Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Movie Night.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Emily

avatar

Aantal berichten : 19
Punten : 50

Character sheet
Leeftijd: 19 Years.
Partner: With out you, I can't live anymore. Sam, you have stole my heart.
Soort:

BerichtOnderwerp: Movie Night.   zo jan 15, 2012 7:23 pm

Diep ademde Emily in, haar zwarte haren waren samen gebonden tot één staart. Het was alweer tegen de middag dat betekende dat straks het roedel weer naar binnen zou rennen voor een maaltijd. Het was erg leuk om er eentje als vriend te hebben, of eerder gezegd als je partner. Alleen was het zo jammer dat hun huis als clubhuis gezien werd waardoor ze voor alle mondjes moesten zorgen. Niet dat Emily het bepaald erg vond, iedereen kon goed voor zichzelf zorgen. Ookal was niet iedereen altijd blij, denkend aan Leah. Die haatte haar, maar wat kon Emily hier aan doen? Kort trok ze haar wenkbrauw op aan die gedachte. het was niet fijn. Snel werden de muffins uit de oven gehaald terwijl deze op een schaal gelegd werd. Iedereen zou straks wel aanvallen, zoals gewoonlijk. Emily wilde vanavond gezellig film kijken met Sam, gewoon afleiding van het vampieren gedoe. Het leek alleen maar toe te nemen, die vampiers. Nog geen half uur later kwam iedereen alweer, behalve Leah. Die wilde het meestal niet. Paul kwam als eerste aangerend, ook Jared kwam daarna op de voet gevolgd door Seth, Embry,Quil. Rachel en Sam kwamen als laatste heel rustig aan gelopen, die hadden meestal niet zo'n haast. Iedereen at de muffins op alsof ze bijna weg zouden rennen van angst. 'Doe eens rustig aan jongens, dames gaan voor!' Sprak Emily omdat Paul en Jared al een muffin op hadden en aan hun tweede waren begonnen. Iedereen ging daarna z'n eigen weg na een korte preek van Sam. De taken werden verdeeld waarna Sam zichzelf op de bank liet neer zakken. Emily deed de deur dicht terwijl ze zichzelf op de bank naast Sam parkeerde en hem een kus gaf in zijn nek. 'Zullen we vanavond een film kijken? Of had je iets anders gepland om te gaan doen vanavond?' Vroeg Emily vragend terwijl ze opstond om op Sam z'n schoot te zitten. Aan elke kant hing een been, terwijl haar knieén op de bank steunde. Plagend keek ze hem aan terwijl ze hem nog een kus op zijn mond gaf.

&& Sam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam

avatar

Aantal berichten : 89
Punten : 323

Character sheet
Leeftijd: 19
Partner: Emily Young
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Movie Night.   zo jan 15, 2012 7:45 pm

Ze hadden weer honger, dacht Sam wat chagarijnig toen de jongens voor hem uit naar hun huis liepen. Waarschijnlijk waren ze bang dat Emily te weinig eten had voorzien en dat ze dus ze snel mogelijk naar binnen moesten. Natuurlijk was Paul als eerste binnen, gevolgd door Jared. Op zijn gemak liep hij de jongens achterna en sloot de deur achter zich. Nog voor hij zelf plaats had kunnen nemen hadden Paul en Jared hun eerste muffin al naar binnen gewerkt en begonnen ze al aan de tweede. Snel pakte Sam twee muffins uit de schaal en liep naar Emily toe. "Hier voordat ze allemaal op zijn." Zachtjes gaf hij haar een kus op haar lippen voordat hij terug naar zijn plaats liep om zelf ook wat te eten. Na een tijdje was alles op, maar voordat iedereen naar huis ging moesten de taken nog verdeeld worden. "Ik denk dat iedereen wel weet dat er 's nachts meer vampiers actief zijn dan overdag, dus moeten er dan ook wachtrondes gelopen worden." overal klonk gekreun, maar niemand protesteerde. Ze wisten zelf ook wel dat het noodzakelijk was om dan ook wacht te lopen. "Deze nacht zijn de wachtrondes voor Jake en Seth, morgen zullen we wel zien wie dan de wacht op zich neemt." Iedereen vertrok en met een zucht liet hij zich op de bank vallen. Soms was het echt zwaar om alfa te zijn, maar hij had het ervoor over. Glimlachend keek hij naar Emily toen ze naast hem kwam zitten en hem een kus in zijn nek gaf. "Voorlopig heb ik niets te doen. Welke film had je in gedachten?" Veel maakte het hem niet uit welke film ze zouden kijken, zolang hij maar bij Emily kon zijn. Wat vermoeid legde hij zijn kin op haar schouder toen ze op zijn schoot kwam zitten. Sam was misschien moe, maar hij weigerde tijdens de film in slaap te vallen. Dat kon hij Emily niet aandoen. Grinnikend kuste hij Emily teder terug, nam haar gezicht in zijn handen en streek met zijn vinger langs de littekens. Het deed hem nog altijd pijn om ze te zien, maar hij had ermee leren leven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emily

avatar

Aantal berichten : 19
Punten : 50

Character sheet
Leeftijd: 19 Years.
Partner: With out you, I can't live anymore. Sam, you have stole my heart.
Soort:

BerichtOnderwerp: Re: Movie Night.   ma jan 16, 2012 5:36 pm

'Hier voordat ze allemaal op zijn.' Met een grimas op haar gezicht pakte ze de muffin aan terwijl ze er langzaam op begon te sabbelen. Emily was niet iemand die snel at of bang was dat haar eten gestolen zou worden. Oké, eigenlijk was ze daar wel bang voor. Sam had haar een zachtjes een kus gegeven terwijl Emily bleef tegen het aanrecht aangeleund staan, toen de muffins allemaal op waren, was Emily haar muffin ook eindelijk op. 'Ik denk dat iedereen wel weet dat er 's nachts meer vampiers actief zijn dan overdag, dus moeten er dan ook wachtrondes gelopen worden.' De meeste kreunde kort, vooral Jared die er totaal geen zin in bleek te hebben. Niet dat iemand durfde te protesteren. 'Deze nacht zijn de wachtrondes voor Jake en Seth, mmorgen zullen we wel zien wie dan de wacht op zich neemt.' Iedereen vertrok terwijl Seth, Jake nog een klap gaf waardoor Emily moest glimlachen.

~ Stukje verder ~

'Voorlopig heb ik niets te doen. Welke film had je in gedachten?' Kort dacht ze na terwijl Sam zijn hoofd op haar schouder plaatste. 'Je bent zeker moe?' Sprak ze redelijk bezorgd. Sam moest goed rusten, hij deed de laaste tijd erg veel. Toen Sam haar gezicht in zijn handen namen keek ze hem met een glimlachje aan. Zijn vinger gleed langs haar littekens die op haar gezicht getekend waren. Emily wist nog allemaal hoe het gekomen was.. Sam was eerst samen met Leah geweest, haar nichtje. Toen Em een keer op bezoek kwam, raakte Sam met haar ingeprent. Emily vond dat helemaal niet leuk in het begin, ze had met hem gepraat. Gezegd tegen hem dat hij terug naar Leah moest gaan, haar moest vergeten. Toen Emily had gezegd dat Sam op zijn vader leek, was hij woedend geworden. Sam haatte hem letterlijk met heel zijn lichaam, heel zijn hart. Elke vezel in zijn lichaam haatte die man. Sam was zo boos geworden, en Emily stond te dichtbij. Uiteindelijk was ze wakker geworden in het ziekenhuis.. Sam was bij haar gebleven waarna Emily het had geaccepteerd. Kort gaf ze hem nog een kusje terwijl ze met haar hand door zijn warrige zwarte haren heen streek. 'Hm, we kunnen de film..' Kort dacht ze na over enkele mogelijkheden. Een horror film, een comedie, een ander soort film. 'We kunnen de film Devil kijken, het gaat over vier mensen in een lift en één van hun is de duivel.. we kunnen ook wat anders kijken, als je een voorstel hebt.' Sprak ze rustig maar half bedenkelijk. Haar armen werden om Sam zijn nek geslagen terwijl haar hoofd tegen het zijne steunde. Ze hield van Sam, met heel haar hart. Zonder hem, wist ze niet wat er met haar zou gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam

avatar

Aantal berichten : 89
Punten : 323

Character sheet
Leeftijd: 19
Partner: Emily Young
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Movie Night.   za jan 28, 2012 9:59 pm

"Voor jou kan ik nog wel even opblijven." Teder glimlachte Sam naar Emily en streek met zijn vingertoppen langs haar gehavende wang. Ze had het niet verdiend om met zo van die grote littekens op haar gezicht rond te lopen en het was zijn schuld dat ze dat nu wel moest. Gewoon omdat ze over zijn vader was begonnen en hij zich niet kon beheersen. Dat was echt de ergste dag van zijn leven geweest, zelfs de beschuldegingen die Leah elke dag naar zijn hoofd smeet waren nog niet zo erg als dat. Meestal was hij dan al in wolvenvorm en hielden de jongens hem wel tegen, maar op die dag waren hij en Emily alleen geweest. Net als nu, maar Sam wist van zichzelf dat hij zichzelf beter had leren beheersen. Emily was een mooie vrouw, met of zonder littekens en zou dat altijd blijven. Ze was zijn zuurstof, zwaartekracht en nog een paar dingen. Nooit oftenimmer zou hij haar nog pijn doen. 'We kunnen de film Devil kijken, het gaat over vier mensen in een lift en één van hun is de duivel.. we kunnen ook wat anders kijken, als je een voorstel hebt.' Devil, sommigen van de jongens hadden hem al gezien en zeiden dat het een goede film was, dus dat was al een aansporing om hem te kijken. "Ik vind hem goed." Zachtjes duwde hij Emily van zijn schoot af, gritste de juiste dvd uit het rek en stak hem in de dvd-speler. "Haal jij wat snacks? Dan spoel ik de reclame al door." Ja, hij had altijd snacks nodig bij een film, anders kon het goed zijn dat zijn maag zou beginnen te grommen en dat zou heel de film verpesten. Met een tevrede glimlach op zijn gezicht ging hij onderuitgezakt in de zetel zitten en wachtte op Emily.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emily

avatar

Aantal berichten : 19
Punten : 50

Character sheet
Leeftijd: 19 Years.
Partner: With out you, I can't live anymore. Sam, you have stole my heart.
Soort:

BerichtOnderwerp: Re: Movie Night.   di jan 31, 2012 4:26 pm

Emily haar bruine ogen waren op Sam gericht terwijl ze luisterde naar hem. ‘Voor jou kan ik nog wel even opblijven.’ De tedere glimlach die zijn gezicht sierde maakte Emily haar hart doen smelten zoals altijd. ‘Gelukkig maar.’ Emily haar licht gebruinde hand streek door Sam zijn zwarte rossige haar heen. Het was waarschijnlijk een drukke dag voor hem geweest, vooral met het aantal vampiers dat ontzettend toe leek te nemen.. Meestal was Emily bezig met het maken van muffins en andere snacks die de packleden meestal in drie tellen opaten, zo afentoe had ze nog tijd om zelf wat te eten als ze de kans kreeg. Ook liep ze afentoe hard om haar conditie op pijl te houden maar de laatste tijd was zelfs dat gevaarlijk dus deed ze dat op dit moment niet meer. Pas als het rustiger zou zijn. ‘Ik vind hem goed.’ Emily voelde hoe Sam haar zachtjes van zijn schoot afduwde terwijl ze opstond. Sam griste de dvd uit het rek terwijl die in de dvd-speler verdween, ‘Haal jij wat snacks? Dan spoel ik de reclame al door.’ Emily keek hem kort serieus aan met een blik van ‘hmm’. Daarna stond ze op terwijl ze in de keuken verdween. Een zak paprika chips werd gepakt, kaas werd gesneden even als enkele plakjes worst. Ook schonk ze twee glazen cola in terwijl alles op tafel werd gezet waarna ze snel een stukje kaas in haar mond stak om naast Sam te gaan zitten die net de film had gestart. ’Hopelijk is het genoeg, ik moet morgen even boodschappen doen, het gaat steeds sneller op de laatste tijd..’ Emily nam weer plaats naast Sam op de bank terwijl haar bruine ogen op het beeld waren gericht en zo afentoe een blik wierpen op Sam die ook naar het beeld keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Movie Night.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Movie Night.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Noorden :: Huizen-
Ga naar: