Twilight


 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Huis van Bella & Charlie Swan.

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Huis van Bella & Charlie Swan.   zo dec 04, 2011 6:53 pm

Spoiler:
 
Bella trok haar la open, haalde er een elastiekje uit en deed haar haar op een staart, waarna ze de la weer sloot en langzaam van de trap af liep. Haar vader, Charlie, liep naar zijn auto en bleef bij het portier staan. ''Ik ben later thuis Bells.'' het enigste wat Bella deed was een keertje knikken en vervolgens haar oordopjes in deed, waarna ze de muziek startte en haar emmer met een spons in de achterbak van haar oranje auto neer zetten. Pff, hij was écht smerig gewoon. Het werd dus tijd dat ze er wat aan zou doen, ookal had ze er helemaal geen zin in. Bella pakte de spons uit het water, liet hem over de oranje lak glijden en zag het verschil meteen. Ondertussen was de spons zo goed als zwart, dus spoelde ze hem een keertje uit in de emmer met sop.
Zuchtend wreef ze over haar voorhoofd, leunde tegen het portier van de auto en staarde voor een paar seconde voor haar uit. De haren van Bella zaten in een lage staart, ze had een blauwe spijkerbroek aan met een zwart shirtje erop en een vest erover heen, want zoals altijd was de temperatuur laag. Ook zag het ernaar uit dat het elk moment zou kunnen gaan regenen, maar ze moest en zal haar auto vandaag schoon krijgen. Haar ogen vielen op de deuk boven het achterwiel, die veroorzaakt was door het incident met dat busje. Edward had haar destijds gered, waar ze overigens enorm blij mee was, maar daar had ze hem nooit echt voor bedankt.. Snel haalde ze de spons uit het water en begon met de motorkap van de auto. Zodra ze naar voren moest bukken, gleed ze bijna uit en kon zichzelf nog net aan de auto vasthouden, anders had ze wéér op de grond gelegen. Damn, wat was het toch irritant om onhandig te zien. Bella beet even op haar onderlip, haalde de spons nog een enkele keer over de motorkap en maakte vervolgens de rest van de auto af, waarna ze de emmer met water in de put bij de stoeprand gooide en trots naar haar oranje, weer glimmende, auto keek.

& Edward, Jacob.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   zo dec 04, 2011 7:11 pm

Het ritmische geluid van zijn voetstappen die zich in de steentjes voor hun huis lagen was duidelijk hoorbaar. Voor hem dan. Even snoof Edward de frisse lucht van het bos op, bedacht hij waar hij naartoe zou gaan. Zijn keuze was echter snel besloten; Bella.
Zijn benen bewogen snel voort onder zijn lichaam, hij zou zo bij Bella zijn. Hij kon écht niet meer zonder haar, hield van haar. Zijn leven zou hij geven voor Bella. Ookal zou dat moeilijk bij hem gaan. Een vampier doden was namelijk niet niks. Je moest weten hóe je het precies deed, en alles. Edward schudde zijn hoofd, keek weer strak voor hem waar hij naartoe ging en versnelde zijn pas voor zover dat kon. In de verte lag het huis van Charlie en Bella al, en dat zorgde ervoor dat een glimlach zijn lippen sierde. Binnen een paar seconden zou hij weer bij haar zijn. Edward zag hoe Bella haar auto stond te wassen, hoe hij helemaal glimde. Toen Edward stilletjes achter Bella stond spreidde hij zijn armen, sloeg hij die om haar middel en legde hij zijn kin op haar schouder en drukte zijn hoofd tegen haar hoofd aan. 'Bells..' Haar nam sprak hij liefdevol uit, en drukte zachtjes een kus in haar nek. 'Dat heb je.. Mooi schoongemaakt?' Plaagde hij haar, Edward bekeek de auto even. Bella had hem misschien al lang, en de deuk in de auto van hem was nog zichtbaar. Natúúrlijk had hij haar auto niet tegengehouden, maar doordat er een sterke druk was gekomen was hij natuurlijk ook naar achteren gedrukt. Daarom stond er nog een afdruk in. Maar of Bella dat erg vond? Vast niet, het liet hem er alleen nog maar aan denken dat hij haar had gered, meer niet. En in feite was het zo dat, als hij dat niet had gedaan, Bella hier niet meer stond..

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Jacob
Moderator
avatar

Aantal berichten : 243
Punten : 447

Character sheet
Leeftijd: 17 Years.
Partner: There is nobody who I can make my love.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   zo dec 04, 2011 8:52 pm

'Ik ben weg!' Bulderde Jake zijn stem door het huis, zijn vader was de enigste in het huis waar hij tegen sprak. Zijn moeder was omgekomen bij een auto ongeluk en zijn zussen waren beide al uit huis. Jake trok de houten deur open en verdween de buitenlucht in, het regende ligt waarbij de mist mee hielp dat je bijna niks zag. Jake liep naar zijn zwarte klassieke Haley-spirit moter, hij nam plaats op het zwarte zadel waarna hij de motor starte. Met een flot tempo reed hij het afrit af en volgde hij de verharde weg richting Forks. Hij reed veels te snel, maar Jake wist wat hij deed, en zo wist hij ook dat er op deze rond dit tijdstip er geen politie auto's reden. Jake droeg ook geen helm, iets wat hij niet nodig vond. Het was koud buiten, maar niet voor hem. Jake naderde het huis van Bella, een kleine straat waar verschillende huizen stonden. Jake stuurde de motor het oprit op, een walgelijk geur drong zijn neus binnen. Als het niet om Bella was gegaan, had hij doorgereden. Maar Jake hielt nou eenmaal van een uitdaging, en het ging hier over Bella. Jake zetten zijn motor uit, en stapte af. Hij lachte kort naar Bella 'Dag Bells' Zijn stem vriendelijk, hoogachtend. Waarna zijn zwarte ogen zich op Edward richten, zijn ogen waren vurig waarbij hij zijn wenkbrauwen naar beneden liet zakken. Jake maakte zich iets breed, 'Edward...' De woorden waren een uitdagende begroeting. Jake liet zijn hand op de bakrand van de rode auto rusten. Zijn blik viel op de duik die in de auto zat 'Bevalt je niet auto?' Zijn stem vriendelijk tegenover Bella. Hij negeerde Edward maar, maar toch was hij boos diep van binnen en die boosheid zou er straks moeten komen om te ontvluchten. Zijn donkere ogen bleef hij op Bella houden. Afwachtend.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   zo dec 04, 2011 9:02 pm

Bella liep richting haar auto, liet haar hand op de motorkap rusten en zuchtte diep. Zó, dat had weer mooi afgehandeld vóórdat het zou gaan regenen. Toen ze ineens twee armen om haar middel voelde, hield ze haar adem in en trok de oordopjes uit haar oren, pas toen ze de stem van Edward hoorde ontspande ze haar lichaam en legde haar handen op de zijne. Een glimlach sierde haar lippen, ze grinnikte zachtjes en voelde hoe zijn lippen haar nek aanraakte. Telkens genoot ze weer van zijn aanrakingen, zijn plotselinge verschijningen en desondanks toch zijn tederheid. Want hoe koud hij ook mocht zijn, Edward was zo liefkozend en zacht tegenover Bella. Zijn plagende woorden deden haar even grinniken, eigenlijk had ze écht haar best gedaan op haar auto. ''Ja hè.'' Bella draaide zich om, stond nu voor Edward en sloeg haar armen rondom zijn nek, waarna ze haar lippen een enkele keer op de zijne drukte. Haar muziek was nog zachtjes te horen vanuit haar oordoppen, maar dat negeerde ze. Pas toen het luide gebrom van een motor hoorbaar was, draaide ze haar hoofd om en zag ze dat ook Jacob bij haar huis aankwam.
Bella liet haar armen van Edward afglijden, leunde tegen de motorkap aan en zeg hoe hij een blik wierp op Edward. Geen vriendelijke blik, maar dat was ook wel te verwachten; ze mochten elkaar absoluut niet. De woorden van Jacob deden haar even glimlachen. ''Hé Jake.'' haar begroeting was zachtjes geweest, aangezien ze zich niet helemaal op haar gemak voelde nu. Puur omdat ze wíst dat die twee elkaar niet lagen, absoluut niet. ''Oh, heb een klein ongelukje gehad.'' greens ze zachtjes, haar hand haalde een paar bruine lokken voor haar gezicht weg en haar blik gleed even naar Edward.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   zo dec 04, 2011 9:38 pm

#
Gegrinnik verliet zijn keelgat, was Bella geschrokken toen hij haar zo ineens vastpakte? Vast wel. 'Ik ben het maar. Of ben je bang van me?' Edward' stem had plagend geklonken, dat kon je zo wel merken. Hij voelde hoe Bella haar handen op de zijne legde, even later haar lichaam omdraaide en haar armen om hem heen sloeg. Edward voelde ook hoe ze haar warme lippen tegen de zijne duwde, totdat een misselijkmakende geur zijn neusgaten binnendrong. Weerwolf
Edward keek op, zag hoe Jacob naar hem keek. Minachtend keek Edward hem aan, meer boos omdat hij hun moment alleen had verstoord. Langzaam hoorde hij zijn naam uit Jacob' keelgat komen, knikte hij naar hem en liep Edward op hem af. 'Je mag dan wel een goede band met Bella hebben maar dan nog: als ik ook maar merk dat je haar iets aandoet, zal ik jou iets aandoen. Niemand komt aan haar, begrepen?' Zijn stem had bevelend geklonken, gemeend. Desondanks dat alles kon hij Jacob' gedachte toch lezen, wist hij alles wat hij over Edward dacht. Toen hij ineens over Bella' auto begon keek Edward op. 'Dat heb ik gedaan. Daarmee heb ik Bella' leven gered.' Edward' stem klonk boos, woedend. Beter keek Jacob naar zichzelf. Daar had hij al genoeg aan. Misschien was dit gedoe wel kinderachtig maar, dat kwam doordat hun stammen ruzie hadden, een verdrag hadden gelegd. Maar dit was niemands gebied. Edward kon hem dus niet wegsturen - andersom ook niet.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Jacob
Moderator
avatar

Aantal berichten : 243
Punten : 447

Character sheet
Leeftijd: 17 Years.
Partner: There is nobody who I can make my love.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 2:36 pm

Jake fronste zijn wenkbrauw toen de woorden van Edward tot hem binnen drong 'Dat zelfde kan ik ook tegenn jou zeggen! Want de kans dat jij haar wat aan zou kunnen is denk ik iets groter' Jake lachte flauw, want hij hoefde niet bang te zijn haar wat aan te doen. Edward was degene die zich in moest houden om Bella niet leeg te zuigen, hij niet. Jake veranderde zijn positie, iets wat ontspannen liet hij zich tegen de auto aanleunen waarbij hij zijn armen over elkaar heen sloeg. Zijn blik vriendelijk tegenover Bella, maar vijandelijk tegenover Edward. Jake was minder groot dan eerst, hij had een groeisput gemaakt naar de 2 meter maar dat was nu geminderd. Ook was hij minder slungelig gebouwd, in plaats daarvan waren en spieren gekomen waardoor hij breder werd en er volwassener uit ging zien. 'Flinker kerel' Reageerde hij plagend op de woorden van Edward. Bella had nog niks gezegd, alleen dat ze een klein ongelukje had gehad. Maar die bloedzuiger konn natuurlijk gedachtes lezen, vandoor zijn antwoord. 'En blijf uit me hoofd!' Vuurde hij op Edward af, zijn gedachtes gingen hem niks aan. 'Bells had je nog gehoord van die moorden?' Bij het woord moorden liet hij zijn blik kort over Edward gaan. Hij wist waarschijnlijk waar hij het over had, en hij had Bella waarschijnlijk er met bedoelingen nog niks over verteld. Er waren drie vampieren rond Forks die vele mensen hadden vermoord, en het was aan Sam en zijn roedel om daarachter aan te gaan. Waar Jake ook deel van uit maakte. Dat was ook de rede waardoor hij lichamelijk en geestelijk gesloopt was, Jake kon veel meer hebben dan een gewoon mens. Maar als hij dag en nacht bezig was met het achterna zitten van die stomme bloedzuigers, werd het zelfs voor hem en de roedel te veel. Maar ze gaven niet op, het was aan hun om de mensen te beschermen. Jake werd ligt geiriteerd door de starende blik van Edward, hij leek wel op een uil met van die grote gele starende die ogen. Die je de hele tijd aan bleven kijken, zonder te knipperen. Schijt irritant, Jake zuchte beheerst.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 2:55 pm

Ze voelde de bui al hangen; dat werd echt niet gezellig vandaag. Zodra Edward zijn blik op Jake liet vallen en op hem afstapte, beet Bella op haar lip en wachtte het nog even af. Pas als ze het idee had dat het echt uit ging lopen op een ruzie, zou ze ingrijpen. Afkeurend schudde ze haar hoofd, ze wendde haar blik even af van de twee jongens, maar luisterde nog wel naar de woorden die ze tegen elkaar uitspraken. ''Jullie doen me allebei niks..'' na haar woorden pakte ze de hand van Edward, trok hem naar haar toe en richtte haar ogen op de zijne. Hij moest zich inhouden, evenals Jake dat moest. Edward vertelde Jacob over het incident met de auto, hij had wel gelijk. Want als Edward het busje niet tegen gehouden had, stond Bella hier niet meer. Zuchtend liet ze haar blik op Jake vallen, waarom konden ze niet gewoon even normaal tegen elkaar doen? Al deden ze het alleen al voor Bella, haar dag begon enorm goed en veranderde nu compleet. De vraag van Jake overstemde haar gedachten, ze richtte haar blik op hem en knikte. ''Ja, m'n vader vertelde het vanmorgen.'' als hem maar niks overkwam, want haar vader was wel degene die erachter moest komen wie de dader was.
Het was duidelijk te zien dat de twee zich aan elkaar irriteerde, eigenlijk had ze ook niet echt gepland dat ze beide, tegelijk, naar haar toe zouden komen. Het liefste vermeed ze dat, maar het bleek maar weer dat dat niet mogelijk was. Een zuchtte ontsnapte tussen haar lippen door, Bella keek even naar Edward, schudde vervolgens haar hoofd en hoopte dat het nu afgelopen was, ze gewoon eventjes normaal tegen elkaar konden doen.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 3:27 pm

Edward trok zijn wenkbrauwen op toen Jacob tegen hem sprak. 'Ik zou haar nóóit wat aandoen, ik hou van haar.' Toen hij Bella wat hoorde zeggen voelde hij even haar warme hand tegen de zijne aan, trok Bella hem naar achteren. Edward zou zichzelf wel in wíllen houden, maar alleen voor Bella natuurlijk, niet voor Jacob. Echt niet. Hij zou Bella nooit wat aandoen, misschien waren zijn verlangens naar haar groot, maar hij was al zó lang vampier dat hij zichzelf uitermate goed kon beheersen, als één van de beste van zijn broers en zussen. Natuurlijk was Edward wel langer vampier als hun, maar dan nog.. Ze hoefde zichzelf sowieso geen zorgen te maken; Edward wist wat hij deed. Niks.
'Moet jij maar niet zoveel denken, krijg ik het ook niet te horen.' Toen Jacob ineens begon over het incident van de moorden keek Edward van de grond meteen op, zijn blik op Jacob richtend. 'James, Victoria & Laurent. Volgens Alice.' Edward kende die 3, ze leefden van mensenbloed. Hun hadden alle moorden gepleegd, alles, daar hoefde Edward niet over te twijfelen. Gelukkig leefde Edward van dierenbloed, een principe dat Carlisle had uitgevonden omdat hij geen mensenbloed wilde drinken. Even glimlachte hij bij het idee, dat was maar goed ook. Stelde je voor, als hij mensenbloed dronk, zou hij nu iedereen willen bijten. Iets wat hij écht niet wilde doen. Okee, hij wás een monster, maar hij doodde geen mensen meer nu. Toen hij ineens iets voor hem zag bewegen keek Edward even, het was Bella. Ze schudde haar hoofd en wist meteen wat ze daarmee bedoelde; geen ruzie meer met Jacob. Nee, nú even niet meer. Maar wacht maar eens af als Bella er níet bij zou zijn..

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Jacob
Moderator
avatar

Aantal berichten : 243
Punten : 447

Character sheet
Leeftijd: 17 Years.
Partner: There is nobody who I can make my love.
Soort: Weerwolf

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 4:17 pm

Jake tuitte zijn lippen iets om weer een beledigende reactie naar Edward toe te gooien. Maar hij hielt zich in, hij wou niet dat Bella hier de dupe van zou worden. Hij hielt van Bella, maar hij wist dat hij nooit tussen die twee zou komen. En dat gevoel haatte hij gewoon, 'Niet denken kan niet' Zijn woorden waren rustig, en droogjes. Hij sprak tegen Edward zonder hem aan te kijken, immers omdat hij geen respect had. Als wolf zijnde zou hij recht in zijn ogen priemen, als teken van dominantie maar daar had hij nu als mens zijnde geen behoefte aan. 'Ik vroeg het aan Bella, heet jij Bella?' Deze keer waren zijn woorden minder beheerst en keek hij Edward recht in de ogen aan. Hij kon dit gewoon niet tolleren, en nog 1 opmerking die hem niet aanstond en zou hem letterlijk te lijf gaan! Nee, niet nu Jake! Sprak hij zichzelf toe, hij kon dit niet doen waar Bella bij was. Misschien als hij Edward ooit alleen tegen zou komen... Nee ook, daarbij zou hij Bella verdriet doen. En als Edward zijn hersenen zou gebruiken zou hij hetzelfde denken. Enkel kon hij hem nu alleen maar neerhalen met zijn woorden. Hij was eigenlijk wel benieuwd of Bella al wist wat hij was. Ze wist immers niet wat hij was, en dat moest hij voorlopig ook maar houden zo. Hij wist zelf ook niet alles van waar hij toe in staat was. Jake keek neerdrukkend neer op Edward, en wachte af. Ondertussen viel zijn blik op de bossen achter Bella en Edward, hij hoorde het geschuivel van de grond en voelde de de ogen die op hem neerkijk. Sam en de roedel waren in de buurt, hij kon ze horen en ruiken. Het werd tijd dat hij er zo vandoor ging, de roedel had hem nodig. Hij hoopte dat Edward zijn gedachte nu las, aangezien ook hij moest weten dat hij en de roedel bezig waren om de nomaden op te sporen. 'Ik ga zo maar weer! Zie ik je binnekort weer Bells?' Hij duwde zich van de auto af, en liep op Bella af waarna hij zijn massieve lichaam om haar heen sloeg en haar een knuffel gaf. Waarbij hij Edward spriemend in de ogen aankeek. 'Doeg Bells!' Hij liet haar los en stapte op zijn motor waarna hij weg reed.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 4:32 pm

Bella begon het zat te worden, steeds dat bekvechten tussen Edward en Jacob. Het leken wel twee wijven. Hoofdschuddend keek ze van Jake weer door naar Edward, ze was teleurgesteld dat ze dit moesten doen in het bijzijn van Bella. Al had ze ook niet gewild dat ze het zonder haar deden, want dan wist ze niet wat er gebeurd zou zijn. ''Kom op, doe even normaal tegen elkaar.'' de woorden van Bella overstemde de stem van de twee jongens, Bella draaide haar lichaam om, trok het portier van haar auto open en haalde haar sleutels uit het slot, want die zaten er zo te zien nog in. Snel sloot ze de deur weer, leunde er tegen aan en zuchtte diep. ''Jake, het is toch alleen maar fijn dat Edward weet wie de daders zijn?'' ze ergerde zich kapot aan het gedrag van hun beide, dus niet alleen aan die van Jake. Bella liet de sleutels in haar zak vallen, liet haar ogen naar de grond staren en voelde de spanning tussen Jacob en Edward, want die was sterk aanwezig. Bella zonderde zichzelf een beetje af, want het enigste waar het nu om draaide, was over het wijven gedrag van hun beide.
Toen ze de woorden van Jake hoorde, keek ze hem even aan. Dat was dan dus ook opgelost, niet dat ze hem persee weg wilde hebben, maar het was wel beter voor Edward. Overigens ook voor haar, dan zou ze niet midden in het bekvechten van hen zitten. Jake kwam haar kant op gelopen, sloeg zijn armen om haar heen en gaf haar een knuffel. Bella glimlachte, knikte toen ze zijn woorden hoorde. ''Ja, vast wel.'' haar woorden hadden vriendelijk geklonken en de glimlach rond haar lippen was ietsjes breder geworden. Bella zag hoe hij wegreed op zijn motor, waarna ze haar ogen op Edward richtte.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 4:56 pm

Pff.. Dé hufter. Lekker bijdehand weer.. Het was dat Bella er bij stond, anders was hij hem zo om de nek gevlogen, zó windde hij hem op qua woede. Edward schudde zijn hoofd, in de hoop hem niet aan te gaan vallen of iets dergelijks. Het was ook zó irritant heel de tijd zijn gedachten te horen, continu. Bij de meeste hoorde hij om de zoveel minuten iets, maar bij Jacob? Heel de tijd. Oók had Jake hem bij zijn woorden niet aangekeken, minachtend. Deed Edward weer eens normaal, begon hij zó? Als hij nog zo door zou gaan.. Zou Edward beslist vertrekken. Toen hij ineens de ingrijpende woorden van Bella hoorde keek Edward op, híj deed toch niks meer? Jake begon er ook weer over ofdat hij Bella heette. Ja dááááag, dan niet hè, hij dacht namelijk dat hij Jake wel had kunnen 'helpen' door te zeggen wie het waren. Even zuchtte Edward hoofdschuddend, keek hij naar beneden.
Stank. Vieze, natte, honden stank, in de verte. Bij de gedachte van Jacob knikte hij, wist hij wat hij ging doen. Gelukkig maar dat hij wegging, anders had Edward diezelfde beslissing ook genomen. Jake gaf Bella een knuffel, Edward keek toe hoe tijdens die knuffel Jake raar naar hem keek. Jaloersmakend? Nee. Edward gaf Bella zo váák een knuffel, meestal meer dan dat.. Hij zag hoe Jake op zijn motor stapte, even later weer wegreed en Bella zijn blik op hem legde. Bang was hij wel, voor haar reactie. 'Bella het.. Spijt me.' Zijn stem had zachtjes geklonken, de woorden meende hij. Langzaam stapte hij op haar af, ging hij voor haar staan en keek haar in haar ogen aan. Het spijtte hem echt..

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 5:06 pm

Bella keek Jacob nog enkele secondes na, waarna ze haar blik weer op Edward richtte. Zijn woorden klonken in haar oren, Bella glimlachte en zodra Edward voor haar stand, pakte ze zijn hand vast en keek hem aan. ''Geen sorry zeggen, het is jou schuld niet.'' haar woorden verlieten zachtjes haar mond, Bella's blik was op die van Edward gericht, terwijl ze nu verlangde naar een moment alleen met Edward. Vooral na dat bekvechten, ze had er zo geen trek meer in daar net. Nog steeds had ze de hand van Edward vast, Bella keek richting haar huisdeur. ''Zullen we naar binnen gaan?'' tijdens haar woorden werd er een glimlach rond haar lippen gevormd, zonder op antwoord te wachten pakte ze zijn hand steviger vast en liep samen met hem naar de voordeur, waarna ze de sleutels uit haar zak gritste en ze in het slot duwde, de sleutel omdraaide en je een klik hoorde, waarna de deur zich opende. Samen met Edward liep ze haar huis binnen, ze gooide de deur achter zich dicht en snoof eens zachtjes. Haar vader zou toch pas later thuis komen, dus ze zouden nog wel even alleen zijn. Niet dat ze iets van plan was of iets dergelijks, gewoon even wat tijd alleen. Bella gooide haar sleutels op tafel, ging voor Edward staan en glimlachte lichtjes.
''Ik hou van je Edward.'' zonder zich ervan bewust te zijn rolde de woorden over haar tong, terwijl ze even naar de woonkamer keek, zuchtte ze lichtjes en liet haar blik vervolgens weer op Edward vallen. Hij was geweldig..

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 6:20 pm

#I will never be the same, without you ..

Een speelse glimlach stond rond zijn lippen bij de woorden van Bella. 'Van wie dan wel, ík heb dat toch gedaan? Ik had het niet moeten doen, niet waar jij bij was..' Edward voelde hoe Bella zijn hand harder vastpakte en voordat hij kon antwoorden op haar vraag, ze hem al meetrok. Natuurlijk was Edward ontspannen, trok hij niet tegen ofzo, anders zou Bella hem misschien wel niet van zijn plek af kunnen trekken. Hij zag hoe Bella in haar jaszak graaide, de sleutel erin vond en de deur open deed. 'Is Charlie thuis?' Edward keek even naar Bella, met een geheimzinnig lachje en liep naar binnen toen Bella dat ook had gedaan.
Bij de woorden van Bella moest hij lachen, glimlachen en keek even haar huis rond. Daarna richtte hij zijn blik weer op Bella en keek hij haar met een glimlach aan. 'Ik ook van jou, zielsveel.' Edward boog zichzelf naar voren toe, speelde met zijn hand in haar haren en drukte een kus op kus op haar mond, zoende haar. Even later trok Edward zijn hoofd weer terug, keek hij Bella glimlachend aan. 'Ik wist niet, dat ik óóit in mijn saaie leven iemand kon vinden waar ik van kon houden. Maar toch na één eeuw, heb ik toch eindelijk diegene gevonden. De leeuw en het lammetje..'

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 6:35 pm

Bella duwde haar vinger tegen Edward's mond aan toen hij doorging over het ruzietje met Jake. ''Ssht. Maak je d'r niet druk om.'' haar ogen glinsterde toen hij vroeg of haar vader thuis was, meteen schudde ze haar hoofd. Hij zou pas later thuis komen, wanneer wist Bells dus ook niet. ''Nee, hij kwam later thuis zei hij.'' na die woorden verplaatste ze haar armen, sloeg die rond zijn nek en voelde hoe zijn koude lichaam tegen de hare drukte, maar het ergerde haar niet. Ze genoot er juist van, want elk moment dat ze bij Edward was, werden haar gevoelens alleen maar sterker. Nooit meer zou ze hem verlaten, Edward was de ware; ook andersom was dat het geval. Wat maar goed was, want als ze hem kwijt zou raken, zou ze niet weten wat ze ging doen. In ieder geval niet de tijd daar nu aan te denken, toen ze de bevestiging hoorde dat ook Edward van haar hield, werd de glimlach rond haar lippen alleen maar groter. Bella grinnikte zachtjes toen ze de hand van Edward door haar haren voelde gaan, Bella sloot haar ogen toen ze zijn lippen op de hare voelde terwijl haar vingertoppen zijn nek zachtjes streelde. Bella was zo enorm blij met hem, dat was niet in woorden uit te leggen. Nooit meer zou ze zoiets voor een jongen voelen.
Ze voelde hoe Edward zijn hoofd weer terugtrok, Bella glimlachte lichtjes en beet even kort op haar onderlip. Zijn woorden zorgde ervoor dat ze zachtjes grinnikte en nog een enkele kus op zijn lippen drukte. ''Ik ben zo enorm blij met je Edward..'' Bella legde haar hoofd even kort op haar borst, wierp toen een blik op het raam. Het werd donker, eigenlijk tijd voor haar om te gaan slapen; maar ze wilde Edward niet naar huis sturen.. ''Ik ga naar boven, ga je mee of..?'' zou hij al naar huis willen? Een kleine zucht glipte tussen haar lippen door, terwijl ze rustig afwachtten wat hij wilde.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 9:38 pm

Bij de woorden van Bella grinnikte hij even lichtjes, voelde hoe ze haar vinger op zijn mond drukte zodat hij zijn mond zou houden. Okedan. Bij het antwoord op zijn vraag of dat Charlie thuis was, reageerde Bella meteen en knikte Edward. 'Oke, als je hem morgen ziet, doe hem maar de groeten..' Edward glimlachte bij die zin, tja.. Hij móest toch wel een goede indruk maken op de vader van Bella, of niet soms? Langzaam voelde hij de armen van Bella om zijn nek, hoe ze haar lichaam tegen zijn lichaam aandrukte. Hij voelde hoe Bella' vingertoppen zijn nek zachtjes streelde, liet hem ondertussen lachen en toen hij weer naar Bella keek, verscheen er een glimlach op zijn gezicht. 'Ik heb een eeuw op je gewacht, zal ook een eeuw van jou houden..'
Even drukte Bella weer een korte kus op zijn lippen, glimlachte Edward daarna naar haar en keek hij Bella aan in haar chocoladebruine ogen. Zijn ogen waren nu zeker goudkleurig, hij was tevreden, niet boos, dus móest dat haast wel. Toen Bella vroeg of hij mee naar boven ging grinnikte hij. 'Is.. Goed.' Hij zag hoe Bella de trap bestormde, eveneens deed Edward hetzelfde en bovenaan de trap liep hij weer achter Bella aan, waarschijnlijk naar haar kamer toe. Haar kamer, in de avonden, wanneer hij niks te doen had was hij stiekem wel eens bij Bella geweest, al een paar keer. Gewoon, om te kijken of ze niet lag te gillen of te praten in haar slaap. 'Je hebt trouwens altijd wel.. Mooie dromen hè?' Edward keek plagend naar Bella, natúúrlijk zou ze niet weten dat hij soms in de nacht over haar waakte, maar als ze nu logisch nadacht, zou ze het antwoord moeten weten eigenlijk. Zijn goudkleurige ogen keken even haar kamer rond, kijkend of er nog iets wat veranderd sinds hij de laatste keer was komen kijken. Dat was niet het geval dus. Edward keek weer naar Bella, met een lieve glimlach.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 9:48 pm

Toen Edward zei dat ze de groeten moest doen aan haar vader grinnikte ze zachtjes. ''Zal ik doen.'' terwijl ze haar voorhoofd even fronste liet ze haar blik door het huis glijden. Het was opgeruimd, altijd wanneer haar vader het huis verliet. Natuurlijk hielp Bella hem veel, haar vader was veranderd nadat hij was gescheiden van haar moeder. De woorden van Edward deden haar enorm goed, haar glimlach werd breder en snel drukte ze haar lippen op de zijne. ''Hmm, jammer dat ik dat niet kan zeggen.'' bij die woorden draaide ze haar hoofd weg, beet ze even op haar onderlip en hoorde de bevestigende woorden toen Bella vroeg of hij mee ging naar boven. Bella deed een stap naar achter, liep richting de trap en zachtjes, ritmisch tikte haar sneakers op de trap treeën. Eenmaal boven liep ze regelrecht door naar haar kamer, opende de deur en plofte neer op haar bed. Bella maakte de veters van haar schoenen les, duwde ze vervolgens onder haar bed en liet zichzelf achterover vallen. Een diepe zucht was hoorbaar, dat was weer een dagje hoor. Pff, de laatste dagen gebeurde er echt enorm veel dingen, maar dat maakte het allemaal zo leuk. Niet dat ze het naar haar zin had toen Edward en Jacob aan het bekvechten waren, ze voelde zich absoluut niet op haar gemak. Toen ze de woorden van Edward hoorde, draaide ze haar hoofd zijn richting in en haalde haar wenkbrauwen op.
Kon hij dan.. huh? Kwam hij 's avonds bij haar? Bella glimlachte lichtjes. ''En hoe weet jij dat?'' tijdens haar woorden draaide ze haar hoofd naar Edward, kwam overeind en keek met een plagende glimlach zijn richting in. Dan wilde ze wel eens weten hoe hij hier binnen kwam, Bella had hem overigens nog nooit opgemerkt. Haar dromen gingen bijna altijd over Edward en was hij het niet, was het Jacob wel. Geen leuke dromen overigens, Bella wist niet hoe het kwam. Ook sliep ze onverschillig, dat was de reden dat ze de afgelopen dagen zo enorm moe was.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 10:24 pm

#
Knikkend keek hij Bella aan, moest ze doen, zou haar vader dat eigenlijk niet raar ofzo vinden? Welnee, misschien leek het dan in Charlie' opzicht dat hij netjes was, ofzo. Een laag gegrinnik verliet zijn keelgat toen Bella erover begon dat zij waarschijnlijk geen eeuw van hem kon houden, ze dan al dood was. 'Ooit zal je de kans kunnen krijgen om net als mij te worden. Een kans die ik niet kreeg, alhoewel hel geen pretje is om zo een eeuw te leven. Maar met jou.. Wil ik nog miljoenen jaren leven..'
Een brede grijns stond op zijn gezicht bevestigd, zijn wenkbrauwen omhoog getrokken. 'Wel.. Ik hoor je altijd mijn naam zeggen. Meestal tenminste. Het zijn zeker nachtmerries, of niet soms?' Een speeklse grijns was van zijn gezicht af te lezen, plagend had hij de woorden uitgesproken, maar zo onschuldig mogelijk naar Bella kijkend. Waarschijnlijk zou Bella het raar vinden, aangezien ze nog niet wist dat hij alle nachten wakker was, niet sliep. Alhoewel de nachten soms ook eens in de zoveel tijd uit jagen bestond, dat was namelijk het veiligste tijdstip, soms. In de middag of 's ochtend kon het natuurlijk ook altijd nog. Zijn blik gleed uit naar het raam, naar buiten. 'Moet je niet gaan slapen?' Hmm.. Misschien had dat laatste wel een beetje raar geklonken maar okee. Bella zou er nog wel achterkomen dat hij nooit sliep. Altijd wakker was. Ooit..

_________________Laatst aangepast door Edward op di dec 06, 2011 4:26 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   ma dec 05, 2011 10:38 pm

Terwijl ze haar kast opende om er een langs, los t-shirt uit te halen draaide ze haar hoofd naar Edward die sprak. Haar ogen glinsterde, Bella glimlachte lichtjes en sloeg haar ogen neer. ''Ooit.. Ik wil straks geen 10 jaar ouder zijn als jou en dan gebeten worden..'' haar worden klonken gemeend en de glimlach rond haar lippen was overigens ook iets minder geworden. Daaruit was ookal meteen op te maken dat ze het serieus bedoelde, maar dat wist Edward goed. Al vanaf het begin dat ze een relatie hadden wilde ze het, nu hoefde ze Edward alleen nog maar over te halen. Toen hij over haar nachtmerries begon slikte ze, Bella draaide zich om en haalde een lang, grijs shirt uit haar kast die ze vervolgens op haar bed gooide. ''Ik heb geen idee hoe het komt. Maar de laatste dagen heb ik inderdaad veel nachtmerries.'' Bella plofte neer op haar bed, friemelde wat aan het grijze shirt en slaakte vervolgens een diepe zucht. De woorden van Edward deden haar even glimlachen, dat zou ze inderdaad maar eens moeten doen ja. ''Moet jij ook niet slapen dan?'' haar woorden hadden gemeend geklonken, ze vond het overigens niet erg als hij langs haar kwam liggen. Misschien dat de nachtmerries dan een keertje wegbleven.
Bella nam het shirt in haar hand, liep naar de badkamer en kleedde zichzelf daar om, waarna ze weer terug naar haar kamer liep. Eenmaal daar stapte ze in haar bed, kroop onder de dekens terwijl haar blik op Edward was gericht.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   di dec 06, 2011 4:37 pm

Een grinnik verliet zijn keel bij de woorden van Bella. 'Natuurlijk niet. Verwacht dat maar niet.. Je moet het alleen écht doen als je het zelf wilt, voor niemand anders. Maar nu nog niet.. Dat wil ik je niet aandoen.' Bella moest er zelf natuurlijk goed over nadenken, weten of ze het allemaal wel écht wilde, niet dood gaan etc.. Een glimlach stond op zijn gezicht bevestigd bij Bella' volgende woorden. 'Achjaa.. Soms hoor ik je ook Jacob zeggen, of Jake. Dát zullen vast enge dromen zijn..' Plagend keek hij Bella aan, keek hij hoe ze met haar lange shirt naar - waarschijnlijk - haar badkamer liep om haar daar te verkleden.
Langzaam schudde hij zijn hoofd. 'Ik blijf wel bij jou.. Als je dat goed vind? Misschien krijg je dan geen nachtmerries.. Moet ik.. naast je komen liggen?' Edward keek Bella vragend aan, haalde zijn hand even door zijn haar en keek toe hoe ze in haar bed ging liggen, naar hem keek. Het werd al laat en.. Edward had waarschijnlijk deze nacht toch niks te doen. Kon hij hier beter blijven.. Moest hij alleen wel oppassen als dát Charlie thuis kwam en naar Bella kwam kijken, hij snel even weg ging en een paar minuten later weer terug zou komen. Geen moeilijke opdracht toch?

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   di dec 06, 2011 4:53 pm

De woorden van Edward deden haar even glimlachen. Als ze het deed, deed ze het eerlijk gezegd wél voor iemand. Voor Edward, want ze wilde een vampier worden om dag en nacht bij hem te kunnen zijn, eeuwen lang. Bella trok de dekens wat hoger op, zuchtte zachtjes en draaide zich op haar rug. ''Ik wil het enorm graag, alleen al omdat ik dan voor altijd bij je kan zijn.'' na haar woorden glimlachte ze breed. Haar ogen priemde in de zijne, wachten tot hij langs haar kwam liggen. Tot ze zijn woorden hoorde, kort grinnikte ze en schudde ze haar hoofd. Haar nachtmerries over Edward waren anders ook niet heel erg plezierig. Al had ze nog maar een paar nachtmerries over hem gehad, de andere waren gewone dromen. ''Alleen moeten we dan wel uitkijken als mijn vader naar boven komt. Hij flipt als hij ziet dat je bij me in bed ligt.'' grinnikend verlieten de woorden haar mond terwijl ze naar de linkerkant schoof, zodat ook Edward op haar bed kon komen liggen.
Bella duwde haar hoofd in haar kussen, sloot even kort haar ogen en geeuwde. Het werd steeds later en ze had haar nachtrust echt nodig, want morgen zou ze weer vroeg op moeten om naar school te gaan. Ze kon dan net zo goed samen met Edward gaan, aangezien hij dan nog hier was. Óf hij zou ondertussen al naar huis gegaan zijn, maar dat zag ze 's ochtends dan wel. Als ze nu maar in zijn armen in slaap kon vallen, dat zou al heel veel goed maken. Bella wist dat Edward op dieren jaagde, dat was immers zijn voedsel. Als hij liever 's nachts ging jagen; moest hij dat doen. Haar ogen opende zich weer, haar blik was gericht op Edward en ze strekte haar armen even uit, waarna ze die boven op de dekens legde. Wachtend tot Edward langs haar zou komen liggen.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   di dec 06, 2011 5:42 pm

Even schudde hij zijn hoofd. 'Bella het is niet zo.. Gemakkelijk. De dagen daarna zullen pijnlijk zijn, zal de wond branden. Je zult ook verlangen naar bloed, mensenbloed.. En.. Jij kúnt nog een keuze maken, ik heb dat nooit gekunt. En tja.. als ik die wél had gehad, had ik wel geweten wat ik gekozen zou hebben..' Zijn goudkleurige ogen keken weer naar Bella, die ondertussen de dekens wat hoger getrokken had, dat zorgde voor een glimlach op zijn gezicht. 'Uhmm.. Je weet hopelijk wel nogsteeds, dat ik snel kan rennen? Ik kan als ik hem hoor, meteen achter de deur staan -geen probleem.'
Binnen een paar seconden lag Edward naast Bella, zijn ogen naar Bella toe kijkend. De dekens lagen niet over hem heen, was niet nodig, hij ging toch niet slapen. Op de een of andere manier bedacht Edward dat als Bella misschien in zijn armen zou beginnen met slapen, ze misschien geen nachtmerries zou krijgen.. Hopelijk wel dan. 'Je mag wel tegen mij aan komen liggen hoor, tegen mij aan slapen. Vind ik niet erg.' De woorden kwamen liefkozend uit zijn mond en zijn ogen bleven ook kijken naar Bella. Hij bleef maar liefjes glimlachen, misschien zou hij wel koud zijn natuurlijk als Bella tegen hem aan kwam liggen, maar áls er een of andere vampier of weerwolf naar haar huis toe zou gaan, zou hij er zijn, zou hij kijken wie het was. Niemand kwam aan Bella, vooral niet nu hij van haar hield, zijn leven had hij voor haar over.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   di dec 06, 2011 6:24 pm

Bella draaide haar hoofd weg toen ze de woorden van Edward hoorde. Dacht hij dat ze het erniet voor over had om voor altijd bij hem te zijn? Want dat was wat ze wilde, maar ze snapte wel dat Edward haar nu nog niet wilde veranderen. Toch wist Bella dat ze zich niet zou bedenken. ''Dus.. Je zou het wel ooit willen doen?'' haar woorden klonken zachtjes, een glimlach speelde met haar lippen en de chocoladebruine ogen keken recht in de goudkleurige ogen van Edward. Vervolgens slaakte ze een zucht, wreef ze haar bruine lokken voor haar ogen weg en liet haar hand vervolgens weer op het dekbed vallen. Haar verwarming had ze wat hoger gedraait en het begon steeds warmer te worden. De woorden van Edward deden haar even grinniken.
''Vast niet, dan hoef ik me iniedergeval nergens druk om te maken.'' haar woorden hadden grinnikend geklonken. Binnen een paar seconde lag Edward langs haar, glimlachend keek ze hem aan, waarna ze haar hoofd naar de zijne bracht en een kus op zijn lippen drukte. Zijn woorden zorgde ervoor dat haar hoofd op zijn borst kwam te liggen, waarna haar ogen zich sloten en haar hand op de borst van Edward kwam te liggen. Al snel viel ze in slaap, niet horend dat haar vader de auto op de oprit plaatste en naar binnen liep.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   di dec 06, 2011 6:58 pm

Licht grijnsde hij naar Bella toe bij haar vraag, keek hij haar recht in haar ogen aan en dacht hij na. 'Misschien wel.. Misschien niet.' Even haalde hij een lok haar voor haar ogen weg en duwde die achter haar oor, waarna hij even kort zijn lippen op de hare duwde. Even later voelde hij hoe Bella hem terug kuste. Bella was natuurlijk altjd warmer als hem, maar ookal was het koud in de winter ofzo, Edward bleef dezelfde temperatuur. En die temperatuur, kon bij een mens ineens flink omlaag schieten, dat je kouder werd in de winter en je het koud had. Maar dat was bij Edward gelukkig nooit het geval, hij had het nooit koud, maar natuurlijk ook nooit warm. Gewoon.. Normaal.
Edward hoorde hoe een auto op de oprit van Bella' huis stopte, de deur open werd gemaakt en hij voetstappen hoorde die het huis binnengingen. Vast Charlie, want een vampier of weerwolf was het niet; dat rook hij meteen. Zijn goudkleurige ogen gleden even naar beneden, Bella lag tegen hem aan te slapen, haar hoofd tegen zijn borst aan gelegd en haar hand op zijn buik, net íets onder zijn borst. Zolang Charlie niet naar boven zou komen, zou hij blijven liggen, zodat Bella verder kon slapen. Met een glimlach streek Edward even zachtjes door Bella' haar heen, voelde hij haar zachte haar. 'Slaap lekker, m'n liefste Bella..' Zijn stem was fluisterend, zachtjes in haar oor gezegd, ookal sliep Bella nogsteeds. Maar dat maakte hem niks uit. Een glimlach sierde zijn lippen, zorgde ervoor dat hij bleef liggen en genoot hij van het moment, dat hij bij Bella was..

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Bella
Administrator
avatar

Aantal berichten : 625
Punten : 1315

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Let's start with F O R E V E R - Edward
Soort: Mens

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   di dec 06, 2011 8:17 pm

Opnieuw had Bella een nachtmerrie, dit keer over beide jongens; Edward én Jacob. Snel schoot ze overeind, tranen sprongen in haar ogen en Bella verborg haar hoofd in haar handen. Een diepe zucht glipte tussen haar lippen door, het was zo enorm frustrerend; elke nacht een nachtmerrie. Zuchtend keek ze om naar Edward. ''Ik word er gek van.'' had er zacht uit haar mond geklonken, Bella snoof zachtjes, liet zichzelf weer tegen Edward zakken en legde haar hand op zijn buik, waarna ze zijn shirt in haar handen nam en even rilde. Dat zou weer een slapeloze nacht worden, waar ze overdag enorm veel last van zou gaan krijgen. Want zo ging het elke dag, misschien dat een uurtje slapen overdag wel zou helpen. Bella sloot haar ogen, maar slapen lukte de komende uren tóch niet meer.
Zachtjes gleden haar vingertoppen over de borst van Edward, haar ogen staarde voor zich uit en haar ademhaling begon weer een beetje regelmaat te krijgen. Ze hoorde haar vader beneden, maar pas als hij naar boven zou komen, zou Edward zich ergens moeten verstoppen. Zolang Charlie niet kwam, was het goed toch? Bella gooide de dekens van haar af, stond op en liep richting het raam, om hem vervolgens te openen en op de rand ervan te gaan zitten. De frisse wind streek langs haar haren af, Bella sloeg haar ogen neer en zuchtte diep. Vervolgens gleed haar blik door naar Edward. ''Sorry..'' na haar woorden liet ze haar blik op de bomen buiten vallen. Bella stond op, schoof haar voeten in de slippers die langs haar bureau stonden en ploften langs Edward op haar bed, zittend. Haar hoofd lag in haar handen, Bella zuchtte nogmaals en wreef even door haar gezicht. Damn.

_________________

The thing, I thought to myself… it had possibilities — as a nickname, at the very least.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.twilightgame.actieforum.com
Edward
Administrator
avatar

Aantal berichten : 459
Punten : 1290

Character sheet
Leeftijd: Forever 17.
Partner: Forever is only the beginning Bella. ~
Soort: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   di dec 06, 2011 10:40 pm

#
Bij de plostelinge beweging van Bella keek Edward meteen op, wat was er? Toen hij zag dat er tranen in Bella' ogen stonden en ze even tegen hem sprak wreef Edward met zijn hand over haar rug heen, om haar te troosten. 'Bella.. Ik ben bij je. Er gebeurd niks, echt niet.. Er moet eens iemand proberen aan jou te komen, die pak ik meteen.. Waar ging de nachtmerrie over?' Edward' stem had liedjes geklonken, fluisterend en hij was even dichter tegen Bella aan gaan liggen. Hij wilde niet dat ze bang was, dat ze nachtmerries had en dat ze tranen in haar ogen had. Even keek hij op toen Bella opstond, naar haar raam liep, die open deed en ging zitten. Sorry? Waarvoor sorry? 'Sorry? Waarvoor?' Even keek hij verbaasd naar Bella, afwachtend op haar reactie. Hmm.. Misschien was hij wel dom nu, maar hij snapte er helemaal niks van..

Kort.. Door bb.. -.-

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://twilightgame.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Huis van Bella & Charlie Swan.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Huis van Bella & Charlie Swan.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Twilight :: Noorden :: Huizen :: Swan-
Ga naar: