Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Can't control myself.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dean

avatar

Aantal berichten : 10
Punten : 18

Character sheet
Leeftijd: 19
Partner: Be my guest.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Can't control myself.   zo jan 22, 2012 7:25 pm

DEAN


Zijn ademhaling was luid en onregelmatig, zijn bloedrode ogen zochten naar iemand waar hij zijn tanden in kon zetten. Niet dat hij daar het juiste gebied voor had uitgekozen, aangezien het hier aardig uitgestorven leek. Kwaad grepen zijn sterke handen naar een enorme steen, die hij optilde en met een enorme kracht in het water gooide. Zijn moordlustige blik gleed door het gebied, even kort kneep hij zijn ogen samen en versnelde zijn passen zodra de overheerlijke, onweerstaanbare geur van bloed zijn neusgaten vulde. De scheve glimlach die zijn linker mondhoek in een krul trok zorgde ervoor dat hij er alleen maar angstaanjagender uit zat. Toen het mens op zijn netvlies verscheen, schoot hij naar voren en pakte de jongen bij zijn keel vast, duwde hem tegen een boom en grinnikte eens dreigend. Gekraak was hoorbaar toen hij zijn tanden in het vlees zette, zodra hij het bloed in zijn mond voelde stromen kon hij zichzelf niet meer tegen houden en zoog hij het bloed eruit tot de jongen lijkwit werd, zijn ogen weg draaide en hij vervolgens langzaam kouder werd. Zodra hij zich voldaan voelde, trok hij zijn hoofd terug en likte zijn lippen af. Met een luide knal gooide hij het ijskoude lichaam tegen de bruine aarde, keek hij even kort in het rond en schoot de bossen in die het riviertje omsingelde.
Eindelijk was dat hongerige gevoel uit zijn lichaam verdwenen, kon hij zich weer een tijdje schuil houden. Dean schudde zijn hoofd, deed zijn mond nog een keertje extra af met zijn zwarte mouw waarna hij zich een weg baande naar het water. Daar bleef hij staan, tuurde over het gebied terwijl hij zijn ogen eventjes kort sloot. De smaak van het bloed hing nog volop in zijn mond, zijn tanden waren nog een tikkeltje rood en rond zijn lippen was ook nog een beetje te zien. Een lichte zonnestraal hakte zich een weg door het enorme bladerdek, scheen op de huid van Dean waardoor deze een tikkeltje oplichtte. Nog steeds stond een tevreden blik rond zijn lippen en zijn voldane blik werd vervolgens gericht op een aantal personen die naderde.

[Voor degene uit het onzin topic!]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shane

avatar

Aantal berichten : 63
Punten : 280

Character sheet
Leeftijd: 20
Partner:
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Can't control myself.   zo jan 22, 2012 8:21 pm

Met een glimlach op zijn mond liep hij wat door de stad. Hij genoot ervan, het leven.. Ook al was hij eigenlijk dood. Zolang je rond kon lopen, doen en laten wat je wil en bij mensen kon zijn, leefde je. Tenminste, dat vond hij dan. De energie werd groter bij elke pas. Oeps.. Daar had hij even niet aan gedacht.. Hij liep in de richting van de bossen. Maar voordat hij daar aan was gekomen werd het hem al teveel. Nu of nooit.. Dacht hij en rende aan. In een onmenselijk tempo scheurde hij weg. Zigzaggend tussen de mensen door. Maar zonder iemand te raken. Hij racede door naar het bos. Maar dat was niet genoeg. Hij rende verder en verder. Diep in het bos besloot hij zijn talent.. Tenminste, zoals Noah het noemde. Hij focuste zich en liet zijn licht schijnen door zijn handen. Hij bekeek het licht. Eigenlijk was het best mooi. Hij scheen wat rond en pakte een blaadje, het verbrandde in zijn hand. Vett.. Dacht hij met een grijns en pakte er nog een, en nog een. Na een tijdje was hij de energie kwijt. Dit ging veel beter dan rennen. Hij liep door naar de rivier. Al snel drong de geur van een bekende zijn neus binnen. Zonder aarzelen scheurde hij eropaf. 'Boe' Zei hij lachend terwijl hij naar haar nek vloog voor de grap. Hij gaf haar een knuffel. 'Heb je gemist' Zei hij zachtjes en keek in haar ogen. Het was acht waar. Al snel hoorde hij iets en zag een eind verderop iemand dood liggen op de grond. Whaaat? Dacht hij geschrokken. Er stond iemand bij. Hij liep eropaf, hoopte dat Noah hem volgde.

-moet gaaan-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noah

avatar

Aantal berichten : 31
Punten : 107

Character sheet
Leeftijd: 16 Years old, since 1900.
Partner: I don't need one.
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Can't control myself.   zo jan 22, 2012 8:59 pm

In een rustig menselijk tempo bevond Noah zich onder de mensen in de stad. De wolken bedekte de hemel die anders blauw geweest was met een sprankeltje zon er door. De meeste mensen waren aan het praten met elkaar, bespraken onbelangrijke ondwerpen. Mode was een vaak genoemd onderwerp wat haar oren raakte, mensen die er niet uit zagen, mensen die te modieus waren gekleed. Andere die er volgends hun niet uitzagen. Het was best grappig, aangezien hun dachten het zachtjes te fluisteren en Noah alles luid en duidelijk hoorde, maar wat had je ook anders. Een gehoor van een vampier was uitstekend. Na enkele minuten achter het groepje gelopen te hebben was ze er eigenlijk wel weer klaar mee, ze wilde weg bij de mensen. Voor nu tenminste. Snel sloeg ze een steegje in terwijl het donker was, niemand was er te bekennen op enkele straatkatten na tenminste. Noah greep een schaduw terwijl deze enkele keren uit elkaar getrokken werd waarna Rachel er door heen stapte. Het was haar gave, door schaduw’s heen stappen, dingen terug zien. Allemaal verschillende dingen waren mogelijk eigenlijk. Toen ze bij de rivier uit de verkondiger stapte, zoals ze het noemde. Duurde het niet lang voordat er een bekende geur haar neus in kwam. ‘Boe’ Hoorde ze even later terwijl Shane tevoorschijn kwam en haar bij haar nek aanvloog. Uiteindelijk gaf hij haar een knuffel die ze beantwoorde. ‘heb je gemist’ Zij hij zachtjes terwijl hij haar aankeek terwijl Noah hem plagend een kus gaf. ’Ik heb jou ook gemist Shane.’ Sprak ze zacht terwijl ze iets hoorde en Shane zijn blik volgde. Toen Shane erop af ging, volgde Noah hem terwijl ze er uiteindelijk bij uit kwamen. Toen het mens dood op de grond lag trok Noah haar wenkbrauw op. ’Zo te zien had jij dorst?’ Vol afschuw keek ze ernaar. ’Ik dacht dat ik een soort van normaal was,’ Sprak Noah kalm.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fayina

avatar

Aantal berichten : 93
Punten : 191

Character sheet
Leeftijd: 16
Partner: I am looking for a very special, warm and gentle person. That not will break my heart.
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Can't control myself.   zo jan 22, 2012 9:51 pm

Fayina had haar handen in de zakken van een vest gestoken. Het was niet echt een vast die ze zou dragen. Het was namelijk een jongens vest. Maar hij was van Roy geweest. En ook al haatte ze hem. Diep van binnen was ze kapot van verdriet. Ze stapte het pad van haar huis af en liep verder. Ze wou weg van de drukte. Ze wou even alleen zijn. Fayina was eindelijk weer terug. Eindelijk sliep ze weer op haar eigen kamer in haar eigen huis. Nou ja het huis was van Veneska maar het was het zelfde. Fayina glimlachte kort toen ze terug dacht aan hoe Veneska reageerde toen zij merkte dat Fayina weer thuis was. Het was voor haar toch wel anders. Ze kon niet verder gaan voordat ze ze weg was gegaan. Fayina zat nu ook meer op haar kamer dan vroeger. Vroeger was ze haast nooit op haar kamer te vinden. Dan was ze of buiten of gewoon in de woonkamer. Maar het was niet meer zo als vroeger. Ze moest het verleden vergeten. Maar hou wou ze dat ooit gaan doen. Fayina schudde haar hoofd en liep naar het rivier. Onder tussen had ze oordoppen in gedaan. Aangezien ze niet echt zonder muziek kon. Fayina staarde wat voor haar uit en zag plots drie mensen staan. Nieuwsgierig als ze was wou ze er langs heen lopen. Maar toen ze plots een vierde zag liggen schrok ze toch lichtjes. Wat waren die drie mensen van plan. Fayina liep wat dichter bij en schrok zich rot. Nee, Nee dit kon niet. Ze keek beter maar helaas. Het was wel zo. Ze zagen er niet menselijk uit. Dus het moest wel. "Nee" Sprak ze terwijl ze vol ongeloof haar hoofd schudde. Dit waren vampiers. Nu pas realiseerde ze zich dat ze wat had gezegd. Wat als ze haar gehoord hadden. Wat als ze honger hadden. Wie zei dat hen op dieren voedde. Fayina's blauwe, grijs groene ogen keken angstig voor haar uit. Het liefst draaide ze zich om en rende ze gillend weg. Maar ze kon het niet. Waarom moest ze toch ook weer zo nieuwsgierig zijn. "Jullie hebben al gedronken. Laat me leven" Fluisterde ze heel zachtjes. Het leek net als of ze het zei zonder geluid te maken. Maar Fayina wist uit ervaring dat ze dit wel konden verstaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shane

avatar

Aantal berichten : 63
Punten : 280

Character sheet
Leeftijd: 20
Partner:
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Can't control myself.   ma jan 23, 2012 5:33 pm

Toen ze een knuffel teruggaf glimlachte hij genietend. Het voelde goed om weer bij haar te zijn. Aan de voetstappen te horen volgde Noah hem naar de vampier. Eigenlijk was hij gewoon boos.. Boos dat die vampier zomaar een mens vermoorde. Hijzelf had tot nu toe nog niemand vermoord, alleen een meisje veranderd.. Hij kon haar niet zien sterven voor zijn ogen. Gelukkig bleek ze het niet echt erg te vinden. Hij zuchtte diep toen ze erbij aankomen. Even wat ontladen voordat hij zichzelf nog eens verloor en echt boos werd. 'Waarom doe je dit?' Vroeg hij nog redelijk beheerst. Normaal was hij kalm, vrolijk en gezellig, maar soms ook niet, en nu.. Was soms. Zijn gouden ogen waren doordringend op hem gericht. Hij keek op toen hij een hart hoorde. Gevocht door angstige woorden. Zijn blik flitste gelijk naar de jongen. Hij moest eens proberen om nu dat meisje ook nog leeg te zuigen. Hij liep naar het meisje toe, zorgde dat hij tussen haar en die jongen in bleef. 'Rustig maar, hij doet je niets' Zei hij en bleef hem in de gaten houden. 'Ik drink geen bloed' Zei hij en stond nu inmiddels bij haar. Het lijk op de grond kende hij. Niet echt dat het een goede vriend van hem was maar ook zeker geen verkeerde gast. 'Je hebt zojuist een relatie die al 5 jaar in stand is, uit elkaar getrokken' Zei hij tegen de jongen met onderdrukte woede in zijn stem. Hoe zou dat meisje zich voelen wanneer ze het hoorde?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Can't control myself.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Can't control myself.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Oosten :: Rivier-
Ga naar: