort haar hoofd. Ze moest het hem vertellen. "We waren aan het praat op het dak. Wat we vaak doen. En toen." Shit man ze kon haar broer toch niet zeggen dat hij vreemd was gegaan omdat ze met hem geen seks wilde. Haar broer hoefde toch niet te weten dat zijn zusje nog maagd was. Ze kon het hem ook vertellen zonder over dat onderwerp te beginnen. "Hij was vreemd gegaan" Gooide ze er dan ook maar uit. Fayina dacht terug aan toen hij zich van het dak af liet vallen. Ze voelde de tranen op haar wangen komen. "Ik heb hem toen gezegd dat ik hem niet meer wou zien en dat het uit was." Fluisterde ze. Fayina keek nu toch weg. "Toen sprong hij van het dak af"
Ze beet hard op haar lip en proefde een druppel bloed. Dat deed ze wel vaker. Op haar lip bijten. Ach wat maakte het toch ook uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathaniël

avatar

Aantal berichten : 56
Punten : 244

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I know I'm great
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   di jan 24, 2012 6:46 am

Geduldig wachtte hij op een antwoord terwijl hij Fayina's hoofd omhoog bleef duwen, anders had ze allang weggekeken. Zijn groene ogen stonden medelevend en langzaam haalde hij zijn vinger onder haar kin vandaan toen ze begon te vertellen. Roy was dus vreemd gegaan, iets wat sommige mannen constant deden, maar Roy had echt een aardige jongen geleken. Nathaniëls gezicht vetrok even toen Fayina zei dat hij van het dak gesprongen was, een fijne manier om aan je einde te komen. "Je moet jezelf daar geen pijn voor doen. Het is zijn keus geweest en niemand had daar iets aan kunnen veranderen." Hij wist wel dat dat een typisch trekje van haar was, maar kon het toch niet laten om er iets over te zeggen. Met wat stijve spieren stond hij terug op en pakte Fayina's hand vast om haar ook op te trekken. "De dag dat ik je terug zag had ik me heel anders voorgesteld, weet je? Dus we gaan hier niet zitten te treuren. Een rouwmoment komt nog wel eens, maar nu gaan de ons eens vermaken." Met een grote glimlach op zijn gezicht loodste hij Fayina mee naar buiten, gritste de sleutels van zijn auto van het tafeltje af en liep naar buiten. "Stap in, dan gaan we naar port Angeles. Discotheek of zo." Zo had hij die dag zich voorgesteld. Samen met zijn zus wat plezier hebben.


Derp, heel erg derp
Sluit jij af en dan maak ik straks een nieuw topicje n_n
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fayina

avatar

Aantal berichten : 93
Punten : 191

Character sheet
Leeftijd: 16
Partner: I am looking for a very special, warm and gentle person. That not will break my heart.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   wo jan 25, 2012 12:08 pm

Fayina was toch blij toen ze het hem vertelde. Ze voelde een soort last van haar schouders af gaan.
Al was het niet veel. "Je moet jezelf daar geen pijn voor doen. Het is zijn keus geweest en niemand had daar iets aan kunnen veranderen." "Nathaniël als ik nou niet zo moeilijk deed dan was er niks aan de hand geweest." Het was zo. Als Fayina het gewoon gedaan had. Was hij niet vreemd gegaan en leefde hij nog. Ze keek toe Nathaniël op stond. Wat was hij van plan. Ze wou haar hand terug trekken toen hij de hare pakte maar ze was al weer te laat. Voor ze het ook maar in de gaten had stond ze op haar benen.
"De dag dat ik je terug zag had ik me heel anders voorgesteld, weet je? Dus we gaan hier niet zitten te treuren. Een rouwmoment komt nog wel eens, maar nu gaan de ons eens vermaken." Fayina keek hem vreemd aan. Dacht hij nou echt dat ze vrolijk rond kon huppelen. En ze had nog veel te doen. Zo als haar spullen uit de auto hallen en alles in pakken. En ze wou haar vrienden bellen. Nou ja die zou ze waarschijnlijk wel niet meer hebben aangezien ze een jaar lang niks meer van zich zelf had laten horen. Hmm misschien was het dan toch slim om wat te gaan doen. Misschien kon ze dan nog wat vrienden maken. Al was die kans klein. Fayina liep met tegen zin mee. "Stap in, dan gaan we naar port Angeles. Discotheek of zo." Ze stapte in en deed de gordel om. Fayina keek naar buiten en zuchtte. Dit wou ze nou dus echt niet. Ten eerste ze zag er niet uit en ten tweede het was best vroeg om naar een disco te gaan.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home i think.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Home sweet home i think.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Noorden :: Huizen-
Ga naar: