Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   vr jan 27, 2012 7:05 am

Toen Iris antwoord kreeg, Glimlachte ze wat terug. Ergens kon ze merken dat de glimlach van Michael niet echt gemeend was. Maar ze negeerde het. Waarom ze toch bleef staan en zei dat hij mee moest komen wist ze niet. Uiteindelijk zat hij naast haar in de auto. Ze deed de gordel om. Een oude gewoonte en startte de auto. Waarna ze weg reed. Zou het wel slim zijn om naar haar huis te gaan. of nou ja beter gezegd het huis van haar tante die nu dood in het bos lag. Misschien vatte hij het verkeerd op. Ach wat boeide het. Ze kon hem wel aan. Toch? Iris zuchtte en trapte harder op het gaspedaal waar door ze in een paar minuten bij haar huis waren. Ze stapte uit en gooide de deur dicht. Daarna liep ze naar de voordeur en deed die los. Ze liep naar binnen en liet de deur los. Iris gooide haar sleutels op het kastje in de gang. Haar tas verdween daar ook. Ze liep naar de woonkamer en plofte daar neer. En wat ging ze nu doen? Waarschijnlijk zich vervelen. Ergens baalde ze wel dat ze niet kon slapen. Ze wou het graag. Maar ja. Hoe?
Iris legde haar hoofd tegen de bank aan en zuchtte. Ze moest maar eens iets zien te krijgen waar door ze zich niet verveelde. Maar ja hoe kwam je aan zo iets. En wat was het?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   vr jan 27, 2012 5:31 pm

Rustig voelde hij de auto op gang komen. De auto was flink bebloed dankzij hem. Even keek hij naar buiten, de weerspiegeling in de ruit liet hem zijn ogen zien. Het was vreemd dat dit nu gewoon zijn eigen oogkleur was in plaats van de altijd geheel bruine irissen. Ach ja, hij zou er wel aan wennen. En dan daarbij zou hij kleurlenzen gaan dragen. Wat moesten ze wel niet van hem denken? Dat hij zo kinderlijk was om zijn bruine ogen rood te maken? Nou.. Daar had hij geen zin in. Dan zouden er nog meer doden gaan vallen. Toen hij even niet nadacht begon het weer, hij zag de mensen vaag worden, en al het andere lichtte op. Damn, hoe moest hij het nu weer weg krijgen. Hij sloot zijn ogen. 3.. 2.. 1.. En hij opende ze weer. Damn! Dacht hij chagrijnig. Wat was dit voor een gezeik... Al snel stopte de auto en stapte hij uit. Oké, dit ging nog leuk worden. Hij gooide de deur achter zich dicht en liep puur op gevoel achter haar aan. Hij zag overal dingen liggen. Zelfs in de grond zag hij nog enkele dingen. Hij zag de ijzeren strip bij de deur en liep naar binnen. Hij duwde de deur achter zich dicht en liep achter haar aan. Hij ging ook op de bank zitten en zakte een beetje onderuit. Hij keek naar de plek waar Iris haar ogen zouden moeten zitten, al het goed was tenminste. Niet veel daarna keek hij weer weg, rustig keek hij om zich heen. Hij kon nu wel mooi alles zien. Zou van pas kunnen komen bij inbraken.. Maar dan moest hij wel zien te weten hoe hij het onder controle kan houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   vr jan 27, 2012 7:46 pm

Iris hoorde de deur duidelijk in het slot vallen. Later voelde ze ook hoe Michael op de bank ging zitten. Ze keek via haar ooghoeken naar hem. Toen Michael naar haar keek keek ze terug. Net zolang tot dat hij weg keek. En dat deed hij ook. Iris keek weer naar voren en stond op. Ze liep naar de tv en drukte die aan. Daarna liep ze naar de keuken en deed daar de koelkast open. Ze pakte de prullenbak en gooide al het inhoud er in. Daarna trok ze de stekker van de koelkast er uit en liep naar de rest van de kasten waar eten stonden. Hoe kon ze haar tante vermoorden. Een naar gevoel overspoelde haar. Of nou ja beter gezegd een verdrietig gevoel overspoelde haar. Als ze nog steeds mens was dan lag ze nu jankend op de grond. Maar nee ze kon niet huilen. Nou ja niet dat het zich baar was. Maar van binnen huilde ze wel. Maar toch ging ze door met spullen weg gooien. Het was best raar dat ze dat nu deed aangezien Michael hier nu was. Maar ze wist anders niks te doen. En het moest weg voordat het ging stinken.

-Flut-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   vr jan 27, 2012 8:14 pm

Rustig bleef hij zitten ook al was hij niet op zijn gemak. Dit huis voelde gewoon creepy aan. Hij merkte dat ze opstond en naar de tv liep. Alles wat hij van de tv zag was de onderdelen. Wanneer hij zich concentreerde kon hij elk klein onderdeeltje vinden. Aandachtig keek hij ernaar. Niet in de gaten hebbend dat het sesamstraat was wat opstond. Toen hij zich focuste op een specifiek onderdeel, brak het. De TV maakte kortsluiting en het beeld werd zwart nadat het een schok had gegeven. Geschrokken bracht hij zijn hoofd naar achteren. Zijn beeld werd weer normaal, hij keek naar de TV waar wat rook vandaan kwam. Hij keek naar Iris. 'Ehh.. Sorry?' Zei hij en keek nog eens naar de TV. Oké, dat was gewoon vreemd. Had hij veel gesloopt in zijn leven, maar nog nooit iets door enkel te kijken. Hij keek op toen ze alle spullen in de prullenbak gooide. Eigenlijk had hij graag eten gehad, niet omdat hij honger had, maar gewoon, de smaak. 'Mag ik vragen waarom je alles weggooit?' Vroeg hij aan haar en keek naar de prullenbak die aardig vol raakte op deze manier. Eigenlijk was hij best nieuwschierig. Waarom zou je alles weggooien? Waarom had ze überhaupt eten in huis? Al vampier had ze toch alleen bloed nodig.. Of waren er meerdere mensen hier aanwezig. Blijkbaar nu niet meer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   vr jan 27, 2012 11:25 pm

Iris was druk bezig en hoorde plots wat. Ze keek verschrikt naar Michael en liet haar ogen naar de tv gaan.
'Ehh.. Sorry?' Dit ging hij niet menen toch? Nee hoe. Hoe kon dit. Hoe kon een tv zo maar kapot gaan. En dan nog wel de tv. En daar kon ze niet meer zonder sinds ze een vampier was. Aangezien ze niks anders wist om te doen als ze zich verveelde. Iris zette de prullenbak neer rende naar de tv toe trok de sterkers er uit en gooide hem uit het raam. Je wist immers maar nooit of dat ding nog in de fik ging vliegen. Iris keek even naar Michael en schudde zijn hoofd. Hoe kreeg hij dit ooit voor elkaar. Wie zei trouwens dat Michael dit had gedaan. "Het geeft niet" Zei ze uiteindelijk wat afwezig. Iris liep weer naar de keuken en ging verder met waar ze mee bezig was geweest. Nu moest ze dus echt een andere bezigheid vinden. Mag ik vragen waarom je alles weggooit?' Iris haalde haar schouders op. Hij had het nu al gezegd dus weinig kon ze er nog aan doen. "Wat moet ik er anders mee doen? Weg laten rotten?" Ze kon het moeilijk op eten. In elk geval dat dacht ze. Iris zuchtte en gooide de laatste ding er in. Daarna pakte ze alle flessen en leegde die een voor een. Ze voelde nog steeds het nare gevoel. Maar ze probeerde het te vergeten. Eigenlijk wou ze alles vergeten over haar vorige leven. Maar dat kon ze niet. Haar ouders leefde nog. En wat moest ze doen als haar ouders hier heen kwamen en zagen dat Tante weg was? Shit man hoe had ze ooit zo dom kunnen zijn. Iris had een glazen fles te hard vast waar door die knapte. Vloekend liet ze het los en keek toe hoe de stukjes op de grond viel. Daarna bukte ze om ze op te pakken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   za jan 28, 2012 1:21 am

Onschuldig keek hij haar aan. Normaal vond hij het leuk om dingen te slopen maar bij haar was dat anders. Hij wilde niets slopen van haar, zelfs niet haar hart! Zou ze die eigenlijk wel hebben als vampier zijnde? Vroeg hij zich af. Gelukkig werd ze er niet boos over, maar ze gooide de TV wel uit het raam.. Zou vast een reden hebben die hij zojuist niet kon bedenken. Eigenlijk was het niet zo moeilijk maar met zijn hersenen op dit tijdstip moest je niet veel van hem verwachtten. Eigenlijk op geen enkel tijdstip.. Maar dat was een bijzaak. Eigenlijk was hij zichzelf in aan het houden om niet op te staan en heel het huis te onderzoeken. Hij was nogal nieuwschierig. Altijd al geweest. Eigenlijk liet niemand hem binnen, aangezien ze wisten dat hij nogal snel iets in zijn handen had en niet meer losliet. Zoals dure elektronica ect. Maar ja, dat zou hij hier niet doen. Hij mocht haar tenslotte. Eigenlijk meer dan dat maar dat ontkende hij nog tegenover zichzelf. Hij had zich van jongs af aan voorgenomen alles gewoon bij kutten te laten, nooit echt gevoel voor iemand te gaan tonen. Dat was veel makkelijker. Had je nooit gezeik dat je iemand pijn deed zonder het zo te bedoelen. Hij luisterde naar haar en volgde haar bewegingen verder. Hij wilde net iets zeggen toen ze begon te vloeken.. Oké, misschien kon hij toch maar beter even wachten..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   za jan 28, 2012 10:05 am

Eenmaal alle glasscherven in de hand belande die ook in de prullenbak. Die nu echt vol zat. Ze haalde de zak er uit en liep naar de keukendeur en deed die los. Daarna liep ze naar buiten en gooide het in de container. Iris bleef even buiten staan en dacht naar. Wat deed ze hier nog. Waarom was ze niet gewoon weg gegaan toen het kon. Dan zou haar tante nog leven en had Michael zijn leven niet op moeten geven. Hey wacht is even zonder haar moest hij so wie so zijn leven op geven. Dus wat maakte het uit. Iris keek omhoog en voelde de zon op haar huid branden. Het voelde fijn. Iris keek naar haar handen en kon nog steeds niet bedenken hoe haar huid kon glinsteren. Als of er duizenden diamantjes in haar huid waren gezet. Het was raar geweest de eerste keer. Maar hier door wist ze wel wat ze wel en niet kon. Zo als in de zon lopen waar mensen bij waren. Anders zouden ze het merken. Iris hoorde hoe de wekker van de buren ging en nog geen 5 tellen later werd de gordijnen los gedaan. Om er voor te zorgen dat hun haar niet zagen schoot ze weer naar binnen. Deed daarna de deur dicht. Ook deed ze de gordijnen dicht. Man ze moest een huisje zoeken ver weg van de bewoonde wereld. Misschien wel in de bossen. Maar wie zei dat daar een huisje stond. Iris hoorde hoe de buurman zijn vrouw wakker kuste. Man dit wou ze dus echt niet horen. Ze moest er niet aan denken dat ze zou kunnen horen dat hun het bed met elkaar deelde. Oké als Michael eenmaal weg was ging ze echt naar een huisje zoeken en verliet ze het huis van haar tante. Iris keek weer naar Michael en liet zich zelf op de bank zakken. Nu had ze dus geen tv. En de radio deed het niet. Nou lekker was dat. Ze kon nog altijd zelf muziek maken maar nee daar had ze geen zin in. Het liefst kroop ze haar bed in en kwam er de eerste drie jaar er niet meer uit. Maar dat kon helaas niet. Iris ging op de bank liggen en sloot voor kort haar ogen. Man ze wou echt kunnen slapen. Dat was beter dan dag en nacht wakker moeten zijn. Iris opende haar ogen weer en keek naar Michael. Ze vroeg zich toch af waarom hij bij haar wou blijven. Ze kende elkaar niet eens.
Misschien wou hij gewoon weten hoe het allemaal in elkaar zat. Nou zelf wist ze het ook niet echt.
Zo lang was zij het ook al weer niet. Hoog uit een week. En dat is dus echt niet lang.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   za jan 28, 2012 9:44 pm

Zijn blik was nog altijd op haar gericht. Ze had gewoon iets wat zijn aandacht zo erg trok. Hij kon niet uitleggen wat. Normaal was hij iets na een paar tellen al meer dan zat. Steeds iets nieuws was dan ook wat veel voor kwam in zijn leven. Wat dan wel weer lullig was, dat het veel mensen had pijn gedaan. Michael gaf je alleen aandacht in het begin, wanneer de lol eraf was, stopte hij ermee, dan had hij er genoeg van. Maar dan waren er altijd mensen die daar boos om werden, die hem beschuldigde van van alles en nog wat, en dat liep dan ook bijna altijd slecht af. Maar niet voor hemzelf.. Player, ja.. Zo werd hij vaak zat genoemd. Maar alsof hij daar wat om gaf, hij was hij, en niemand kon dat veranderen. Het vreemde was, dat als hij aan Iris dacht, dat hij haar niet na een dag al kwijt wilde. Ze had iets wat hem gefocust op haar hield. Alleen op haar. Eigenlijk.. Als hij eerlijk was, had hij het gevoel dat hij haar nooit meer kwijt wilde. Ze had een aantrekkingskracht, hij wilde naar haar toe, haar omhelzen en nooit meer loslaten. Maar aangezien hij al niet zeker ervan was dat ze die knuffel vandaag wel prettig had gevonden, deed hij het maar niet. Wat als ze niet hetzelfde voelde? Hij zou er alles voor over hebben om haar dat wel te laten voelen. Hij keek toe hoe ze ging liggen en haar ogen kort sloot. Vertederend.. Ondanks dat ze een afstandelijk karakter had. Was hij nu maar de armleuning waar ze tegenaan lag.. Dacht hij dromerig. Na een tijdje kwam het beeld weer, damn niet weeer! Dacht hij balend. Maar al snel kwam er iets in hem op. Als hij dat stukje in die TV kon verbuigen.. Wat kon hij dan nog meer? Hij viste zijn portemonnee uit zijn broekzak en haalde er een muntje uit. Hij stopte zijn portemonnee weer terug en focuste zich op het muntje. Het lag losjes in zijn hand. Langzaam zag hij het twee euro muntje veranderen. Het koste veel moeite, maar uiteindelijk had hij wat hij in gedachten had. Het was een hartje geworden, Van binnen goud, met een zilveren randje. De tekst had hij snel bedacht. Hij dacht aan iets waardoor hij schrok. Zijn beeld werd weer normaal. Oké, dus zo moest het. Dacht hij trots. Hij pakte het nog een beetje warme muntje en legde deze zachtjes in Iris haar hand. Met een romantische glimlach keek hij haar aan, een fonkeling in zijn ogen. Hij toonde eens gevoel.. En het ging hem nog goed af ook!

De tekst:
http://www.duopenrose.nl/images/productimages/big/5127275000001j.jpg
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   zo jan 29, 2012 12:13 am

Iris voelde gewoon dat Michael naar haar bleef kijken. Het liefst zorgde ze er voor dat hij stopte met kijken door zijn nek om te draaien. Maar ze kon het niet. Hoe graag ze het ook wou. Ze kon het niet. Ze kon het verdomme gewoon niet. Haar tante zoog ze zo leeg. Maar een simpele jongen die ze niet eens kende kon ze niet doden. Was dat niet dom? Iris werd gek als ze niet wist wat ze hier van moest denken. Soms verlangde ze terug naar de tijd dat de stemmen in haar hoofd voor haar besliste. Dat ze er gewoon naar kon luisteren en dan zag ze wel hoe het af ging lopen. Maar dat kon ze niet meer. Ze hoorde het niet meer. En daar was ze blij om. Heel erg blij om. Oké haar gevoelens klopte nou gewoon niet meer. Iris schudde haar hoofd en keek naar Michael toen ze hoorde dat hij wat pakte. Wat deed hij? Waarom pakte hij zijn portemonnee? Iris keek hem raar aan toen hij 2 euro pakte. Wat was hij van plan? Wat ging hij met die 2 euro doen? Iris haalde haar schouders op en keek naar het plafond. Het zou allemaal wel. Ze keek toe hoe een klein spinnetje zijn of haar weg volgde naar een spinnen web waar weer een klein vliegje in vast zat.
Waarom het zo interessant was wist ze niet maar ze bleef er naar kijken. Iris keek toe hoe het spinnetje het vliegje op at. Eigenlijk waren zij "Vampiers" gewoon dieren. Zij waren de roofdieren en de mens de prooi. Zo simpel was dat. Net zo als een leeuw. Die aasde op het hertje. Allen het verschil was dat zij de vlees niet op aten maar de leeuw wel. Hmm ze kon zich ook wel vermaken zonder tv. Alleen moest ze er dan wel dieren in de buurt hebben. Ze was gewoon haar eigen national geographic. Een klein gegrinnik kwam in haar op. Iris sloot haar ogen weer even en merkte niet dat Michael dichter bij kwam. Ze voelde plots iets warms op haar hand waar door haar ogen open schoten. Ze keek recht in de ogen van Michael. Ze herkende de blik wel die hij in zijn ogen had. Maar ze kon er haar vinger niet op leggen wat het was. Iris keek naar haar hand en zag plots 2 euro op haar hand liggen. Maar niet zo maar 2 euro. Verbaast pakte ze het met haar andere hand op. Ze keek er bewonderd naar. Het was mooi. Iris keek even naar Michael en al snel weer naar het hartje. Had hij dit gemaakt? Als dat zo was dan had hij de tv ook gesloopt. Nu pas zag Iris wat er in stond. Ze beet op haar lip en wist niet wat ze moest zeggen. Als ze kon blozen dan had ze het gedaan. Iris slikte en keek naar Michael plots wist ze wat die blik in hield. Nee het kon toch niet? Nee vast niet. Hij kon niet van haar houden. Ach dom mens het stond er toch. Iris keek weer naar het hartje en schudde haar hoofd. Ze wou maar niet geloven dat hij het voor haar hard gemaakt. Het was vast voor iemand anders. En wou hij het gewoon laten zien. Maar of het nou voor haar was of niet. Het deed haar wel wat. Een warm, blij en een liefdevol gevoel kwam omhoog. Een gevoel wat ze nog nooit gekend had. Ze stak haar hand uit om hem terug te geven. "De gene voor wie die is moet heel blij wezen met jou" Fluisterde Iris terwijl ze naar beneden keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   zo jan 29, 2012 10:37 am

Terwijl hij met zijn creatie bezig was, had Iris alleen maar naar het plafond gestaard. Maar tijd om ernaar te kijken had hij niet. Het was best moeilijk om zo precies te werken, al helemaal omdat het zijn eerste keer was. Echter wilde hij niet stoppen voordat het helemaal perfect was, dat er geen kreukeltje meer inzat, geen haakje omhoog stak. Toen het dus klaar was en hij het haar had gegeven, zag hij dat ze er van verschoot. Ja wat wilde je als je diep in gedachten bent en ineens wat in je hand krijgt. Hij keek recht in haar ogen, een soort connectie, daarna liet hij zich weer zakken op de plek waar hij al die tijd gezeten had. Iedere uitdrukking van haar ving hij op. Verrast, bewonderd, verbaast, verward.. Bijna alles kwam aan bot, behalve woede. En daar was hij wel blij mee. Ze was een van de weinige die hij niet woedend wilde krijgen. Hij wist niet wat het was maar hij vond het leuk om boze mensen te zien. Hij was dan ook goed in het uitdagen van mensen. Het leukste vond hij het bij agenten.. Van die dikke die na een minuut rennen al plat lagen en niet meer verder konden. Diep in zijn buik was een gevoel aan het ontstaan wat hij hard wilde onderdrukken. Met zijn hele lijf streed hij ertegen, maar aan de andere kant was hij moe van het vechten, wilde hij zich aan het gevoel overgeven en het zijn weg door zijn lijf laten gaan. Maar de ware aard van Michael was, dat hij nooit zou opgeven. Of er moest iets heel geks gebeuren. Verbaast keek hij op toen ze het terug wilde geven. Wilde ze het niet..? Was ze er niet blij mee? Hij wendde zijn blik even af naar de grond. Auwtch.. Ja, dat was een dikke deuk in zijn ego en zelfverzekerdheid. Bij de woorden die erna kwamen keek hij haar weer aan. Dit keer was zij degene die naar beneden keek. De deuk werd inmiddels snel gerepareerd door de woorden. Ze had het niet afgewezen, ze dacht gewoon da het voor iemand anders was! Eigenlijk best vreemd.. Waarom zou hij zoiets maken, aan haar laten zien, en dan aan iemand anders gaan geven..? Nee zo was hij niet, hij maakte nooit iets, en als hij al wat maakte had het een reden. Hij bewoog zich naar voren alsof hij het muntje aan ging pakken. Maar in plaats daarvan vouwde hij haar hand zachtjes dicht en liet zich weer zakken. 'Het is voor jou' Zei hij zachtjes en keek haar aan. 'En de tekst die erop staat.. Heeft een reden' Zei hij na een tijdje. Het gevoel was zo sterk, het kon niet anders zijn dan dat hij van haar hield. Ze was de eerste persoon in zijn leven bij wie het dit had gevoeld. Geen enkel meisje had het bij hem kunnen veroorzaken, en Iris deed het in een paar uur.. Nouja.. Eigenlijk hield hij al eerder van haar maar nu pas gaf hij het toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   zo jan 29, 2012 11:33 am

Iris zag nog net dat Michael naar beneden keek toen ze het aan hem wou geven. Waarom deed hij dat. Iris daar in tegen bestudeerde de bankt terwijl ze wachtte dat Michael het zou pakken. Ze merkte aan alle vezels in haar lichaam dat hij dichter bij kwam. Ze verwachte dat Michael hem zou pakken. Maar in plaats daar van liet hij het in haar hand liggen. De aanraking van Michael deed haar haar ogen sluiten. Iris deed haar ogen weer los. Ze keek toe hoe Michael haar hand dicht vouwde. Waarom deed hij dit? Was het dan toch voor haar? 'Het is voor jou' Nee dit kon niet. Iris keek van haar hand naar Michael en zag dat hij het meende. Ze voelde het gewoon. 'En de tekst die erop staat.. Heeft een reden' Iris schudde verbaast haar hoofd. Hij maakte een grapje. Toch? Nee dit kon je geen grap noemen. Iris wist niet wat ze moest zeggen of beter gezegd doen. Ze vond het mooi. En ook heel erg lief. Maar zo iets zei je toch niet tegen iemand. Behalve als je van die gene hield. Iris beet op haar lip. Nee Michael kon niet van haar houden. Ten eerste ze kende elkaar nog geen dag. En ten tweede ze was niet eens aardig tegen hem geweest. "bedankt" Fluisterde ze. Waarna ze voorzichtig een kus op zijn wang drukte en op stond. Ze kon het niet. Iris liep naar de raam en keek via een kier door de gordijn heen naar buiten. Michael verdiende haar niet. Kom op ze had nog nooit van iemand gehouden. Ze wist niet eens hoe het moest. Laat staan hoe je moest zoenen of wat dan ook. Iris keek om naar Michael. Ze moest bekennen dat ze ook wat voor hem voelde. Maar ze wist gewoon niet wat het was. Iris keek weer naar het hartje. Waarna ze weer naar buiten keek. Haar gevoelens waren duizend keer sterke dan toen ze een mens was. Nou ja oké duizend keer was wel wat overdreven maar zo kwam het bij haar wel over. Iris begon zenuwachtig aan de stof van haar shirt te plukken en wou het liefst door de grond zakken. Maar nee dat kon weer niet. Ze haatte het leven gewoon. Zelfs nu ze allemaal coole dingen kon. Maar trouwens wie hield er nu van een monster. O shit hij was er zelf ook een. Iris zuchtte en keek weer naar het hartje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   zo jan 29, 2012 12:08 pm

Hij merkte wel dat ze het bijna niet kon geloven. Misschien was ze wel hetzelfde als hem, dat het ook voor haar de eerste keer was dat ze echt eens iets voor iemand voelde.. Al leek het hem wel onwaarschijnlijk. Zo'n meisje zou toch makkelijk aan een vriendje moeten komen die echt om haar geeft. Dat was tenminste bij hem altijd een probleem geweest. Al die meiden die wel even aandacht wilde. Maar wanneer ging het om de aandacht, de intimiteit, en wanneer echt om hem? Je wist het niet. Je schermde je er voor af om niet gekwetst te kunnen worden. Deed alles fake, alsof je een gevoelloos monster was. Misschien was hij dat ook wel.. Maar wat zou het, zo was hij en hij zou het niet veranderen. Nooit. Ja misschien voor Iris, maar dan moest er wel een reden zijn. Toen ze hem bedankte ontstond er een glimlach op zijn gezicht. Ze kwam dichterbij.. Verleid keek hij haar aan en voelde al snel de kus op zijn wang. Voordat hij ook maar een kusje terug kon geven, was ze opgestaan en naar het raam gelopen. Balend bleef hij zitten. Even begon hij te graven in zijn geheugen. Hij zou alles uit de kast gaan halen om haar ervan te overtuigen dat hij haar echt leuk vond. Ze waren vampiers.. Eigenlijk gewoon monsters. Hij werd wel vaker voor monster uitgemaakt, maar dan gewoon omdat hij pure gemeenheid in zich had, niet omdat hij er daadwerkelijk een was. Hij bekeek haar in het zwakke licht van buiten. Wat was ze toch mooi... Dacht hij en zuchtte. Een liedje kwam in hem naar boven, een glimlach ontstond op zijn gezicht. Het was te proberen.. En hij kon zingen.. Althans, rappen, imiteren, drukke liedjes. Bij battles zorgde hij soms persoonlijk voor de muziek. Hij kon de stemmen gewoon goed nadoen. Hij stond zachtjes op, en ademde in. 'All my life.. And the hereafter, I've never seen.. Someone like you. You're a knife, sharp and deathly, and it's me, that you cut in to.. But I don't mind, in fact I like it.. She's a monster.. A beautiful monster. Beautiful monster, but i don't mind..' Tijdens het liedje was hij zachtjes naar haar toegelopen. Op het einde stond hij bij haar. De laatste woorden waren in haar oor gefluisterd terwijl hij zijn armen zachtjes om haar middel had gelegd. Zijn hoofd zachtjes tegen die van haar aan terwijl zijn ogen door dezelfde kier staarde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   zo jan 29, 2012 12:32 pm

Iris hoorde hoe Michael op stond. Wat ging hij doen? Was hij het zat dat ze zo deed. Ging hij weg. Iris sloot haar ogen toen ze een zingende stem de kamer hoorde vullen. Was hij dit? Zong hij nou? Iris wou niet om kijken. Ze opende haar ogen weer en keek naar buiten. Ook luisterde ze naar de tekst. Ze kende het nummer wel. Als goed is was het van Ne-yo. Iris kreeg de rillingen van zijn stem die zo mooi klonk.
'All my life.. And the hereafter, I've never seen.. Someone like you. You're a knife, sharp and deathly, and it's me, that you cut in to.. But I don't mind, in fact I like it.. She's a monster.. A beautiful monster. Beautiful monster, but i don't mind..' Iris hoorde Michael naar haar toe lopen. Maar ze bleef stug voor haar uit kijken. Ze voelde zijn armen om haar middel en zijn gezicht tegen de hare aan. Toen ze het gefluister in haar oor hoorde rilde ze weer. Aarzelend legde ze haar handen op de zijne. Iris slikte en stond ook wat gespannen. Niet wetend wat ze moest doen. Maar uit eindelijk ontspande ze zich en leunde ze lichtjes tegen Michael aan. Ze sloot haar ogen voor een moment. Dit voelde fijn. Het voelde goed. En er was geen twijfel meer mogelijk. Iris glimlachte lichtjes en opende haar ogen. Het gevoel dat ze eerst had gevoeld werd sterke. Iris had altijd naar films gekeken over liefde en er zelfs boeken over gelezen. Maar dit voelde beter dan wat ze ooit had gezien of gelezen. Dit voelde geweldig. Iris voelde elk stukje huid van Michael tegen de hare. En dat maakte haar gelukkig. Ze moest nu wel toe geven. Ze vond hem leuk. Heel erg zelfs. Maar ze wist niet hoe ze het moest uiten. En daar baalde ze van. Heel erg zelfs. Hoe liet je iemand nog weten dat je hem leuk vond? Ach wat boeide het haar. Ze moest daar nu niet aan denken. Iris voelde zich veilig in zijn armen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   zo jan 29, 2012 8:56 pm

Een warme glimlach sierde zijn lippen. Het voelde gewoon zo fijn om bij haar te zijn. Hij hoefde zich niet anders voor te doen dan hij was. En dat was geruststellend. Zijn blik was op haar gericht tijdens het liedje, maar ze keek niet om. Eigenlijk maar goed, wat als hij de tekst verloor in haar ogen.. Dat zou nog eens balen zijn. Zijn ademhaling was rustig en regelmatig. Toen hij eenmaal bij haar stond en ze nog steeds voor zich uit staarde, hoopte hij maar dat ze het niet erg vond. Anders had ze toch wel wat gezegd..? Maar toen hij haar zachte handen voelde glimlachte hij gerustgesteld. Het moest wel goed zijn. Haar lichaam leunde zachtjes tegen de zijne aan. Het voelde fijn, heel fijn. Hij had veel gedaan en meegemaakt in zijn leven. Maar zoiets had hij nog nooit gevoeld. Niets wat er zelfs bij in de buurt kwam. Zijn sloot zijn ogen, genoot van het moment. Eigenlijk had hij geen ervaring hiermee. Ja.. Alleen om te kloten, dan had je niets te verliezen. Want als je verloor, stond de volgende alweer klaar. Maar hier stond iets op het spel wat uniek was, van levensbelang. Namelijk, Iris's liefde. Zachtjes drukte hij zijn lippen op haar hals. Hijzelf had het namelijk ook fijn gevonden toen ze het bij hem deed daar in het steegje. Even dacht hij na, hoe kon hij het makkelijker maken voor beiden? In dit tempo was het lastig, je moest nadenken bij elke stap die je zette.. Maar wat als.. Dacht hij en kwam tot een besluit. Hij liet haar zachtjes los, waarna hij haar optilde. Hij keek haar met een ondeugende glimlach aan terwijl ze in zijn armen lag. Hij liep met haar naar de slaapkamer. Ook al konden ze niet slapen in het bed, konden ze nog altijd zoenen in het bed, toch? Anders was die ook zo nutteloos. Hij liet haar op het bed zakken en gaf haar een zoen, deze keer op haar mond. Zijn armen stonden aan beide kanten om haar heen terwijl zijn knieën nog aan een kant op het matras steunde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   zo jan 29, 2012 9:31 pm

Iris sloot haar ogen toen ze Michaels lippen in haar hals voelde. Dit voelde fijn. Heel erg fijn zelfs. Iris had precies het zelfde gedaan toen in het steegje. Eigenlijk was het best wel dom dat ze hem niet kon doden. Maar ze had er geen spijt van. Dat zeker niet. Alleen het probleem was dat ze niet wist hoe ze er mee om moest gaan. Iris was verbaast toen Michael haar los liet. Wat ging hij doen. Iris liet een klein gilletje horen toen Michael haar op tilde. Ze mocht dan een vampier zijn maar dit had ze niet aan zien komen. Iris sloeg automatisch haar armen om zijn nek en keek hem aan. Ze glimlachte toen ze de blik in zijn ogen zag. Iris beet op haar lip en bekeek zijn gezicht. Ze was te druk bezig met zijn gezicht in haar geheugen te printen om te merken dat ze naar de kamer van haar tante gingen. Iris voelde hoe Michael haar op het bed legde en al snel voelde ze zijn lippen. Oké wacht eens even. Dit ging te snel. Iris keek Michael aan. Wie zei dat hij dat wou. Als dat zo was dan kon ze hem toch tegen houden. Plots zag ze dat ze op de slaapkamer van haar tante waren. Ze kon het niet aan om hier te zijn. Dus duwde ze Michael van haar af en stapte van het bed. Vervolgens pakte ze zijn hand en trok hem naar haar kamer. Eenmaal daar ging ze weer liggen en trok Michael neer op het bed naast haar. Om er voor te zorgen dat ze niks hoefde uit te leggen en omdat ze het zelf ook graag wilde drukte ze haar lippen op de zijne en kroop tegen hem aan. Iris drukte er een paar kussen op en keek in zijn ogen. Ze wist niet wat ze verder moest doen. Iris groef in haar gedachten en herinnerde zich de romantische films die ze had gezien. Iris moest terug denken aan de tijd dat ze op haar kamer op haar bed zat en moest janken omdat ze het zo zielig vond. Iris schudde haar hoofd. Daar wou ze nu niet aan denken. Iris drukte haar lippen dit keer zachtjes tegen de zijne en opende haar mond om vervolgens heel voorzichtig met haar tong over zijn lippen te strelen in hoop dat Michael ze los deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   zo jan 29, 2012 9:52 pm

Het was best een heftige dag geweest voor hem. Eerst bijna doodgaan, dan een meisje treffen, vampier worden, iemand leegzuigen, meegaan naar haar huis, voor het eerst echt verliefd worden, en nu dit.. Gelukkig kon hij zijn gedachten fijn bij Iris houden zodat hij niet aan al die andere dingen ging denken. Hij moest zachtjes lachen toen ze een klein gilletje liet toen hij haar optilde. Eigenlijk was het eens stuk makkelijker als vampier. Nog sterker, ze voelde als een veertje gewoon. Hij voelde haar armen om zijn nek en keek in haar ogen. Het voelde gewoon alsof hij zweefde. Eenmaal op het bed had hij haar de kus gegeven.. Maar ze duwde hem weg. Serieus weg! Verbaast keek hij haar aan. Ze ging van het bed af en al snel werd hij meegetrokken door haar. Met wat meer kracht dan je zou verwachten van een meisje, maarja, ze was dan ook een vampier. Hij volgde haar maar, weinig keus. Hij keek om zich heen. Ze waren in een andere slaapkamer. Hij was nog rond aan het kijken terwijl hij op het bed getrokken werd. Hij wilde net vragen wat er mis was met de andere slaapkamer. Maar nog voor hij het eerste woord had uitgesproken, voelde hij haar lippen tegen de zijne en was het alweer helemaal vergeten. Verleid zoende hij terug. Hij kon haar gewoon niet weerstaan en zichzelf niet bedwingen. En dan heb je dit als resultaat.. Dacht hij kort maar hield zijn gedachten bij haar. Hij voelde haar lijf tegen zich aan. Hij had nog nooit zo genoten als nu. Misschien omdat het nu met gevoel was? Of omdat Iris gewoon zo geweldig was. Hij kuste haar terug, Overal waar hij kon. Na een tijdje voelde hij haar tong over zijn lippen strelen. Eigenlijk automatisch opende hij zijn mond een beetje en al snel zoende hij haar terwijl zijn armen haar streelde over haar rug. Damn dit voelde goed. Beter dan dat hij zich voor had kunnen stellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   ma jan 30, 2012 6:17 am

Iris glimlachte toen ze zijn lach hoorde. Het leek wel als of alles perfect bij hem was. En dat was het waarschijnlijk ook. Iris wist nu zeker dat ze geen weg meer terug kon vinden maar dat vond ze niet erg. In tegen deels zelfs ze vond het fijn om in Michaels armen te liggen. Iris zag de verbaasde blik van Michael. Ze wou het hem niet vertellen. Ze kon het hem niet vertellen dat ze haar eigen tante heeft vermoord. En dit haar huis was. Dan was het toch logies dat ze niet naar die slaapkamer wou. Maar hoe moest hij dat nou weten. Hij wist ook niks. Nu pas realiseerde ze zich dat zij zelf ook niks over Michael wist. Allen dat het geen lieverdje was. In elk geval toen hij mens was. Maar eigenlijk was hij zo nu ook. Nou ja niet nu maar als vampier zijnde. Aangezien hij de mensen wou vermoorden die hem dit aan hebben gedaan. Eigenlijk had zij het gedaan. Iris probeerde dat te vergeten en zich te richten op Michael wat met moeite lukte. Het lag niet aan hem of zo dat het moeilijk lukte. Maar zo was ze nu eenmaal. Als ze eenmaal aan het denken was kon ze moeilijk haar gedachten verzeten. Iris sloot haar ogen toen Michael zijn lippen los deed. Ze zoende hem eerst voorzichtig. Eigenlijk niet wetend wat ze moest doen. Maar toen ze het eenmaal wist zoende ze hem liefde vol. Iris voelde zijn handelingen op haar rug. En ze rilde er van. Eigenlijk wou ze hem op laten houden. Aangezien ze er een soort van verslaafd aan was als iemand haar rug streelde. Ja dat klonk raar maar het was gewoon fijn. Iris drukte zich lichtjes tegen Michael aan en legde haar armen naast zijn gezicht. Waar door ze een hand door zijn haar liet gaan. O god dit voelde goed. Dit voelde fantastisch. Was dit nu liefde? Of was het maar schijn. Iris hoopte zo dat het liefde was. En dat Michael dit ook voelde.
Ze trok zich terug en keek in zijn ogen. Eigenlijk wou ze met hem praten. Over van alles. Alles wou ze weten. Wat bij voorbeeld zijn lieveling kleur was. Oké eten hoefde ze niet meer te vragen. Dat kon ze af strepen van het lijstje. Maar ze wou gewoon meer over hem weten. Dat was toch normaal? Maar ze wou dit moment niet verkloten. Ze konden altijd later nog praten. Iris drukte haar lippen zachtjes op zijn wang en gaf hem daar glimlachend een kusje. Ze grinnikte toen ze de sporen van de lippen balsem zag. Ze kon dan wel geen kapotte lippen meer hebben maar het was een gewoonte die ze niet af kon leren. Iris liet haar hand naar zijn wang gaan en haalde het van zijn wang. Haar vingers gingen naar zijn lippen. Ze streelde met een vinger zijn lippen en keek er naar. Al snel verruilde ze haar vingers voor haar lippen. Iris drukte er een kus op en ging richting zijn kaak. Waar ze met haar lippen zijn kaak streelde en weer terug ging naar zijn lippen. Ze drukte er nog een kus op en trok zich weer terug.Iris bekeek weer zijn gezicht. Ze zag geen enkel stukje huid dat niet perfect was. Er moest toch iets te vinden zijn? Iris kroop wat van hem af en bekeek de rest van zijn lichaam die verscholen zat onder zijn kleren. Nu pas zag ze de bloed plekken op zijn kleren. Iris kroop weer tegen Michael aan en keek naar hem. "Als je wilt kan ik je kleren wel wassen" Fluisterde ze. Terwijl ze weer met een hand door zijn haar ging. Ze wachtte op antwoord waarna ze haar lippen weer kort op de zijne drukte. God wat voelde dit toch goed. Iris streelde zijn armen en rilde even. Hij zag er redelijk goed uit. En ook voelde hij goed. Oké dit klonk weer verkeerd. Iris trok zich terug omdat ze in de lach schoot. Lachend liet ze zich op haar rug vallen en schudde haar hoofd. Hoe kon ze nou nu op dit moment door denken. Hoofd schuddend keek ze hem aan waarna ze op haar zij ging liggen en nog even na grinnikte.


-Oké ik moet je bekennen dat ik inspi had xD love -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   ma jan 30, 2012 6:50 pm

Rustig keek hij haar aan, en zijn mond verbreedde toen ze terug glimlachte. Zachtjes liet hij zijn ogen over haar heen glijden. Damn wat was ze onweerstaanbaar. Eenmaal dus om het andere bed was hij gefocust op haar. Voor heel even trok wat er vanmiddag was gebeurd zijn aandacht. Dit was al die pijn echt wel waard geweest. Het had van hem veel eerder mogen gebeuren. Hij voelde zich beter dan ooit. Zijn tong gleed over zijn tanden. De scherpe hoektanden. Eigenlijk best leuk, had hij wat te doen als hij zich verveelde. Zijn aandacht kwam al snel weer terug bij iris bij het voelen van haar lippen. Hij merkte dat ze erg voorzichtig deed in het begin. Van hem mocht het wel wat meer, hij was veel gewend.. Maar al snel leek het alsof de remmen los gingen. Met een smile op zijn lippen zoende hij mee. Hij had veel gezoend, maar geen een was zo lekker als die van haar. Zijn handen streken door haar haar, langs haar nek, langs haar kaak, haar armen. In een korte tijd waren ze eigenlijk overal al geweest. Oké, het was dan wel snel gegaan met haar, maar anders stonden ze nu nog steeds bij dat raam niets te zeggen. En dat was niet wat hij wilde. Dit was namelijk duizend maal beter. Hij wilde haar net een kusje geven toen ze zich terugtrok. Hij liet zijn hoofd weer achterover in het kussen zakken en keek met een glimlach in haar ogen. Zijn ogen die de taal van de liefde spraken, en haar al het liefs van de wereld wilde vertellen. De rode kleur had nu een andere betekenis. De kleur van de liefde en niet van woede, bloed en agressie. Hij zag dat ze vele vragen had, maar eigenlijk wilde hij niet praten. Er was niet veel te zeggen. Na haar kusje voelde hij het nog op zijn wang. Wat was het? Toen hij naar haar lippen keek wist hij het al. Hij grijnsde en genoot toen ze het van hem af haalde, en daarna zijn lippen raakte. Het was fijn.. Maar de lippen die volgde waren beter.. Véél beter. Hij begon er net weer in te komen toen ze zich weer terugtrok. Hé, das nie de bedoeling:O Dacht hij. Ze bekeek hem, hij bekeek haar. De schoonheid oogverblindend. Toen ze van hem af ging keek hij haar weer een beetje verbaast aan. Was er iets niet goed? Hij kwam een beetje overeind om te zien waar ze naar keek. Ohw.. Oké hij snapte het. Hij glimlachte toen ze weer tegen hem aan kwam liggen. Zijn arm lag al snel weer om haar heen en zijn lippen tegen de hare. Hij hoorde haar woorden. 'Niet nodig' Sprak hij zachtjes en ging verder. Hij genoot ongelofelijk. Niets in zijn leven kon dit overtreffen, het kwam niet eens in de buurt. Toen ze ineens in de lach schoot, keek hij haar weer verward aan. Haar lach was aanstekelijk, dus moest hij ook lachen. 'Wat is er, heb ik zo'n raar hoofd?' Grijnsde hij.

-Aaaahw ikke juist helemaal niet xD Maar moet eten;o -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   ma jan 30, 2012 8:36 pm

Iris sloot kort haar ogen toen ze Michaels handen op haar lichaam voelde. Het voelde fijn als hij dat deed.
Heel erg fijn zelfs. Volgens haar ging het snel. Niet te snel maar wel snel. Ze hadden zeeën van tijd. Maar blijkbaar dacht hij daar niet aan. Of wou hij daar niet aan denken. Iris beet op haar lip toen hij zo op haar kussen lag. Ze kon ook niks aan hem vinden wat niet perfect was. Maar ze vond het niet erg. Al had ze wel vaak gehoord dat niemand perfect kon zijn. Maar hij was gewoon perfect in haar ogen. Al zoude vele zeker wel wat te zeggen hebben over hem. Toen ze uiteindelijk naar Michael keek zag ze via haar ooghoeken dat hij wat omhoog kwam. Iris kroop tegen hem aan toen ze zijn arm voelde. Ze voelde zich echt veilig bij hem. 'Niet nodig' Ze keek hem aan. "Weet je het zeker?" Vroeg ze. Zo veel moeite was het niet om het in de was te doen. Iris moest nog harder lachen toen hij mee lachte en vroeg wat er was. "Met jou hoofd is niks mis" Sprak ze lachend terwijl ze haar hoofd schudde en probeerde te stoppen. Wat ook naar een tijdje lukte. "Binnen pretje" Gaf ze dan toch als verklaring. Waarna ze haar lippen weer op zijn wang drukte en grinnikte.

-Flut-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   ma jan 30, 2012 10:10 pm

Zijn ogen stonden nog altijd een beetje dromerig, alsof dit alles niet werkelijkheid was. Dat hij ieder moment wakker kon worden en alles weer de oude was. Als dat zou gebeuren werd hij gek. Nou ja.. Wat je bent kan je niet meer worden maar dan nog. Dan zou hij psychisch gestoord worden. Dat was wel zeker. Hij bleef naar haar kijken. De fonkeling in zijn ogen verdween niet. Ze was gewoon het mooiste wat hij zich ooit had kunnen wensen. Misschien kon je het overdreven noemen, maar het was zijn gevoel dat deze woorden sprak, en als je je gevoel niet volgde was je fake. En als hij iets niet wilde zijn was het wel fake. Toen ze weer in zijn armen lag streelde hij haar zachtjes. Hij knikte als antwoord en zoende haar nog eens. Hij had genoeg kleren. Deze zouden gewoon in de prullenbak verdwijnen. Ze waren tenslotte helemaal verscheurd en beschadigt. Daar ging hij echt niet meer mee over straat. Toen ze nog harder ging lachen over zijn vraag keek hij haar aan, was dat nou een bevestiging?! Dacht hij beledigt. Gelukkig zei ze niet lang daarna dat er met zijn hoofd niets mis was. 'Mooizo' Grijnsde hij. Toen ze uitgelachen was begon hij weer, puur om dwars te liggen. Zijn lach werkte meestal ook aanstekelijk, dan kon ze lekker blijven lachen totdat ze buikpijn had en dan gaf hij er wel een kusje op om te troosten Very Happy Zo lief was hij dan ook wel weer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   ma jan 30, 2012 11:04 pm

Ze keek in zijn ogen en glimlachte toen ze de blik zag. Zijn ogen waren prachtig. Ze waren zo mooi rood.
Iris glimlachte toen ze zijn lippen tegen de hare voelde. Eigenlijk kon ze er geen genoeg van krijgen. Als het zo door ging dan werd ze verslaafd aan zijn lippen. Dat was een ding dat ze nu al zo kon zeggen. Maar ze ging het hem lekker niet zeggen want dan misschien zou hij stoppen en dat wilde ze niet. Iris zou er alles aan doen om zijn lippen weer te voelen. Iris hield op met vragen toen hij knikte. Als hij het zo oké vond dan vond zij dat ook. Bedoel waarom zou ze er over door zeuren. Daar door kwam er alleen maar ellende en dat wilde ze niet. 'Mooizo' Iris glimlachte en streelde door zijn haren heen. Eindelijk was ze op gehouden met lachen. En toen begon Michael. Iris probeerde zich nog in te houden maar het lukte niet. Al snel vulde haar lach de kamer weer waarna ze ging zitten en boos naar Michael keek. Maar toen ze eenmaal in zijn ogen keek verdween haar boosheid al snel. Oké ze was niet super boos. Eigenlijk was ze helemaal niet boos. Iris liet zich achter over vallen waar door haar benen over Michaels benen heen ging. "Hou op" Riep ze uit terwijl ze nog steeds bubbel lachte. Eigenlijk was het best raar. Michael deed helemaal niks maar toch kon ze niet stoppen met lachen. Iris legde haar handen op haar buik en schudde haar hoofd. Waarom kon ze nu niet te stoppen. Iris beet weer op haar lip maar dat hielp ook niet. Daarna rolde ze zich op haar zij pakte de kussen waar Michael op lag en verborg haar gezicht er in terwijl ze zijn geur op snoof. Uit eindelijk stopte ze met lachen. Iris keek Michael weer aan maar begon al snel weer. Kom op dit kon je niet menen. Als ze hem al niet meer aan kon kijken. Iris beet harder op haar lip en probeerde zich in te houden maar dat lukte niet. Uit eindelijk kon ze toch stoppen. Ze lag weer op haar rug met haar benen over die van Michael heen en keek naar het plafond. Iris borst kast ging snel op en neer. En dat terwijl ze eigenlijk helemaal niet op kon zijn van het lachen aangezien ze ook zonder adem kon. Maar het voelde gewoon fijn. En eigenlijk was het een soort gewoonte.Iris grinnikte wat naar en schudde haar hoofd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   wo feb 01, 2012 8:32 pm

Rustig ademde hij in en uit terwijl zijn ogen in die van haar verdronken waren. Hij keek er graag naar, beter dan tv, beter dan al het mooie van de wereld op een hoop. Hij hielt van het gevoel wat hij kreeg als hij bij haar was. Hij wilde het voor altijd. Eigenlijk moest hij er niet aan denken om weer te scheiden van haar. Het was toch vreemd, het was allemaal zo nieuw voor hem. Zo heftig. Maar problemen had hij er zeker niet mee. Hij had altijd al willen weten of hij überhaupt wel verliefd kon worden. Aangezien nog nooit iemand zijn hart had kunnen stelen. Maar je stal ook niet zo snel iets van een jongen die de grootste dief van de stad. Hij had veel roof acties op zijn geweten. Hij verdiende er dan ook wel genoeg mee. Hij was zelfs in te huren om iemand te vermoorden. Wat extra geld kon geen kwaad. Hij schoot in de lach toen zijn actie geholpen had. Iris moest weer lachen en hem uiteindelijk boos aankeek. Een uitdagende grijns sierde zijn gezicht terwijl zijn blik dezelfde uitdrukking had. Hij glimlachte toen ze eenmaal met haar benen om hem heen lag. Zijn ogen bleven op haar gericht en hij wachtte geduldig tot ze was uitgelachen. Ze leek zelfs moe te worden van het lachen! Terwijl je als vampier zijnde toch niet snel moe werd. Al was lachen toch wel een stuk vermoeiender dan rennen ect. Na een tijdje had het toch wel lang genoeg geduurd. Hij wilde nog een zoen. Zachtjes legde hij zijn handen langs haar wangen/kaken en zoende haar terwijl zijn vingers zachtjes in haar nek kroelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   wo feb 01, 2012 10:03 pm

Iris hoorde de rustige ademhaling van Michael. Het was fijn om het te horen. Om te weten dat er iemand voor haar was die wist wat voor een monster ze was. Iris keek in Michaels ogen en glimlachte. Het was Michael aardig gelukt want ze had een lach kick. Maar hij moest ook lachen waardoor ze nog harder begon te lachen. Man hij was leuk. Heel erg leuk. Hij was nog meer dan leuk. Maar ze kon er geen woord op vinden wat daar bij zou passen. Wat ze wel wist was dat als haar hart het nog deed die nu bijna uit haar borstkas sprong. Ook dat miste Iris. Het gevoel dat je hart klopte bij elk ding wat je deed. Bijvoorbeeld als je een heel stuk had gerent of als er wat spannend gebeurde. Dat soort dingen. Iris zuchtte en schudde haar hoofd. Toen iris weer naar Michael keek verdween de gedachten. Iris vond het grappig toen Michael ook boos terug keek. Toen ze voor haar uit keek wist ze dat Michael naar haar keek. Dat voelde ze gewoon. Naar een tijdje zag ze Michael boven haar gezicht. Glimlachend keek ze hem aan. Iris sloot voor kort haar ogen toen ze zijn handen bij haar wangen voelde. Ze genoot van zijn vingers. Net op het moment dat Iris haar ogen weer los deed voelde ze zijn lippen op de hare. Iris sloot ze al snel weer en sloeg haar armen om hem heen. Waarna ze hem terug zoende. Iris rilde even toen ze zijn vingertoppen in haar nek voelde. Het voelde fijn heel erg fijn. Iris drukte haar lichaam tegen de zijne aan en drukte haar lippen stevig op Michaels lippen. Iris duwde hem plots van haar af en schoot van het bed af. "Sorry" Sprak ze fluisterend terwijl ze tegen de muur aan stond. Iris keek naar de badkamer deur en schoot er heen om hem vervolgens open te doen naar binnen te stappen hem weer dicht doen en op slot. Iris liet zich op de grond zakken en schudde haar hoofd. Hoe leuk en lief Michael wel niet was. Ze kon het niet. Ze was dit niet gewend. Had dit nog nooit gedaan. En dan gelijk moest het zo snel gaan? Het liefst deed ze het rustig aan maar dat kon nu niet meer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Michael

avatar

Aantal berichten : 260
Punten : 563

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: I only miss u when Im breathin' (L)
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   vr feb 03, 2012 7:37 pm

Een melodie speelde zich af in zijn hoofd, maar het lukte hem goed om het mee-neuriën te onderdrukken. Nog altijd sterk verleid keek hij in haar ogen. Damn wat was ze onweerstaanbaar. Een zucht van overgave verliet zijn mond. Hij legde zich erbij neer dat hij gewoon verlieft was, ondanks dat hij altijd had geloofd dat niemand ooit zijn hart zou kunnen stelen. Zodat niemand hem ooit kon breken. Maar dat risico wilde hij lopen voor haar. Dat was. Er was een lange weg te gaan voor hem voordat hij eraan gewend zou raken. Als die tijd beschikbaar tenminste. Even dacht hij na over hoe het zou moeten buiten, zou hij de aandacht van andere wel kunnen weerstaan? Nuchter zou hij allemaal wel kunnen weerstaan, maar wat als hij onder invloed was. Kon hij überhaupt nog wel onder invloed raken nu hij vampier was. Hij zou het vanzelf merken. Hij hoopte maar dat dat nog kon. Hij moest er niet aan denken voor eeuwig clean te moeten blijven. Maar ach, waarom zou hij zich er nu druk om maken? Liefde van haar voelde ook als een soort drug voor hem. Een van het heftige soort. Eenmaal weer aan het zoenen genoot hij van het contact. Totaal rustig ging hij er helemaal in op, totdat hij eruit werd gegooid omdat hij weggeduwd werd. Als reflex had hij gelijk een agressieve houding aangenomen. Maar dat kwam gewoon doordat het diep in hem zat, dat agressieve, vijandige, onbetrouwbare. Bij het zien van haar gezicht en het horen van haar woorden nam hij gelijk weer zijn gevoeligere kant aan en relaxte, ook al snapte hij niet waarom hij zojuist weggeduwd werd. Vragend keek hij haar aan terwijl ze tegen de muur aanstond. Gelukkig dat ze gelijk weg was gegaan. Hij zou het zichzelf nooit vergeven als hij haar perongelijk pijn zou doen. Voor hij het wist hoorde hij de deur al in het slot vallen. Verward staarde hij naar de gesloten deur. Wat was er verkeerd gegaan..? Na een tijdje stond hij op en liep naar de deur. Hij liet zich tegen de muur net erlangs neerzakken op de grond. 'Wil je erover praten..? Of wil je liever even alleen zijn' Vroeg hij zachtjes. Ze zou het wel horen, aangezien hij ook bijna alles hoorde wat erg ver weg gebeurde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iris

avatar

Aantal berichten : 379
Punten : 930

Character sheet
Leeftijd: I'm dead dude, always 17
Partner: I love you but i don't know how to tell❤
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   vr feb 03, 2012 9:02 pm

Iris schrok toch lichtelijk toen ze zag hoe Michael er nu uit zag. Een kleine rilling ging door haar heen. Het was angstaanjagend. Nou ja dat was overdreven. Maar omdat hij rode ogen had wel. Iris zag zijn gezicht veranderen maar toch moest ze weg wezen. Eenmaal in de badkamer bleef ze zitten. Voor haar uit starend en haar hersens draaide volle uren. Man ze had eerde vampier moeten wezen. Ze kon een stuk sneller denken. Iris schudde haar hoofd en sloot haar ogen en probeerde alles op een rijtje te zetten. Iris hoorde hoe Michael op stond. Wat ging hij doen. Ging hij weg. Waar dacht hij trouwens aan. Haatte hij haar nu. Aangezien ze hem een soort van had afgewezen. Iris wachtte tot dat ze de trap hoorde. Maar die hoorde ze niet in plaats daar van hoorde ze hoe hij tegen de deur aan zakte. Iris trok haar knieën op en sloeg haar armen er over heen. 'Wil je erover praten..? Of wil je liever even alleen zijn' Iris dacht naar en legde haar hoofd tegen de deur aan. "Misschien" Fluisterde ze. Het was toch raar om tegen iemand te zeggen dat ze dit niet wilde omdat ze bang was. Omdat ze eigenlijk nog nooit wat had gedaan. Dat hij echt met alles de eerste zat. Iris keek naar haar handen en frunnikte er aan. "Michael ik moet je wat bekennen maar o wee als je lacht." Siste ze. Iris stond op en liep naar het raam. Waar ze ging staan en naar buiten keek. De zon scheen nog maar was verscholen achter de donkere wolken. Iris slikte en keek naar de tuin. "ik-iris slikte moeizaam en beet op haar lip- Ik heb nog nooit iemand gehad" Fluisterde ze dan toch maar. Hopend dat hij het zou begrijpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hey listen you gangster, don't cross the line! [Iris]
Terug naar boven 
Pagina 2 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Zuiden :: Centrum-
Ga naar: